Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
selamın hello bayanlar:KK3:

patim ve minim aldıklarınınızı güle güle kullanın opuyorumnanaktan minim arabanda hayırlı olssun cnm benim aklinialirimsmile Şeniz

tatlıgacim Şenizben bi şey yapmadmaklinialirimsmile bi baktm yemişim banı:roflol::roflol:
çenemi kopartasım var:roflol::roflol::roflol:

tanrıçam Şeniz
hoşgördük bacım:roflol:
çay güzelmiş bi de cigara yakam :nazar: ohh özlemişim delphini :roflol::roflol::roflol:
yeni çıktm mapıstan 1 hafta yattım3 gün gezdim sonra 1 hafta daha yattm derdim var bana yaramadı:roflol::roflol::roflol:
yarın alcamda niivea alim o zamanbayanssulusmile

Miniimmmm ver zılgıtı bebeğimmm lilil lilili liliii:teytey: :teytey::teytey:
Otantik hatunum benim bayıldım takılarına
Kolye- küpe-bileklik- taç derken bunun üstüne bi Hyundai Getz olmasa ayıp olurdudelikafadulden
Allah iyiliğini versin benim çok sevdiğim arabalardan biridir. Kazasız belasız inşallah öeleğim.

bu akşam yumurtayla terbiyelenmiş çorba yaptım dıcokacimcoook..akınla da maske yaptım..zemuszemus
Allam ne ekönömik bi hatunum beeen.sırnaşık şeynaniknanik.

bu akşam yumurtayla terbiyelenmiş çorba yaptım dıcokacimcoook..akınla da maske yaptım..zemuszemus

Ne süpersonik hatunlarsınız la bizi alan herüflerin vay haline amann bizi alan yaşadı iştesempatiksalakcinni

Ben de yine danrıçamın geçen tarif ettiği killi maskeyi yaptım kıpırdayamıyom arkasından da banyomu yapıciimbayanssulusmile

Ben bugün kendime çok cici bi masaüstü majyaj aynası aldımbayanssulusmile ama foto makinem ortada yok:sm_confused: ve geçen gün de cep telini sinirlenip duvara çarpmak suretiylen ekranı mok ettiğimden foto çekemiyorum. Bilhare eklerim.
Nolcek benim bu sinirim bilmiyorembilmiyorumkismile Bu olayın üzerine Nikomun kargosu geldiğinden onun üzüntüsünü yaşayamamıştımsempatiksalakcinni

Ezeli seyredenleeeer nirdesiniz loooo..ben artıkın hiç bi bölümünü kaçırmam yaaa..
kıvanç ta girdi diziye.:icecream::icecream:[
B][/B].

daha kralı gelse hiç bi bölümü kaçırtamaz bana:roflol:
kıvancın pskopat halleri ne öyleaklinialirimsmiledizideki adı ne acababoshayallersmile

tatlıgacim Şenizben bi şey yapmadmaklinialirimsmile bi baktm yemişim banı:roflol::roflol:
çenemi kopartasım var:roflol::roflol::roflol:

tanrıçam Şeniz
hoşgördük bacım:roflol:
çay güzelmiş bi de cigara yakam :nazar: ohh özlemişim delphini :roflol::roflol::roflol:
yeni çıktm mapıstan 1 hafta yattım3 gün gezdim sonra 1 hafta daha yattm derdim var bana yaramadı:roflol::roflol::roflol:
yarın alcamda niivea alim o zamanbayanssulusmile
derdim var,dert sahabı yapar adamı cano söyliyim:roflol:
tatil oldu sanaaklinialirimsmileuslu dur sende..inzivaya çekil:1closedeyes:
delpini kim özlemiyoki namıssız:nazar: :nazar: :nazar:
salatalık özlü olanını al cano,15 tl olması lazımfisfisfis

slm süslü kızlar:KK3:
:KK3: zebanimopuyorumnanaktan eyvahedigeldismile
tmmdr tanrıçam teşkür ederimmm:kedi:
çay süper görünüyo la bana da çeksene bi bardakk:dance:
rica ederim kontesimŞeniz
çekiyim bebem bi tavşan kanı ayıpsınaklinialirimsmile

b-382996-bardakta_%C3%A7ay.jpg

işte bu ya:lepi:yurdum kadınıŞeniz
süpersoniksin gacım:içelim:

İyi akşamlar opuyorumnanaktan
perim hoşgeldin çiçeğimŞenizezeli izliyoduk anca döküldük bizde:)dut gibi valla:roflol:
Tanrıcam edit tuşu geldi mi :1shok:
Bende yok :1shok:
bebem,ben azcık editörüm ya,o bakımdan var bende:smiley-cool:
Ne süpersonik hatunlarsınız la bizi alan herüflerin vay haline amann bizi alan yaşadı iştesempatiksalakcinni

Ben de yine danrıçamın geçen tarif ettiği killi maskeyi yaptım kıpırdayamıyom arkasından da banyomu yapıciimbayanssulusmile
katılıyorum agakaydirigubbakcemile5
islom,bende akşam yoğurtlu limonlu tarçınlı bi maske yaptımbayanssulusmilesonrada bıcı yaptımzemuszemus

Yok be güzelim:umursamaz:
Danrıçam azcık edi olduğundan edit var onlarda biz halktan insanların telafisi yok:nazar:
bayanssulusmile :1closedeyes: :nazar: :roflol:
fena oldum bi an

ne gibi:kahve:
:roflol: :roflol: aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Sevdalımdan aldım son dakka haberini behlülü gördün mü dedi kıvançım tatlım tuğum girmiş la diziyeaklinialirimsmile:asigim:
Banyodaydım o sıra izlemedim bu bölümü tekrarını izlemek farz oldu dizi lostu da gececek anam kadro aldı başını gitti:eek:

X