- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.381
selamlar gece kuşları,allah muhabbetinizi arttırsınboshayallersmile
geçiyordum,uğradım
görüşürüüüz....
olsun bebem,denemiş oldun..bi ara bendekinden al git iste nolucak:icecream:offffbilmiyorumkismile..bana kıvrık fırçalılar uygun aslında..keşkem yüzsüzlük yapıp değiştirseymişim....sempatiksalakcinni
hee ondan diyom gacım:icecream:lan pati,ne bitmez dondurmaymış lan..ağzım yoruldu çenem ağrıdımirmirmirmir:roflol::roflol::roflol:
adamlar ,hatunların yaptığı gibi, hemen sızmış, uyumuş numarası mı yaparlar demeye getiriyon yağğğğniii..
sen başlı başına bi yılansın zaten tısssssss:mymeka: :roflol:uyuyan yılanı uyandırırım ben sorun yoksırnaşık şey
:roflol: dondurmacı olmuşak biz kankooooooo :lepi:
herifi askerde olan zıbarsın uyusun lenn :icecream: başımıza iş almıyak 'gece' vaktii :roflol:
ben seni bi üfürücem,feleğini şaşırıcaksın:mymeka:
aç şurdan elif be'yi,2 kelam arapça öğren:mymeka:kaçma lan gel burayakaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Daha edepli aklı selim halimizle tekrardan bekleriz bengomopuyorumnanaktan
Bunu saymadık:hulya:
ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile :roflol: :roflol:
Yarın senin herüf kim boşalttı senin enercini die sölenirse karışmayız:icecream:
selamlar gece kuşları,allah muhabbetinizi arttırsınboshayallersmile
geçiyordum,uğradım
görüşürüüüz....
Edim hayde bize bişi göster:icecream:
ohaoldumsmile ohaoldumsmileEdim hayde bize bişi göster:icecream:
geberme emi:mymeka:ölüom gülmekten
abdestimi aldım başladım okumaya :Saruboceq: :hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben resim çekmeye gidiyom:dilcikar:
:1shok:nassı bişeyyy?
ben resim çekmeye gidiyom:dilcikar:
abdestimi aldım başladım okumaya :Saruboceq: :hulya:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok sabırsızlnaıyom valla ne göstercek dieeee:roflol:
islo sana bize bişey göster didi..sen de foto çekmeye gidiyom diyon..neyin fotosu afroşum..aklinialirimsmile
annaa getti abdets ozmn desene boshayallersmile