- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.401
:1shok: :1shok: :1shok:
Neüzibillahh ohaoldumsmile Birdenbire memeliğimin askısı fırlayıp çıkıverdi yeminle noluyoo laa:roflol: :roflol: :roflol:
:1shok: :1shok: :1shok:
Neüzibillahh ohaoldumsmile Birdenbire memeliğimin askısı fırlayıp çıkıverdi yeminle noluyoo laa:roflol: :roflol: :roflol:
öldüm anam öldüm ölmek ne kelime ben de altıma işicem şimdi vallaaa:roflol::1shok: :1shok: :1shok:
:icecream:Konuyu Toplam 1 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Olum neree kaçıştınız gizli biyerde mi buluşuyonuz noluyobenneyaptımki
Bende toptan çıkarıp attım:teytey: :roflol:aklinialirimsmileaklinialirimsmileisyankar memelik..:roflol::roflol:
delikafadulden sırnaşık şeyaşka gelmişkaydirigubbakcemile3
öldüm anam öldüm ölmek ne kelime ben de altıma işicem şimdi vallaaa:roflol:
:icecream:
ben burdayım valla canım çekti donsurma yalıyommm
istem dışı sunuma hazırsın islom sen:icecream:ficudun ona göre proglanmış:roflol::1shok: :1shok: :1shok:
sırnaşık şeyaklinialirimsmileaklinialirimsmileisyankar memelik..:roflol::roflol:
bayanssulusmile teveccühünüzbayanssulusmileiyiki varsın tanrıçammm kralıçammmm
:roflol: :roflol: :roflol:vayyyy kankammmmm boş durmak yok çalışmaya devam heeee e:lepi:
bak sivilce şeysinden alcaktım iyi ki dedin almıyım vereliniortak
kaş bakımı benmde yapmam gerek :lepi:
dudak içn pek bişe kullanma huyum yok kahretsin yaaaa kötükedihüso
dudak kalemi kullnyrm ama :)))
olum benim dudak makyacım yapsam bile kalmıyo ki :icecream:
göz makyacı için avondan bişe almştm onu kullanıyom şuan için..amma velakin bitince seninkinden kapıp gelcem :lepi: sana güvenim sonsuzzzz,yakalarsam donsuzzzz :roflol: hadi güle güle kullan
paylaşım için a.s.
tanrıçam çok iyi oldu bu eklediklerinopuyorumnanaktan
__TanRIcA__;15118506]istem dışı sunuma hazırsın islom sen:icecream:ficudun ona göre proglanmış:roflol:
yarın eklemede bak noliiialdım tanrıçam almam mı aklinialirimsmile eklerim yarınaklinialirimsmile
aradığımız kişiye şu an ulaşılamıyor demek islom:roflol: :roflol:Kanka ayşo var deme ölee sistem dışındayım şuandasempatiksalakcinni
Süpersonik bilgiler paylaşmışın yine eyvallah ciğerim:lepi:
iyi uykular minikimcanlar ben kaçtım iyi geceler..
ulan milleti uyuttun,kendin zombi gibi ayaktasın:roflol:canlar benim uykum geldi hafiften sancım da var ayşommm gelcek yine heraldee off bıktım her ay her ay. keşke 3ayda bi olsa :sm_cool:iyi geceler hepinizeeeee öpüyorum en kokulusundan ve kocamanından
he sız sen ancakaydirigubbakcemileminikom. kuş kafa iyi geceler güzellerimopuyorumnanaktan
Benimde uykum geldimirmirmirmir
Sızabilirim hera
iyi geceler güzller :lepi:
kanka anaaaaa kaş sandm laaa
ekliyom bekle..litfen hat baglanana kadar bekleyiniz
[
zalak yaa:smiley-cool:
di pörsinyu hev kooolt,kennattu viç ettu vomınt pilis tirey eget leytıı:smiley-cool: