Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

Nisan tarihi hic net degil henüz sinemcim ama olursa siye ben bakiniyorm :) evet bence de burda seçenek çok fazla.. dedign yere de bakmaya çalışırım. . Fikir edinsem iyi olcak diye dusundm ben deee )

Elbise cidden cokhos canm insallah istedign.gibi olur senin dee.. elbisenin yakasi beni rahatsız edebilirdi ama baskasinda eminim cok beğenirdm :))

Nilum benm yaaa yerm seni kiz coktatlisin samimisin iyi ki varsnnn..

Insallah oyle olur tanidikca alossinlar insallah yaa

Elbiseolayinda ben de kendime guvemiyorm hehe ama ins onceden ayarlanr da vakut skintim olmaz.. eve gidince dedign siteye de bakacam tabi ki Nilucummm optm senii aap suppp

Eki Görüntüle 791916

Nilüüü söylediğin model bu sanırım ve gerçekten bir içim suu tebrik ederim ablan ve seni süper cidden buu

Eki Görüntüle 791916

Nilüüü söylediğin model bu sanırım ve gerçekten bir içim suu tebrik ederim ablan ve seni süper cidden buu

evet canımcım bu gerçekten çok şık di miii; ama fiyatı da öyleee sen nişanda siyah giymek istemiyorsun sanırım :26: sen de çok tatlısın bu arada canım, sen de iyi ki varsın

evet canımcım bu gerçekten çok şık di miii; ama fiyatı da öyleee sen nişanda siyah giymek istemiyorsun sanırım :26: sen de çok tatlısın bu arada canım, sen de iyi ki varsın

Evet siyah giymek istemiyprum bu tarz elbiselerin başka renklerini istiyorum koyu ama başka renk bordo, vişne çürüğü flana olabilir yani..mavi bir şey de belkii bakalım yaaa denemek lazımm bi' aileler kararlaştırsın gerisi kek
elbise cidden de güzel ama

bence de dediğin tonlarda bir şey giy canım gerçi o renkleri kına gecende de giyersin, başka bir şey mi düşünsen :44: şimdi diyeceksin ona daha zaman var; ama aklıma geliverdi birden

Daha Hiloşu vermedikk yok ölee hemen kız vermekk Zafer sürünsün azcık
Bebişim yaa kesinleşsin artık tarihlerinizde iyice arayış içine girelim senin için nişan elbisesi nişan mekanı falan :))

Eki Görüntüle 791916

Hiloşş bu elbise bayıldım ben süper yaaa, Allahım azcık daha uzun olaydım ne olurduu
Böyle elbiseler uzun boylu hatunlarda cidden süper duruyo, neyse ya allahtan platform topuklu ayakkabılar varda yırtçaz bizde

Daha Hiloşu vermedikk yok ölee hemen kız vermekk Zafer sürünsün azcık
Bebişim yaa kesinleşsin artık tarihlerinizde iyice arayış içine girelim senin için nişan elbisesi nişan mekanı falan :))

Ayyy evet ya netleşsin de bir bakalımmm..hep erteleme hevesinde bizimkiler yaa Kurbana olmucak sanırm ya ama bakalım

Kızım uzunlara yakışıyor diyip duruyon da ben de çok öyle uzun sayılmam yani gayet yakışıyo bence bana da amann senin boyun kaç ki bee yaa?? 1.65 im ben..yakışır di mi kız

Yawrum sen bana göre selvi boylusun yaa senin boydan 10cm çıkarr, heee işte benim boyum okadar 1,55 tam bodur tavuk olayı yani

Yawrum sen bana göre selvi boylusun yaa senin boydan 10cm çıkarr, heee işte benim boyum okadar 1,55 tam bodur tavuk olayı yani

Hehhe deme kız öyleee.. çıtı pıtı tatlı bir şeysin o zaman sen, ben hayatım boyunca çıtı pıtı olamadm iriyim iri maşallah

Hiloşummm son durum nedir nezaman gelicekler yaa gelsinler artıkkkkk

Canım bilmiyorum Zaferin annesi şey dedi, sünnete geldiğinizde hem fırsat olmaz dedi, hem dedi baban da gezmeye gelcek burda sıkıştırmayız dedi, sünnetten sonra telefonla ararız yine dedi ama biz bayramda yüzük istiyoruz eğer ikiniz açısından sorun yoksa dedi, baban eğer kız isteme için ayrı gelin diyosa bile bayramdan önce hemen bi gelir gideriz olmadı dedi, sonra zor olur rahat olmaz falan dedi.. ama benm daha tektaşım yok nasıl olcak bilmiyorum belki ertelememiz gerekir napayımm

Kızlar şu an fikir edinme aşamasında olduğum için size de sormak istedim, bunlar da fiyat olarak uygun değil ama modellerden bazıları çok hoş ciddeenn...
Bakırköy yeraltı çarşısına bugün biraz bakındım ama zevkime göre hiçç bir şey yok, zaten hepsinde aşağı yukarı aynı model var ve basit duruyo çoğu beğenemedimmm yukarılara da bakmak lazım daha tabiii...

Son düzenleme:

Hiloşş görür görmez 3. dikkatimi çekti Yeraltı çarşısında pek birşey yokki kuzum, hemen iki gezmeye karar verme sakın ha
İyice dolan ondan sonra karar verirsin, sonra birşey beğenirsin içinde kalır çok gez son karar öyle verirsin yavrum

Yok canım zaten ne karar vermesi henüz tarih bile net değil ama daha güzel şeyler vardır sanıyordum öyle aklımda bulunsun diye netten de buluyorum bazenn evet 3. model çok hoş gerçekten bir de mavi olanı baya beğendmm

anaam hiloş bayramdan önce istesinler işte ama yüzük olayı var işte napcak yapsın bi teklif artık askerdeyken düşünseydi güsel bişiler aaa

bende 5 numarayı beğendm canm zarif duruyo tabi pembe sevdamın seçmemde etkisi de olabilir

anaam hiloş bayramdan önce istesinler işte ama yüzük olayı var işte napcak yapsın bi teklif artık askerdeyken düşünseydi güsel bişiler aaa

bende 5 numarayı beğendm canm zarif duruyo tabi pembe sevdamın seçmemde etkisi de olabilir

Bakalım canım kısmet.. ben yüzük konusunda konuşmuyorum artık yaşayıp görecem

Bakalım canım kısmet.. ben yüzük konusunda konuşmuyorum artık yaşayıp görecem

bizde bu akşam konuştuk evlenme teklifi meselesini nişandan sonra yapcam dio ya tektaşı beğenmessen dio beraber alalım dio deli etcek ya gerçi beğenmeme olasılığını düşünmüyo değilim ama süpriz olsun dedm ya nasıl bişey alcağını merak ediyom sonuçta düşünüp alcak hazıra konmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…