- Konu Sahibi kelebek.hill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 788376
Bu da çok hoş ama siyah olmasa daha iyiydi ama dantelde siyahta çok asil duruyo
Kızımmm az önce baktım bu modele ve çok beğenmiştimmm bu kadar olurrrr :13::13: ama bordo falan olsa mı diye düşündm ben deee
aslında siyah olarak çok güzel biliomusun elbise çok asil çok şık duruyo gecede patlar yani ama ne bilim renkli bişiler de giyebilirsin su yeşili pudra tonları mavinin tonları ayy çok zor seçim bordo falan olsa bu kadar durmaz bu elbise siyahtan başka olmaz
Canım o pudra pastel tonları ben her ne kadar askıda beğensem de bana yakışmıyor, açık tenli olduğum için pek yakıştıramıyorum sanırım ya da tipsizim falan bir kere somon rengi abiye tarzı bir elbise aldım işte o da geçenlerde ama hala siyah abiyemle yanyana koysam siyaha aşığım bence de bu elbise bu haliyle süper cidden ama koyu bir bordo belki olabilirdi görmemiz lazmm yani gene ben koyu tercih edicem yüksek ihtimal de hangi renk bilemiyorumm ama var ya ben paylaşcaktım bunu sen paylaşınca resmen şokanzeee
haklısın sen sarı kızsın ya işte tonajlarına bakcan belki olmaz dediğin çok güzel olcak denemeden olmaz ama o siyah elbise harika ya her detayı çok şık geldi bana çoook beğendimmmm dedm hadi bende katkıda bulunayım bakıorm abiyelere ya çok taşlıları beğenmiorm ben basit gelio diye böyle bu tarz görünce paylaşıyım dedm
Ben de çok begendim bunu demin Ebruş mesaj atmış pronoviasmış modeller ben de oraya bakıyım bir dedimm anaa bunu görmüştüm işte çok beğenmiştim benm istinye parka gitmm şart oldu demiştim hattaa evet ben de bu tarz beğeniyorum genelde taşlı sevmem dantele bayılırım normalde gelinliğimde dantel düşünüyorum belki nişanlığı straplez falan yaparım dedim ama değişebilir hiç belli olmaz hepsine bakacaz
Eki Görüntüle 788376
Hmm evett bak aklıma gelmedi öğretmenevi olaylarını falan anlamam da pek ben araştırmak lazım tatlışım sağol, valla aynen öyle yapıyoz beyin fırtınası ve süper oluyorr hem de kendimi çok iyi hissediyorumm
Kınada abiye giymicem sanırım bindallı ve gelinlik giycem bindallı kırmızı oluyor diye nişanlığı kırmızı olmasn diye düşündm ama bakacaz tabisii...ama bence de sıradan olmamalı yani farkım olmalıı benm nişanım yahu bu di mi amaaa aynen Deryoşşş
Aaa gerçekten mii çok sevindm şimdi bakk bence de içinden geleni giymeli insan ve dikkat çekmekten asla korkmayacağım bir akşam benm gecem yani bu aynen sen gibi düşünüyorum ve takiptesin farkındayım teşekkür ederimm çok sağoll
Bana kırmızı yakışıyor bence de evet ama bindallıya saklasam mı diyorum onu ama bakalım tabii çok içimde kalcak olursa da alırımmm
bence de model çok hoş hatun valla sana da yakışır inşallah seni hiç görmediğim için bi şey diyemedm tabii :26:
Hhahahaa o zman hangisi gösterrrr
Eki Görüntüle 788376
Canım o pudra pastel tonları ben her ne kadar askıda beğensem de bana yakışmıyor, açık tenli olduğum için pek yakıştıramıyorum sanırım ya da tipsizim falan bir kere somon rengi abiye tarzı bir elbise aldım işte o da geçenlerde ama hala siyah abiyemle yanyana koysam siyaha aşığım bence de bu elbise bu haliyle süper cidden ama koyu bir bordo belki olabilirdi görmemiz lazmm yani gene ben koyu tercih edicem yüksek ihtimal de hangi renk bilemiyorumm ama var ya ben paylaşcaktım bunu sen paylaşınca resmen şokanzeee
Aynen Ebrusum 1kere olcak ben de abartidan korkmuyorm zaten asiri bi sey olsa kendim sevmem onun disinda balik da hafifcik kabarik da onu kisa arkasi uzun da olabilir hepsine acigim.. guzel fkkirlerin icn cok sagol canimmm..
Yawrum çok hoş arnavut bindallıları var ille kırmızı olucak diye birşey yok, krem rengi saten altın sarısı işlemeli falan :)) o günler gelsin ben sana model atarım şimdilik nişanlıkta ne beğeniyorsan ona bak bebişim :))
Begüşşş buna bittimmm benn süpermiş kızz, ama bende fazla boy olmadığı için böle fidan gibi hatunlara daha çok yakışır :))
Hiloşum demekki kalp kalbe karşıymış begüşle kafalar zevkler aynı çalışıyor sizin kesinlikle koyu tonlar bak yawrum açık tenlisin sende benim gibi, koyu tonlar daha hoş duruyor
Tatlım bak sakın siyah ve tonları giyinme erkek tarafı büyükler falan sevmiyorlar.. Sen zaten tanışmada siyah giyindin bir daha mı karşılarına matem şeklinde çıkcaksın? Bak bende siyahı çok severim her elbisem siyah olsun isterim çünkü asil ve şık durur. Benim istemem nişanım bohçam değilken bile bana bile herkes nie siyah giyiniyorsun renkli bişeyler giyseydin falan diye gıcık etmişlerdi beni.. Bak ablamada kayınvalidesi ve eltisi aldırmadılar laciverti kırmızı aldırdılar renkli olsun farklı olsun dikkat çeksin die.. O yüzden buna dikkat et bebeğim..
Bir de benim fikrim olarak eğer gelinliğini dantelli yapıcaksan nişanlığın öyle olmasın farklı olsunn..
Tabi yine senin fikirlerin bitanemm ilk dediğimi göz önünde bulundurda biz yaşadığımız için söylüyorum ama 2. si kendi fikrim sen bilirsinn hiloşum..
Hiloşşşş siyah elbise kızlar tarafından da çok beğenildi onun şarap rengi falan olsa da yıkılır
hiloş siyah elbiseye dantel dedik ama o pul payet işlemeli dantel yok
Eki Görüntüle 788851 Eki Görüntüle 788852
İkisininde renkleri çok hoş dimiii uçuş uçuş
Hiloş için çalışıyorum
Hahhaa evet kız bana çalışıyon valla helall bence de renkleri güzelll ama az önceki gibi ağır bir elbise daha tercihim olabilir, o çok hoş yaa aklım onda kaldıı...inşallah alırken de böyle içime sinen bir elbise alırmmm
Bunları renk olarak koydum bayan evet ağır bi elbise olmalı kumaşından kendinden böyle şık bir şey elbisenin renginde Enişteninde kravatı olmalı
Evet o cidden çok hoş çok güzelllll inşallah öyle bir şey çıkar karşına cnm ya da o elbise nerde vardır mesela ,benim elbisem falan kesin siyah olur ben hiç öyle renkli şeylerde kendimi mutlu hissetmiyorum
O konuda haklısn bak aslında renkli olabilir ama koyu olsn yine de deneyerek bulacaz inşallah Ebruşumm.. ben de siyaha bayılırım ama arada çıkmak lazım siyahtan da kırmızı süper bir renk ama kına gecesi kafamı karıştırmıştı da arada baya zaman olcak yaa bir de elbiseler oldukça farklı sankim kırmızı olsa da olur yani, mor ya da bordo da olabilir yinee
Evet bayan bence de çok asil böyle güzell ben de zaten o dediğini yapmaya çok korkuyorum, ay renkli alayım diye gidip gidip siyah laci krem alıp geliyorum yakışıyor napayımmm...ama kırmızı da çok güzel oluyorr.. bu işte pronovias modeli canm kesin bakcam oraya istinyeparkta varmış mesela..
Bunları çok beenemdm ya da kızlar mı fazla zayıf elbiseyi gösterememişler