• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

bizde bu akşam konuştuk evlenme teklifi meselesini nişandan sonra yapcam dio ya tektaşı beğenmessen dio beraber alalım dio deli etcek ya gerçi beğenmeme olasılığını düşünmüyo değilim ama süpriz olsun dedm ya nasıl bişey alcağını merak ediyom sonuçta düşünüp alcak hazıra konmasın

Bence de canm oyle olmali ama onlar bizim kadr umursamiyo bu isleri gercekten sanirim :) Zafer de tanismadan sonra oluyomus diye kafasina takti oyle kaldi.. simdi tarih kesinlessin diye bekliyo muhtemelen ama benm de yüzüksuz tarih kesinlestiresim yok bi catisma olcak gibi hissediyorum ama kismet :))

Son düzenleme:
hiloş bunlar pek fena, çok seksiii :111: pudraları ve maviyi beğendim ben de; ama bunların arasından. daha yolun başındasın, daha ne modeller çıkcak karşına :23:

hiloş bunlar pek fena, çok seksiii :111: pudraları ve maviyi beğendim ben de; ama bunların arasından. daha yolun başındasın, daha ne modeller çıkcak karşına :23:

Oyle tabi Nilumm sadece sizinle de paylasiyorm kafama takilanlari.. ama bunlar da cidden hosuma gittiii.. henuz denemedm hic bi sey tabi haftaya belki deneyerek dolasirim :))

Canım bilmiyorum Zaferin annesi şey dedi, sünnete geldiğinizde hem fırsat olmaz dedi, hem dedi baban da gezmeye gelcek burda sıkıştırmayız dedi, sünnetten sonra telefonla ararız yine dedi ama biz bayramda yüzük istiyoruz eğer ikiniz açısından sorun yoksa dedi, baban eğer kız isteme için ayrı gelin diyosa bile bayramdan önce hemen bi gelir gideriz olmadı dedi, sonra zor olur rahat olmaz falan dedi.. ama benm daha tektaşım yok nasıl olcak bilmiyorum belki ertelememiz gerekir napayımm :17:

Herşeyin hayırlısı olsun bebişim sıkıntı yapma gönlünüzce olucak herşey merak etme :16:

tek elbise ve tek renkkk Saks mavisini seçtim pikaçuuuuu :1: :1:

hepsi şık elbette ama mavi orda tek kalmış ve uçuş uçuş gibi etekleri ya da ben rengini çok beğendim :1:

Yok canım zaten ne karar vermesi henüz tarih bile net değil ama daha güzel şeyler vardır sanıyordum öyle aklımda bulunsun diye netten de buluyorum bazenn :34: evet 3. model çok hoş gerçekten bir de mavi olanı baya beğendmm :34:

Mavi olanını bende beğendim yavrum, iyi bak ama tarih belli olsa bile 1 şeyi beğenip pat diye alma aklında bolca model olsun :34:

tek elbise ve tek renkkk Saks mavisini seçtim pikaçuuuuu :1: :1:

hepsi şık elbette ama mavi orda tek kalmış ve uçuş uçuş gibi etekleri ya da ben rengini çok beğendim :1:

Evet ya genelde çok şık jovaninin modelleri de takibimde artık :1::16: mavi süperr :129:

Mavi olanını bende beğendim yavrum, iyi bak ama tarih belli olsa bile 1 şeyi beğenip pat diye alma aklında bolca model olsun :34:

Canım eğer tarih olur da deneyerek bakmaya başlarsam beğenince içime sinince çok beklemem alırım, ben işte budur dedikten sonra elbise bulamam zaten :1:

$20130922_152449.jpg

$Jovani_Mezuniyet_Elbisesi_72614_k01.jpg

Kızlar jovani bu modelin lacivertini denedm, annem ve teyzoş vardı yanımda, teyzoş bayıldı annem çok beğenmedi sankii...ben de bayıldım ama bir de siz bakın fşkşr olsun diye yavaştan denemeye başladmm...bayramdan sonra iyice bakarım :34: Lacivert benm denediğim arkası, eteklerine bayıldım özellikle..
Bir de sanırım evde değil de cafe tarzı bir yerde yapacaz..bakalım her şey muammaaa :44::1:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 810491

Eki Görüntüle 810492

Kızlar jovani bu modelin lacivertini denedm, annem ve teyzoş vardı yanımda, teyzoş bayıldı annem çok beğenmedi sankii...ben de bayıldım ama bir de siz bakın fşkşr olsun diye yavaştan denemeye başladmm...bayramdan sonra iyice bakarım :34: Lacivert benm denediğim arkası, eteklerine bayıldım özellikle..
Bir de sanırım evde değil de cafe tarzı bir yerde yapacaz..bakalım her şey muammaaa :44::1:

Hiloş çok hoş elbise bende begendm canım değerlendirebilirsin bnuu
:16:sanırım işleme detayları falan var ama pudrada detaylar pek belli olmuyo lacivert daha iyi:nazar::nazar:

Hiloş çok hoş elbise bende begendm canım değerlendirebilirsin bnuu
:16:sanırım işleme detayları falan var ama pudrada detaylar pek belli olmuyo lacivert daha iyi:nazar::nazar:

Canım benim begenmene cok sevindm benm de aklımda olacak baya hosuma gitti yani kendi nisanmda da siradan bi abiye giyesim yok.. biraz pahali geldi bu da ama bakacam tabi dahaaa modelin benzerini de bulabilirm belkii ;))

bizde bu akşam konuştuk evlenme teklifi meselesini nişandan sonra yapcam dio ya tektaşı beğenmessen dio beraber alalım dio deli etcek ya gerçi beğenmeme olasılığını düşünmüyo değilim ama süpriz olsun dedm ya nasıl bişey alcağını merak ediyom sonuçta düşünüp alcak hazıra konmasın

canım nişandan sonra evlenme teklifi edilir mi Allah aşkına zaten nişan evlilik yolunda atılmış bir adım sana sormadan babana mı soracak evlenebilir miyiz diye. benimki de bana sormuştu "ne zaman evlilik teklif ediliyo" diye odunum benim ya :117:
hiç anlamıyorlar bu işlerden hiç! Allah'tan tektaşı güzel seçmişti :1:

Eki Görüntüle 810491

Eki Görüntüle 810492

canım başından beri takip ediyorum konuyu Allah tamamına erdirsin. bu ailelerin tanıştıktan sonra "ne zaman gelelim söz için?" olayını konuşmaları tam bir çile oluyor ben de biliyorum gıcık olmuştum :52:
biz kurnazlık yapıp alttan alta iki tarafa da mesaj vermiştik ben 3 ay sonra falan olsun hem yıldönümümüze denk gelsin istiyordum; abisi başka ailesinin geri kalanı başka şehirden geleceği için herkese uygun bir tarih ayarlamamız gerekiyordu. Abisinin işlerinden dolayı Allah'a şükür tam benim istediğim gibi oldu :51:

bu süreçte biz de aynı sizin gibi onların memleketine gittik baktık yerlerine yurtlarına iyice kaynaştık. ama biz gitmeden konuşmuşlardı zaten. şimdi de söz nişan beraber mi yoksa sadece söz mü olacak diye ikilemdeyiz. durum buralara kadar geldiği halde yine bu bilinmezlik uyuz ediyor inan seni çok iyi anlıyorum. bir de bu durumlar ikinizi de gerebilir aman dikkat edin çok üstünüze gitmeyin derim ben :45:

Rabbim aşkınızı daim etsin. İnşaallah her şey en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur. bakarsın aynı gün olur sözümüz :34:

canım nişandan sonra evlenme teklifi edilir mi Allah aşkına zaten nişan evlilik yolunda atılmış bir adım sana sormadan babana mı soracak evlenebilir miyiz diye. benimki de bana sormuştu "ne zaman evlilik teklif ediliyo" diye odunum benim ya :117:
hiç anlamıyorlar bu işlerden hiç! Allah'tan tektaşı güzel seçmişti :1:

canım başından beri takip ediyorum konuyu Allah tamamına erdirsin. bu ailelerin tanıştıktan sonra "ne zaman gelelim söz için?" olayını konuşmaları tam bir çile oluyor ben de biliyorum gıcık olmuştum :52:
biz kurnazlık yapıp alttan alta iki tarafa da mesaj vermiştik ben 3 ay sonra falan olsun hem yıldönümümüze denk gelsin istiyordum; abisi başka ailesinin geri kalanı başka şehirden geleceği için herkese uygun bir tarih ayarlamamız gerekiyordu. Abisinin işlerinden dolayı Allah'a şükür tam benim istediğim gibi oldu :51:

bu süreçte biz de aynı sizin gibi onların memleketine gittik baktık yerlerine yurtlarına iyice kaynaştık. ama biz gitmeden konuşmuşlardı zaten. şimdi de söz nişan beraber mi yoksa sadece söz mü olacak diye ikilemdeyiz. durum buralara kadar geldiği halde yine bu bilinmezlik uyuz ediyor inan seni çok iyi anlıyorum. bir de bu durumlar ikinizi de gerebilir aman dikkat edin çok üstünüze gitmeyin derim ben :45:

Rabbim aşkınızı daim etsin. İnşaallah her şey en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur. bakarsın aynı gün olur sözümüz :34:

Aaaa selammm yazdıkların ben çok mutlu etti ve rahatlattıı teşekkür ederimm.. :16::16::16:
Evet biz de haftaya Antalya'ya gidiyoruz, Kurban bayramı ya da ona yakın bir tarih kız isteem olcak gibi görünüyor, sonrasında söz nişan birarada ama tarihi sonra kararlaştırcaz artıkk..

Sizin için de çok sevindm Allah tamamına erdirsin inşallah en azından tarihinizi belirlemişsinz gerisi de gelir inşallahh:nazar::nazar::nazar:.. haklısn arada gerilme oluyor ama alışmaya çalışıyorum ben de :34: Bana kalırsa söz nişan beraber olsun ya ayrı şehirlerden çok zor olur siz de bizim gibi, ama tabi kendi bileceğiniz işşş..:16:

Aaaa selammm yazdıkların ben çok mutlu etti ve rahatlattıı teşekkür ederimm.. :16::16::16:
Evet biz de haftaya Antalya'ya gidiyoruz, Kurban bayramı ya da ona yakın bir tarih kız isteem olcak gibi görünüyor, sonrasında söz nişan birarada ama tarihi sonra kararlaştırcaz artıkk..

Sizin için de çok sevindm Allah tamamına erdirsin inşallah en azından tarihinizi belirlemişsinz gerisi de gelir inşallahh:nazar::nazar::nazar:.. haklısn arada gerilme oluyor ama alışmaya çalışıyorum ben de :34: Bana kalırsa söz nişan beraber olsun ya ayrı şehirlerden çok zor olur siz de bizim gibi, ama tabi kendi bileceğiniz işşş..:16:

erkek arkadaşımla aynı şehirdeyiz ailesinin gelip gitme durumu da çok sorun olmuyor aslında bi abisininki biraz sorunlu oluyor ama bakalım. bizim düğün onların memlekette olacağı için babam nişan yapalım burda diyor. ben artık karışmıyorum :23:
bu arada elbise çok hoş onu da söylemeyi unuttum :16:

erkek arkadaşımla aynı şehirdeyiz ailesinin gelip gitme durumu da çok sorun olmuyor aslında bi abisininki biraz sorunlu oluyor ama bakalım. bizim düğün onların memlekette olacağı için babam nişan yapalım burda diyor. ben artık karışmıyorum :23:
bu arada elbise çok hoş onu da söylemeyi unuttum :16:

Anladım canımm ben aileler farklı şehirde sandım bir an...aynı şehirdeyseniz tamamen keyfinize kalmış yani..istediğiniz gibi yaparsınız çok sorun olmaz bence..
Biz de evde diye konuşuyorduk ama pek evde kapatamıcaz gibi bu işi bakalım..o yüzden cafede olursa da bu tarz bir elbiseyi çokk severek giyecem inşallahhh...söz-nişan beraber İstanbul'da olacak sevdiceğim Antalya'da..hayırlısı bakalım.

Ben de çok beğendm ya bu elbiseyi bakalımm tarih netleşsin daha alıcı gözle bakacam biraz daha elbiselere :34:

Adaşım şimdiden hayırlı olsun. Ben hediyelik yapıp satıyorum misafirlerine dağıtmayı düşünüyorsan konuşalım.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.313973855406800.1073741834.307963262674526&type=3 burada bazıları var ama elimde daha çok çeşit var.

Çok teşekkür ederimm..hediyelik işine daha sıra gelmedi aklımda bulunduracağımm :34:

Elbise muhteşem çok begendim ayrıca laciverti daha güzellllllllll:16:

Bence deeeee Gözdecim çok sağoll..:16: bu gidişle dışarda cafede bir nişan olacak ve bu elbise süper olur bakalımm bayramdan sonra netleşcek inşallahh :nazar:

Back