canım nişandan sonra evlenme teklifi edilir mi Allah aşkına zaten nişan evlilik yolunda atılmış bir adım sana sormadan babana mı soracak evlenebilir miyiz diye. benimki de bana sormuştu "ne zaman evlilik teklif ediliyo" diye odunum benim ya :117:
hiç anlamıyorlar bu işlerden hiç! Allah'tan tektaşı güzel seçmişti
canım başından beri takip ediyorum konuyu Allah tamamına erdirsin. bu ailelerin tanıştıktan sonra "ne zaman gelelim söz için?" olayını konuşmaları tam bir çile oluyor ben de biliyorum gıcık olmuştum
biz kurnazlık yapıp alttan alta iki tarafa da mesaj vermiştik ben 3 ay sonra falan olsun hem yıldönümümüze denk gelsin istiyordum; abisi başka ailesinin geri kalanı başka şehirden geleceği için herkese uygun bir tarih ayarlamamız gerekiyordu. Abisinin işlerinden dolayı Allah'a şükür tam benim istediğim gibi oldu
bu süreçte biz de aynı sizin gibi onların memleketine gittik baktık yerlerine yurtlarına iyice kaynaştık. ama biz gitmeden konuşmuşlardı zaten. şimdi de söz nişan beraber mi yoksa sadece söz mü olacak diye ikilemdeyiz. durum buralara kadar geldiği halde yine bu bilinmezlik uyuz ediyor inan seni çok iyi anlıyorum. bir de bu durumlar ikinizi de gerebilir aman dikkat edin çok üstünüze gitmeyin derim ben
Rabbim aşkınızı daim etsin. İnşaallah her şey en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde olur. bakarsın aynı gün olur sözümüz