• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Tanışmayla Başlıyoruz...

Hiloşummm elbise süperrr, hele lacivert olması muhteşem ben en favori rengimdir diyebilirim, sende beyaz tenlisin eminim çok yakışır sanada :16:

bu arada sünnete gidiyosunuz dimi, bayadır konudan uzak kaldım ben :))

Eki Görüntüle 810491

Eki Görüntüle 810492

Kızlar jovani bu modelin lacivertini denedm, annem ve teyzoş vardı yanımda, teyzoş bayıldı annem çok beğenmedi sankii...ben de bayıldım ama bir de siz bakın fşkşr olsun diye yavaştan denemeye başladmm...bayramdan sonra iyice bakarım :34: Lacivert benm denediğim arkası, eteklerine bayıldım özellikle..
Bir de sanırım evde değil de cafe tarzı bir yerde yapacaz..bakalım her şey muammaaa :44::1:

Bebişim bunu diyosan gördüm lacivert olan süperrr ben çok beğendimmm :))) Sanada süper olurrr

Bunu diyorum Niloşşş..ben de bayıldım ama bakacam tabi daha zaman var, ama çok içime sindi bu, başka bulamazsam kesin bu yaniii :52: etekleri öyle güzel kii :16:

Bende çok beğendim Hiloşum, hem öle kabarık falan değil tam senin tarzın hem şık süper yani... Bu ilk sırada olsun bence tercihlerinin içinde,yeni modelleri bekliyoruz yinede :)))

Bende çok beğendim Hiloşum, hem öle kabarık falan değil tam senin tarzın hem şık süper yani... Bu ilk sırada olsun bence tercihlerinin içinde,yeni modelleri bekliyoruz yinede :)))

Aynen canım tam tipim bu :1: gerçi Zafer pek beğenmedi sırf ondan bakacam biraz daha yanii...:34: tabi tabii, elbisemi alınca nişan başlığı açacam bir dee direk koyacam elbisemi de hehe :1:

Aynen canım tam tipim bu :1: gerçi Zafer pek beğenmedi sırf ondan bakacam biraz daha yanii...:34: tabi tabii, elbisemi alınca nişan başlığı açacam bir dee direk koyacam elbisemi de hehe :1:

Aslında üstünde görse fikri değişir yawrum, böle resimde falan daha farklıdır sonuçta... Aç aç geliriz orayada :1: Fotoğraf makinası olayını naptın canım dış mekan çekimi için?

Aslında üstünde görse fikri değişir yawrum, böle resimde falan daha farklıdır sonuçta... Aç aç geliriz orayada :1: Fotoğraf makinası olayını naptın canım dış mekan çekimi için?

Bence de canım harikaydı çünküü bir de fotoda büyük geldiği için tam anlamadı üstümde, anlatmaya çalışsam da erkekler ne anlar :1: ama onun da içine sinsin tabi istiyorum..

Foto makinası da bakıyorum da tam istediğim gibi buldum bir tane ama biraz tuzlu gene tabi hiç ucuz bi şey bulamıyom ki ben :1:

Samsung NX1000 Beyaz Fotoğraf Makinesi - Electro World

Bakalım makina işini napacaz... :1:

Son düzenleme:

Bence de canım harikaydı çünküü bir de fotoda büyük geldiği için tam anlamadı üstümde, anlatmaya çalışsam da erkekler ne anlar :1: ama onun da içine sinsin tabi istiyorum..

Foto makinası da bakıyorum da tam istediğim gibi buldum bir tane ama biraz tuzlu gene tabi hiç ucuz bi şey bulamıyom ki ben :1:

Samsung NX1000 Beyaz Fotoğraf Makinesi - Electro World

Bakalım makina işini napacaz... :1:

aynen canım ikinizinde içine sinsin en güzeli olur inşallah :16:
makina azcık tuzluymuş ama bikere alıcam yıllarca kullanıcan sonuçta senin olucak değer yani :1:

aynen canım ikinizinde içine sinsin en güzeli olur inşallah :16:
makina azcık tuzluymuş ama bikere alıcam yıllarca kullanıcan sonuçta senin olucak değer yani :1:

Ama tam istediğim gibi çekimi böyle yakındaki nesneyi daha net çekiyor kendiliğinden..
Tabi biraz fazla tuzlu ve çok masraf olucak bir dönem o yüzden endişeliyimm ama bakalım yavrum artık, kredi kartı alırım belki ona yüklerim falan bakalımm....nişan elbisemi kv almak istiyor ama annem nişan bizimmm dedi beheheytt canım ailem benm yaa :16::16::16:

Son düzenleme:

Ama tam istediğim gibi çekimi böyle yakındaki nesneyi daha net çekiyor kendiliğinden..
Tabi biraz fazla tuzlu ve çok masraf olucak bir dönem o yüzden endişeliyimm ama bakalım yavrum artık, kredi kartı alırım belki ona yüklerim falan bakalımm....nişan elbisemi kv almak istiyor ama annem nişan bizimmm dedi beheheytt canım ailem benm yaa :16::16::16:

Canım benim nişan elbiseni zaten erkek tarafı alıcak adet böyledir, sen yine nişanı yapıcaksın onda sıkıntı yok cafe müzik falan onlar size ait. ama elbiseni ayakkabını saçını falan onlar halledicek.Sende zafere takım yada gömlek pantolon falan alıcaksın yani kıyafetler karşılıklı alınıcak, en azından bizde öyle :))

Hiloş niloşun dediği gibi elbiseyi erkek tarafı alıyor, bu hep böyledir. Benim elbisemi ayakkabı çanta vs onlar aldı birde iç çamaşırı almışlardı tabi. :34: Ama niloşun dediğinin tam tersi var ki erkek tarafının kıyafetlerini sen almıyorsun, hani sen onunkini o seninkini diye birşey yok bizde. O seninkileri alıyor, cafe vs gibi yerler size kalıyor. :34:

Canım benim nişan elbiseni zaten erkek tarafı alıcak adet böyledir, sen yine nişanı yapıcaksın onda sıkıntı yok cafe müzik falan onlar size ait. ama elbiseni ayakkabını saçını falan onlar halledicek.Sende zafere takım yada gömlek pantolon falan alıcaksın yani kıyafetler karşılıklı alınıcak, en azından bizde öyle :))

Hiloş niloşun dediği gibi elbiseyi erkek tarafı alıyor, bu hep böyledir. Benim elbisemi ayakkabı çanta vs onlar aldı birde iç çamaşırı almışlardı tabi. :34: Ama niloşun dediğinin tam tersi var ki erkek tarafının kıyafetlerini sen almıyorsun, hani sen onunkini o seninkini diye birşey yok bizde. O seninkileri alıyor, cafe vs gibi yerler size kalıyor. :34:

Anladım kızlarcımmm bakarız o işe onların adete bizim adete de bakarız ben tam bilmiyorum haliyle ama babam ben alacam diyordu o da aklıma geldi mesela, hallederiz ya herkes mutlu olsun daa :16::16::16: Sağolun canlarımm

Hilalcim lacivert elbise arkadan görüntüsü çok güzel önden hali alttaki foto mu oluyo bi onu anlamadım ? etek uçları elbisenin duruşu çok güzel bence sende çok güzel taşırsın yani bende çok beğendim

Hilalcim lacivert elbise arkadan görüntüsü çok güzel önden hali alttaki foto mu oluyo bi onu anlamadım ? etek uçları elbisenin duruşu çok güzel bence sende çok güzel taşırsın yani bende çok beğendim

Sağol Begüşümmm... ben de bayıldım ama bakalımm... evet o önü canm elbise bana büyüktü bende belli olmuyordu onu koydm ben dee..zaten 2 rengi var elbisenin..:34:

Lacivert elbise gerçekten harika, tercihlerin arasında bence ilk sırada olsun. Elbiseyi kimin alacağına gelince, bizde nişan kız tarafına ait olduğu için elbiseyi de kız kendi alır.Heryere göre değişiyor bu adetler, kimi karşılıklı alınır demiş, kimi sadece sana onlar alacak sen almayacaksın demiş. Ben elbisemi diktirmiştim, kumaş ve dikim parasını kendim verdim.
Bir de ben nedense bu, erkek tarafı alacak, kız tarafı alacak mevzularını pek sevemedim.Biz herşeyi nişanlımla ortak yaptığımız için, aileleri karıştırmadığımız için sanırım tuhaf geliyor.Biz para biriktirdik bir süre, o parayla yaptık söz-nişanı, geri kalanıyla da düğüne hazırlanıyoruz, maaşları alıyoruz ortak alışveriş yapıyoruz falan.O yüzden kız tarafı erkek tarafı olayı bana biraz garip geliyor.

Tekrar söyliyim bari, elbise HARİKAAAA:16::16:

hiloş makine süppermiş canım :16:

Öyle Nilüüm ama tuzlu biraz, kredi kartı çıkartırıp alabilirm valla babama onu da yük etmeyim diyorum bakalımm...:34:

Lacivert elbise gerçekten harika, tercihlerin arasında bence ilk sırada olsun. Elbiseyi kimin alacağına gelince, bizde nişan kız tarafına ait olduğu için elbiseyi de kız kendi alır.Heryere göre değişiyor bu adetler, kimi karşılıklı alınır demiş, kimi sadece sana onlar alacak sen almayacaksın demiş. Ben elbisemi diktirmiştim, kumaş ve dikim parasını kendim verdim.
Bir de ben nedense bu, erkek tarafı alacak, kız tarafı alacak mevzularını pek sevemedim.Biz herşeyi nişanlımla ortak yaptığımız için, aileleri karıştırmadığımız için sanırım tuhaf geliyor.Biz para biriktirdik bir süre, o parayla yaptık söz-nişanı, geri kalanıyla da düğüne hazırlanıyoruz, maaşları alıyoruz ortak alışveriş yapıyoruz falan.O yüzden kız tarafı erkek tarafı olayı bana biraz garip geliyor.

Tekrar söyliyim bari, elbise HARİKAAAA:16::16:

Di mi di mii bence de canım bence deee...yani ilk tercihim şu an bu bakalım başka modellere de bakınca netleşcem...sağoll :34:

Diğer konuya gelince benm için de çok önemli değil kimin alacağı babam alacağını söylemişti, ama biz henüz kendimiz çok birikim yapamdan nişan yapacamız için kendimize güven yok, biraz babalara kalıyor bu iş, ama tabi ki düğünde ben de babama yardım edicem, ha kız tarafı erkek tarafı alcak olayı sert çizgilerle ayrılamaz bence de yanlış, çok da güzel bir şey yapmışsınız, ama içten geliyorsa ve imkanlar dahilindeyse geleneklere uymak da beni rahatsız etmez..elden gelen yapılır, huzur kaçmasın yeter kii :34:

Son düzenleme:
Öncelikle Allahım binlerce kez şükür bu günleri yaşamamı nasip ettiğin için, sen nazarlardan koru bizi..:nazar::nazar::nazar:

Kızlarcım haftasonu Antalya gezimizde hem sevdiceğimin küçük kardeşin sünnetine katıldık ailece, hem iki aile güzel vakit geçirdik hem deeee nihayetinde evlenme teklifimi aldım kaşla göz arası :17: Benim canım yarim beni şoke etti, bana gelecekte oturacağımız boş evde hazırlamış süprizimi... yoldan gittik İstanbul'dan, annemle beni kuaföre götürdü ama senle az başbaşa kalalım diye beni kaçırdı :1: Bahaneler bulup o eve götürdü, boş ev normalde... ben elimi yüzümü yıkadımm sonrasında gözlerimi kapatıp beni kapısı kapalı odaya doğru götürdü ve bana " bizim için yeni bir kapı aç" dedi... Allahımm ben tabi bu arada heyecandan ölcemm.."noluyo aşkımm??" deyip duruyorumm.. içeri bir girdik gözlerimi açtıı... klasik mum ve gül yaprakları şöleni , yol oluşturmuş bana ama harikaydı, şarap da almış kadehler hazır, koca buket bir çiçek, kalpli çikolatalar dolu bir sepet... veeeee ben şok :52: Hiç beklemediğim bir zamandı ve baya bakımsız ve yorgundum ama napalımm çok güzeldii, nasıl duygulandım, sarıldım ona ve ne kadar sarıldım ben de bilmiyorum, duygudan ağlamaklı oldum.. beni kucakladı kaç kez.. vee beni havalara kaldırdı,indirdi diz çöktü ve cebinden yüzüğü çıkardıı " benimle evlenir misiiiinnn?? " dedii.. Allahımm inanamadım yaa hala şoktayımmm... Ben de "tabi kiiiiii" dedimmmm ve yüzüğümü taktı :17::16::16::16: Allahım seven herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip eder inşallahhh.....Annesi de bana nazar değmesin size diye nazar dualı bir bileklik almış, tak bunu mecbursun diyo bi de çok tatlı yaa..size nazar değmesn yeter ki dedi, sünnette tabi çok göz üstümüzdeydiii...ailelelr olunca davranışlar acayip dikkatli falan ama şükür ki hiç pürüz çıkmadı sayılırr..:nazar: Çok az oynadık Zafer, ben abim, Zafer'in kardeşi falan, nenesi çok mutlu oldu geldi paralar saçıyo bize falan çok tatlılar maşalllahh yaa Allahım bozmasınn..şimdilik bu kadarrr :54: elimde pek foto yok ama yarın bakarım güzel varsa eklerimm..

Ne yalan söyleyim bu kadar şaşırdım, çünkü sevdiceğimin bir yemekte falan öyle teklif edeceğini düşünüyordum, bu kadarını beklemiyordum, öyle mutlu etti ki beniii...ben de onu hep edecem inşallahh :16::nazar::nazar:

Sırada kız isteme ve nişan var inşallah :17:

Son düzenleme:
Öncelikle Allahım binlerce kez şükür bu günleri yaşamamı nasip ettiğin için, sen nazarlardan koru bizi..:nazar::nazar::nazar:

Kızlarcım haftasonu Antalya gezimizde hem sevdiceğimin küçük kardeşin sünnetine katıldık ailece, hem iki aile güzel vakit geçirdik hem deeee nihayetinde evlenme teklifimi aldım kaşla göz arası :17: Benim canım yarim beni şoke etti, bana gelecekte oturacağımız boş evde hazırlamış süprizimi... yoldan gittik İstanbul'dan, annemle beni kuaföre götürdü ama senle az başbaşa kalalım diye beni kaçırdı :1: Bahaneler bulup o eve götürdü, boş ev normalde... ben elimi yüzümü yıkadımm sonrasında gözlerimi kapatıp beni kapısı kapalı odaya doğru götürdü ve bana " bizim için yeni bir kapı aç" dedi... Allahımm ben tabi bu arada heyecandan ölcemm.. içeri bir girdik gözlerimi açtıı... klasik mum ve gül yaprakları şöleni , yol oluşturmuş bana ama harikaydı, şarap da almış kadehler hazır, koca buket bir çiçek, kalpli çikolatalar dolu bir sepet... veeeee ben şok :52: Hiç beklemediğim bir zamandı ve baya bakımsız ve yorgundum ama napalımm çok güzeldii, nasıl duygulandım, sarıldım ona ve ne kadar sarıldım ben de bilmiyorum, duygudan ağlamaklı oldum.. beni kucakladı kaç kez.. vee beni havalara kaldırdı,indirdi diz çöktü ve cebinden yüzüğü çıkardıı " benimle evlenir misiiiinnn?? " dedii.. Allahımm inanamadım yaa hala şoktayımmm... Ben de "tabi kiiiiii" dedimmmm ve yüzüğümü taktı :17::16::16::16: Allahım seven herkese sevdiğiyle evlenmeyi nasip eder inşallahhh.....Annesi de bana nazar değmesin size diye nazar dualı bir bileklik almış, tak bunu mecbursun diyo bi de çok tatlı yaa..size nazar değmesn yeter ki dedi, sünnette tabi çok göz üstümüzdeydiii...ailelelr olunca davranışlar acayip dikkatli falan ama şükür ki hiç pürüz çıkmadı sayılırr..:nazar: Çok az oynadık Zafer, ben abim, Zafer'in kardeşi falan, nenesi çok mutlu oldu geldi paralar saçıyo bize falan çok tatlılar maşalllahh yaa Allahım bozmasınn..şimdilik bu kadarrr :54: elimde pek foto yok ama yarın bakarım güzel varsa eklerimm..

Ne yalan söyleyim bu kadar şaşırdım, çünkü sevdiceğimin bir yemekte falan öyle teklif edeceğini düşünüyordum, bu kadarını beklemiyordum, öyle mutlu etti ki beniii...ben de onu hep edecem inşallahh :16::nazar::nazar:

Sırada kız isteme ve nişan var inşallah :17:

canım gözün aydın senin adına inanılmaz sevindim bu moral bozukluğuna rağmen...rabbim ayırmasın sizleri inş

canım gözün aydın senin adına inanılmaz sevindim bu moral bozukluğuna rağmen...rabbim ayırmasın sizleri inş

Amin canım inşallah, herkes öyle duygu gelgitleri yaşadı ki o başlıkta ben de dahil, biraz daha sabırlı olman gerekiyor canım benm Allah hayırlsıını versin her şeyden önce, çok teşekkür ederim

Back