- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
ooo az varmış o zmn kız nişana..
bakırköyde hatta istanbulda olman büyük avantaj senin için.
bende o gördüğün elbiseleri istanbuldan almıştım.alt üst etmiştim istanbulu.
hele Bakırköy Nişantaşı osmanbey benden sorulur
maviyi nişantaşıdan transparanıda osmanbeyden almıştım cnm. bi nişanım olsa yine oralara gider bakardım herhalde özellikle osmanbeydeki Sherri Hill-Dresschollic harikaaa!!
Nisan tarihi hic net degil henüz sinemcim ama olursa siye ben bakiniyorm :) evet bence de burda seçenek çok fazla.. dedign yere de bakmaya çalışırım. . Fikir edinsem iyi olcak diye dusundm ben deee )
nikah elbisesi olarak bunu çok beğendim yaaa
ben nikahı kendi evimde kıymak istiyorum (eşimle oturacağımız evde) böyle giyinip kısa tül eldiven takılabilir yada minik bi şapka başına toka gibi..
büyük şeyler olmaz çünkü elbisenin yakası çok işlemeli o zaman kötü olur bence..
Eki Görüntüle 789811
Elbise cidden cokhos canm insallah istedign.gibi olur senin dee.. elbisenin yakasi beni rahatsız edebilirdi ama baskasinda eminim cok beğenirdm :))
kuzum hayırlı uğurlu olsun, fotoğraflarını gördüm, çok güzel olmuşsun çok duygulandım seni öyle görünce aileler anlaşmış ya abinin tavrı da zafer'i tanıdıkça durumu kabullendikçe değişecektir. sen sıkma canını su akar yolunu bulur, kardeşini emanet edecek sonuçta kolay değil. bu arada bi görüşme daha olmuş çok sevindim
nişanlık arayışına girmişsin bir de, sen en güzelini en yakışanını bulursun yine kendine.
Yasemin Gelinlik ve Modaevi
bu adresteki modellere de bakabilirsin. 2012-13 abiye modelleri dünya markaları bölümü var, o kategoride orijinal şeyler bulabilirsin. özellikle siyah bi elbise var biz onu çok beğeniyoruz ablamla (Abiye Modeli YN-044 5. sayfada en alt solda fiyatı 1000 liraymış) ablam gidip görüşmüş, elbiseyi de görüp denemiş çok şık olmuş. bu moda evi ankara'da; ama modeli belirledikten sonra yaptıracak bi yer illa ki bulursun istanbul'da da...
Nilum benm yaaa yerm seni kiz coktatlisin samimisin iyi ki varsnnn..
Insallah oyle olur tanidikca alossinlar insallah yaa
Elbiseolayinda ben de kendime guvemiyorm hehe ama ins onceden ayarlanr da vakut skintim olmaz.. eve gidince dedign siteye de bakacam tabi ki Nilucummm optm senii aap suppp