Tanışmayı reddettiğim kişi?

Amcana annen desin görüşün bı bişey olmaz

Ama kendi fikrim kadın para kazan.aya başlayacak. O evrede kendini tanıyacak tartacak sonra evlilik işlerine girecek. Diğer türlü kadınlar olarak hep bı baskı altında yetiştiğimiz için potansiyelimizi farkında olmuyoruz. Neyi severiz neyi sevmeyiz hayattan beklentimiz ne bunları anlamak için para kazanma evresinde özgürleşmemiz ve kendimizi tanımamız lazım.vence

Görücü usulü istiyorsanız kimseyi terslemeyeceksiniz. Görücü usulü genelde dalga dalga gelir :) bir bakarsınız kimse gidip gelmiyor. Usulünce makul konularda istekli görünün. Çocuk için bence hareket etmenize gerek yok, çocuk istese bi şekilde söyler amcaya

@zxshermine Allah aşkına şu konumda neyi olumsuz görüp de beğenmedin. Kime hakaret etmişim kimi kırmışım sanki ? Bazı insanlar sırf muhalefet etmek için tetikte bekliyor sanki
Aman boşver beğenmedim basmayı bazı insanlar zevk haline getirmiş burda.

Bu arada hiç çekinme amcana söyle ben tanışmak istiyorum, sınavlar bitti kafan rahat de.
Ama kuzenine hiçbir şey belli etme sinsi insandan korkarım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…