Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız konu fakeAmcamin emeklilik yasi gelmis hala elde yok avucta yok.denklik zaten yok hic bir anlamda.iyi ailen eve sokmayi kabul etmis.biraz ileriye yonelik dusun bence neresinden tutsan elinde kalir bu iliski
Aa fake mii cok sevindim yani uzulmustum resmen boyle birseyi nasil yapar bir insan kendine diye.Kız konu fake
Evet yorumu yapinca son sayfaya dustude farkettim :)) hayir boyle fake konularda yorum alinca altin mi dagotiyorlar bu milletin isi gucu yok mu yaaKız konu fake
Aa fake mii cok sevindim yani uzulmustum resmen boyle birseyi nasil yapar bir insan kendine diye.
Evet yorumu yapinca son sayfaya dustude farkettim :)) hayir boyle fake konularda yorum alinca altin mi dagotiyorlar bu milletin isi gucu yok mu yaa
Kızlar onu rezil edicem derken ifşa olmayın aman dikkat
İşte milletin işi gücü yok böyle konular açıyorlar, bize de eğlence malzemesi :)
Hanım abla utandı galiba hahahahayorumlarımız silinmiş kızlar , hahahaha , intikam soğuk yenen bir yemektir
Evet hesabi gizliye almis..:)ins ders almistir konu sahibiyorumlarımız silinmiş kızlar , hahahaha , intikam soğuk yenen bir yemektir
yorumlarımız silinmiş kızlar , hahahaha , intikam soğuk yenen bir yemektir
Sen rahatsız bir ruh hastasısınEvet hesabi gizliye almis..:)ins ders almistir konu sahibi
Konum fake falan değil. Gayet gerçek . Fake olduğu nereden çıkıyor ?Aa fake mii cok sevindim yani uzulmustum resmen boyle birseyi nasil yapar bir insan kendine diye.
Senin yaptığına bakılırsa kimin adi olduğunu bir daha düşün istersen.Sizin kadar adi insanlar görmedim. Konum fake değil. Tesettürlü yazmış birisi bana, tesettürlü olduğumu nereden çıkardınız ? Ayrıca daha önce başımdan söz geçti, evlenecektim ama ayrıldım. Bunu da burada birisinin verdiği cevaba cevaben yazmıştım. Amacınız nedir ?
Senin yaptığına bakılırsa kimin adi olduğunu bir daha düşün istersen.
Peki kendi reklamini yapip daha once memnun kalip sanki bir baakasini oneriyormus gibi kendi reklaminizi yapmaniz nasil bi psikoloji.Sizin kadar adi insanlar görmedim. Konum fake değil. Tesettürlü yazmış birisi bana, tesettürlü olduğumu nereden çıkardınız ? Ayrıca daha önce başımdan söz geçti, evlenecektim ama ayrıldım. Bunu da burada birisinin verdiği cevaba cevaben yazmıştım. Amacınız nedir ?
Aa son yorumlarda oyle yazinca simdi iyice sasirdim. Neler oluyor yahu. Neyse fake ise sorun yok. Fake degilse insallah mutlu olursunuz diyeyim. Cunku biz ne dersek diyelim sizin bu iliskiye devam edeceginiz kesin. Kendinize ve ailenize zarar verme pahasina da olsa.Sen rahatsız bir ruh hastasısın
Konum fake falan değil. Gayet gerçek . Fake olduğu nereden çıkıyor ?
Eğer konu fake ise allah benim belamı verir, fake değil ise seninkini versin :) oldu mu ?
Fake diyenlerin allah belasını verir merak etmeyin. Benim bedduam çok güzel tutar her zaman . Çocuğunuz olsun aynısı başınıza gelsin inşallah !!!Aa son yorumlarda oyle yazinca simdi iyice sasirdim. Neler oluyor yahu. Neyse fake ise sorun yok. Fake degilse insallah mutlu olursunuz diyeyim. Cunku biz ne dersek diyelim sizin bu iliskiye devam edeceginiz kesin. Kendinize ve ailenize zarar verme pahasina da olsa.
Evet bunu ben değil kuzenim yazmıştır çünkü ortak hesap kullanıyoruz !!!!! Ne biçim insansınız siz yaTesettürlü oldugunu bu yorumundan çıkardık .
hatta ve hatta hesabınıda burdan bulduk