- 5 Ekim 2017
- 737
- 1.823
- 39
-
- Konu Sahibi Berceste23
Zor bir insandı en başından beri.Farkındaydım.”Zoru severim” diye salak bi düşüncenin içindeydim.Ağlamakla,nazla niyazla istediğinizi yaptırabileceğiniz bir adam değil.O yüzden bazen instagramda kocalarını maymun etmiş kadınları görüp “nerden buluyorlar bu safları” dediğim çok olmuşturNedir pişman olma sebebiniz özel değilse? Neyi görmezden geldiniz mesela
Şair burada erkeklerle olmaz demek istemiş
Yaaa benimde böyle bi ilişkim oldu ben zorum derdi hep bende salak salak zoru severim derdimZor bir insandı en başından beri.Farkındaydım.”Zoru severim” diye salak bi düşüncenin içindeydim.Ağlamakla,nazla niyazla istediğinizi yaptırabileceğiniz bir adam değil.O yüzden bazen instagramda kocalarını maymun etmiş kadınları görüp “nerden buluyorlar bu safları” dediğim çok olmuştur
Siz haksız olsanız ve annesine "görmezden gel" derse, normal.Anne haksız olsada görmezden gel cümlesi anneci olduğunu gösterir sanırımdoğru mu
Seni önceliği yapmıyorsaMerhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş
Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Valla anasıyla arasından su sızmayan ,sürekli anasının lafıyla kukla gibi yönetilen bir eşten uzak dur derim . Hele ki seni yok sayıp ailesine değer veren karaktersiz eşten daha çok uzak dur derimMerhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Bacım sen daha net olaylara parmak basmışın yeminle
- Ailesine aşırı düşkün
- Ailesi ile iş yapan (abi/kardeşleriyle ortak)
- Aile apartmanı
- Küfürlü konuşma
- Cimrilik
- Kendi temel işlerini yapmaktan aciz (temizlik/yemek)
- Oyun oynayan sürekli
- Maddi olarak özgür olmayan
Asiri aileci olmasi.Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Bacım sen daha net olaylara parmak basmışın yeminletemel işlerini , cimriliği , küfrü çıkar aradan diğer şıklarla eşimi anlatmışın resmen
Çok kıstas var benim baktığım hayvanlara nasıl davranıyor ona kesin bakarım.Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Ben aileme çok düşkünümdürMerhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Kocaman bir red flag aldığın yere koy hemen.Annesinin lafıyla kıyafetlerine karışması peki?
Genelde tam tersi oluyorSiz haksız olsanız ve annesine "görmezden gel" derse, normal.