Tanıma aşamadında şunu görürseniz kaçın dediğiniz konular nelerdir

Çok kıstas var benim baktığım hayvanlara nasıl davranıyor ona kesin bakarım.
Hayvana merhamet etmeyen insana da etmez.
Ailesi ile davranışlarını yakından izlerim çünkü kız kardeşine, annesine küfür kıyamet gıdıyorsa bana da gider, döverde yani. Sinirli mi yada sinirlenince neler yapıyor bu önemli.
Ben evlenmeden önce evlilik öncesi cinsellik yaşamadım ama yaşamam lazımmış ten uyumu sıfırdı 2 hafta uğraştık :KK70:
o yüzden evliliğin yüzde 80 ni sevişmek, ten uyumuna bakarım muhakkak.
Aşırı kıskanç, aşırı savurgan, aşırı cimri hepsinin aşırısı olan herseyde kaçarım sevgi de dahil.
Unutma balın bile fazlası zehir, önemli olan doz.
Ten uyumu sonradan değişmiyor diye biliyorum. 2 hafta sonra düzeldi mi?

Benim suratıma telefonu kapatır , sesini yükseltir , kapat şu telefonu diye azarlardi resmen. Küserdi bir de tribini çekerdim. Neyse ki ayrıldım , nişan attım 9 ay olacak hala acıklı acıklı sözler paylaşiyo , nefes alabiliyorsak umut vardır ya nasip yazmış az önce de. O umudu sen söndürdün şimdi böyle sürünürsün.
Neyse siz de böyle şeyler görürseniz benim kadar sabretmeyin kaçın. Bunların sevgisinden bi cacık olmaz

Asla yanlış ata oynamayan şair ikizler erkeği ile evli yalnız :KK70:
Çok şükür saydıklarımda fire yok adamda. Tek fire burcu ahsahshah

Mesela bizde uçurum bir kültür farkı var, o doğulu ben göçmenim. Kimisi için bu red flag olabilir. Bizde sorun olmadı. Şöyle de ekleyeyim, geleneksel adamla olmaz.
Tam bizim evliliğimiz.Benimki de İkizler diğer özellikler de aynı, kendim yazdım sandım ☺️

Benim suratıma telefonu kapatır , sesini yükseltir , kapat şu telefonu diye azarlardi resmen. Küserdi bir de tribini çekerdim. Neyse ki ayrıldım , nişan attım 9 ay olacak hala acıklı acıklı sözler paylaşiyo , nefes alabiliyorsak umut vardır ya nasip yazmış az önce de. O umudu sen söndürdün şimdi böyle sürünürsün.
Neyse siz de böyle şeyler görürseniz benim kadar sabretmeyin kaçın. Bunların sevgisinden bi cacık olmaz
Nereliydi merak ettim

Sosyal medya hesabı önemlidir mesela. Sosyal medya hesabı bir insanın kimliğidir. Tanımadığı kızları ekliyorsa kaçın.

Back