- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.465
-
- Konu Sahibi Berceste23
"Annecim"cililerden kaçın.Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Ayyy aynı benimki demişti ki benim anam kim sen kimsin senin gibi on tane çıkarır cebinden hajajakaHöt zöt bi tipse,gereksiz kiskanca ,siddete meyilli ise ,cafede restorantta garsona ters davraniyorsa, anamda anamm gadin anam canim anam sen kimsin kopek modundaysa arkana bakma kaç
Haaha güzel tespit tebrik ederimGenellde deli olan kendileri oluyor da ondan. Ama kendilerinin hiç bir suçu yok ya, suç eskisinde... Sonra zaman geçiyor, siz eski sevgilisini anlıyorsunuz....
Aaaa tam hödük afedersinizAyyy aynı benimki demişti ki benim anam kim sen kimsin senin gibi on tane çıkarır cebinden hajajaka
Annem de annem diyorsa annem.kirmizi cizgim diyorsa kaç! Hep para muhabbeti yapıyorsa kaç! Ya o benim kankim diyor ve mic mic kız kankileri varsa kaç! Eteğine rujuna giydiğin dona kadar laf ediyorsa kaçMerhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Doğulu çünkü anacı asiriii bı kerede anama dil uzatirsan dilini keserim diyodu hahahahaaAaaa tam hödük afedersiniz
Küsüyorsa kaçınMerhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Öfke , aşırı derecede kıskançlık , önemsememe mesajına geç cevap verme , seninle alay etmesi , kadınlara karşı rahat olması , annesine ailesine abartılı düşkunse uzak durmalisin.Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Erkekler anne muhabbetini ilerleyen dönemde yapıyor.Sevgiliyken anneler pek müdahil olmaz.İs ciddilesince olur.Annem de annem diyorsa annem.kirmizi cizgim diyorsa kaç! Hep para muhabbeti yapıyorsa kaç! Ya o benim kankim diyor ve mic mic kız kankileri varsa kaç! Eteğine rujuna giydiğin dona kadar laf ediyorsa kaç
Sinir oldum.Ayrildin değil mi ?Doğulu çünkü anacı asiriii bı kerede anama dil uzatirsan dilini keserim diyodu hahahahaa
Kız ayrıldık ya başkasına gitti hahahajajSinir oldum.Ayrildin değil mi ?
Yok balım var öyle manyaklar sana denk gelmemiş.. buluşmadasin zurt pırt annemmmm canım anam ne yaptın kurban olurum annem tamam annem yarın da seni yemeğe cikarcam diye önünde geçen bir telefon konuşmasıyla bak ben anama nasıl değer veriyorum mesajı verdiğini sanarken nasıl ana kuzusuyum gördün mü mesajı verdiğini idrak edemeyen hoduklerden çok varErkekler anne muhabbetini ilerleyen dönemde yapıyor.Sevgiliyken anneler pek müdahil olmaz.İs ciddilesince olur.
Gittiğine yazık ya.Ne demek dilini keserim.Kız ayrıldık ya başkasına gitti hahahajaj
Benim ayriligim %90 kv kaynaklı.Parasal konulardan sonra sorunumuz çıktı hep.Yok balım var öyle manyaklar sana denk gelmemiş.. buluşmadasin zurt pırt annemmmm canım anam ne yaptın kurban olurum annem tamam annem yarın da seni yemeğe cikarcam diye önünde geçen bir telefon konuşmasıyla bak ben anama nasıl değer veriyorum mesajı verdiğini sanarken nasıl ana kuzusuyum gördün mü mesajı verdiğini idrak edemeyen hoduklerden çok var
Alsın annesi hem.oglunu hem paralarını koynunda ısıtsın bi omur manyak bunlar yaBenim ayriligim %90 kv kaynaklı.Parasal konulardan sonra sorunumuz çıktı hep.
Herkes yaşattığını yaşamadan ölmesin.Alsın annesi hem.oglunu hem paralarını koynunda ısıtsın bi omur manyak bunlar ya
Beğendiğiniz şeylere o güzel değil bunu şuraya koyma şunu giyme bakımlı ol vs diyip hevesini kırıp yinede senin dediğin olsun kafasında insanı nasıl yorumlarınız?Öfke , aşırı derecede kıskançlık , önemsememe mesajına geç cevap verme , seninle alay etmesi , kadınlara karşı rahat olması , annesine ailesine abartılı düşkunse uzak durmalisin.