- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
- Konu Sahibi Berceste23
Eski sevgilisine deli diyenler genelde kendi deli oluyorlar ya da kızı kendileri delirtmiş oluyorlar .Başkalarıyla kıyaslama, sizi devamlı eleştirme, eski sevgilisinin deli olması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski sevgilisine deli diyenler genelde kendi deli oluyorlar ya da kızı kendileri delirtmiş oluyorlar .Başkalarıyla kıyaslama, sizi devamlı eleştirme, eski sevgilisinin deli olması
Ha bide şey var benim dünyam farklı beni anlamıyorlarNet söyleyeceğim şey şudur
Kendisini sürekli övmesi, kimse bişey bilmiyordur ama o herşeyi biliyordur, herkes beyinsizdir ıq ları onu anlamaya yetmiyordur
İşte al sana missler gibi narsist erkek
Al sonra ugraş dur
Haklısınız ya olgunlaşmamış erkolarBence böyle birşeyi saklayamaz biri. Yani en küçük birşey de bile annem böyle söyledi acaba böyle mi yapsak derler. Anneci biriyle aman diyim evlenme
Benimki anneci değil çok şükür yoksa zaten eşimle ben değil de benle annesi evlenmiş gibi olurduk
Arada olsa katlanirim.Ama devamlı katlanamam.Zor öyle insanla ben sana karışıyor muyum ? Derim.Beğendiğiniz şeylere o güzel değil bunu şuraya koyma şunu giyme bakımlı ol vs diyip hevesini kırıp yinede senin dediğin olsun kafasında insanı nasıl yorumlarınız?
Oda seni yok sayip annesini onemsedigini gösterir anneci oluyor herşeyi annesi bilir en mükemmel en anaç en fedekar anne onun annesidir. çocuğunuz olur annesinin adını da koyarsa vay haline.Annesinin lafıyla kıyafetlerine karışması peki?
Bu tip kvler hep nişanlılık döneminde canım kızım balım kızım modunda oluyo sanırım?Benim ayriligim %90 kv kaynaklı.Parasal konulardan sonra sorunumuz çıktı hep.
Ayyhhhhh darlandımOda seni yok sayip annesini onemsedigini gösterir anneci oluyor herşeyi annesi bilir en mükemmel en anaç en fedekar anne onun annesidir. çocuğunuz olur annesinin adını da koyarsa vay haline.
Hayır benim eşim de şöyle der mesela asla anneme karşı davranma annem sana birşey der yada hoşuna gitmez bir durum olursa söyle ben anneme gereken lafları söylerim der ki aynı durum benim için de geçerli yani aradaki seviyeyi bilmeli illede ailem dememesi gerekiyorAnne haksız olsada görmezden gel cümlesi anneci olduğunu gösterir sanırım doğru mu
Arkadaş olsa da çekilmez.Beğendiğiniz şeylere o güzel değil bunu şuraya koyma şunu giyme bakımlı ol vs diyip hevesini kırıp yinede senin dediğin olsun kafasında insanı nasıl yorumlarınız?
Nedir pişman olma sebebiniz özel değilse? Neyi görmezden geldiniz meselaBenim için tek soru var tanıma aşamasında.”Kızım olsa bu adamla evlenmesini ister miyim”.Keşke ben de bu soruyu kendime sorsaydım evlenmeden
Şair burada erkeklerle olmaz demek istemişSosyal medyada aşırı aktif adamla olmaz. Yani instada 1500 takip ettiği olmasın.
Küfürü yersiz eden adamla olmaz.
Garsona vs kötü davrananla olmaz.
Arabadan yanında biri varken el freni çekip inenle olmaz.
Çok anam bacımcı adamla olmaz. Değer vermeyenle hiç ağzına almayanla da olmaz.
Kariyerinde yükselmeyi hedeflemeyen/hayata dair umudu olmayan adamla olmaz.
Eski sevgili konusu açan adamla olmaz. İyi ya da kötü, hayır bahsedilmeyecek, ilişkinin uzun sürecinde bahsedilebilir.
Umursamaz adamla olmaz.
Prenses gibi hissettirmeyen adamla olmaz.
Çok uyuyanla olmaz. (Uyuyan adamdan nefret ederim seda sayan remix)
Cinsellik konusunda bakış açının zıt olduğu biriyle olmaz.
Çalışkan değilse olmaz.
Bana söyle bende Hee der geçerim seni kale almam dese peki? Tabiki sen cevap verme ben gerekeni uygun Bi dille söylerim demesi okey yaniHayır benim eşim de şöyle der mesela asla anneme karşı davranma annem sana birşey der yada hoşuna gitmez bir durum olursa söyle ben anneme gereken lafları söylerim der ki aynı durum benim için de geçerli yani aradaki seviyeyi bilmeli illede ailem dememesi gerekiyor
Aynen ama genelde vurgu yapılan nokta aileci olması galibaYorumları okudum da en iyisi köyden, anası babası olmayan, gözü açılmamış bir delikanlı bulup evlenmek sanırım vay arkadaş ya neler neler yazılmış.