Tanıma aşamadında şunu görürseniz kaçın dediğiniz konular nelerdir

Off çok faktör var bunların hepsini bi arada bulan cidden bordo bereli

Erkeğin sözü öndedir cümlesi benim kurallarımı çiğneme demek herlde kaçış sebebi

Genelde evlilik öncesi aman düzelir diye göz ardı ediliyor çok haklısınız ama malesef hiç bişey düzelmiyor anladığım kadarıyla

Eski erkek arkadaşlarım hep Türktü. Bu sorunların hepsini yaşadım en okumuşundan en bayığına kadar aldatılma durduk yere ortadan kaybolma sorumsuzluk anneci olma temizliğe dikkat etmeme hepsini gördüm. Son iki erkek arkadaşım Avrupalıydı. Şuanki sevgilim bir Alman. Onların da kendi içinde sorunları var ama daha az yoran saçma sapan aile sorunları değil. Kıskançlık giyime kuşama karışma falan yok. Sevgilerini gösterme biçimleri bizim gibi değil ama sevmedikleri anlamına gelmiyor bunu anlayınca sorun olmuyor. Sorunları bile daha medeni. Erkek arkadaşımı çok seviyorum onunla tanıştıktan sonra türk erkeklerinin ne kadar yıpratıcı olduklarını anladım.

Yaaa benimde böyle bi ilişkim oldu ben zorum derdi hep bende salak salak zoru severim derdim iyi olmuş desenize sonradan iyice mi zorlaşıyolar. O da kocasını maymun eden kadınları eleştirirdi
Aslında ben hala eleştiriyorum.Maymun etmek derken karakterinden ödün vermeden güzel seven adamlardan bahsetmiyorum.Sosyal medyada görüyoruz ,karısının hesabında şekilden şekile giren tipleri.Özendiğim bir ilişki tarzı değil,saygı duyamıyorum o adamlara.

Etrafı ile ilişkileri de önemli. Ayni evde yaşadığı insanları ne kdr önemsiyor, hastalıkları ile ne kdr ilgileniyor mesela?
Sonra hastaydım perişanım bir su vermedi çocuklar aç kaldı konularını okuyoruz

İlle anneci olması yada olmamasi tek başına yetmez.
Ailesine bakın öncelikle.
Suanki durumda yeniden evleniyor olsam ilk bakacağım aile yapısı olurdu.
Çünkü bu topraklarda aile görüşmemek kestirip atmak cozum degil.
Mesafeden anliyorlar mi?
Bu aileye girince onlarla yapabilir miyim?
Evime gelince rahatsız ederler mi?
En önemli konuların başında geliyor.

Haklısınız bende öyle düşünüyorum. Zor dediğiniz tipler evlilikte daha zor hale geliyo mu peki?

Nişan atmış biri olarak sözünde durmama, yalan (konduramazsin ama kalbin dogruyu söyler sana ) , hep benim dediğim olsun diyip manipüle eden yapmadiginda trip atan biri varsa kaç kaç kaç.

bence kilit cümle, yukarıdaki arkadaşın yazdığı cümle;
her ilişkinin dinamiği, her ilişkinin yapısı farklı
bu nedenle size mantıksız gelen hiçbiryeye neyse demeyin, yapmayın, inceldiği yerden kopsun

bana gelince; 15 yıllık evliliyim, boşanmaya giden son taşları da yerine koyduğum dönemdeyim
eşimle çok severek, çok sevilerek evlendim

ama 15 yıl öncesine geri dönseydim;
*asosyal adamla evlenmeyin
*pısırık, sümsük, ailesi tarafından sindirilmiş adamlarla evlenmeyin
*cimri / karısının parasının hesabını yapan adamla evlenmeyin
*pasif agresif adamla evlenmeyin
*sizi kısıtlayan adamla evlenmeyin

başka kadınlar hakkında kötü konusması, dedikodu yapması, eski sevgilileri hakkında kötü bahsetmesi. Bunlar varsa kaçın

En ufak şekilde özgüven kırıcı laf ederse Güzel olmadığınızı ima eden, suran çirkin şöyle böyle diyorsa kaçın. Siktiri çekin asla değişir diye düşünmeyin.
Çok fazla uygulama kullanıyorsa Instagram+ Snapchat+ tıktok bildiklerim bunlar var fazla zaman geciriyorsa gene sknti kadın erkek farketmez

Eşim değil ama tecrübeme göre aşırı anneci erkekten bir cacık olmaz. Sizin evinizin erkeği değil, anne evinin küçük oğlu olmaktan asla sıyrılamazlar. Uzak durun. Çok ciddiyim.

Yalancı insandan uzak durmak lazım. Sanki her şey düzelir de o düzelmez gibi geliyor bana

anneci olması günde üç dört defa annesiyle telefonda konuşması uzun uzun ve senin yanında telefonu açmayıp uzaklarda konuşması kesinlikle

Evli değilim ama cimri olması, küfürlü konuşması (ağız alışkanlığından çevrene çıkarırken bile çekiniyorsun.) Seni prenses gibi hissettirmemesi, küsmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…