- 31 Ocak 2023
- 151
- 123
- 29
- Konu Sahibi Berceste23
Koydum zaten cidden bu anneler neyin kafasında ya sanki kukla alıyorlarKocaman bir red flag aldığın yere koy hemen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koydum zaten cidden bu anneler neyin kafasında ya sanki kukla alıyorlarKocaman bir red flag aldığın yere koy hemen.
Off çok faktör var bunların hepsini bi arada bulan cidden bordo bereliÇok kıstas var benim baktığım hayvanlara nasıl davranıyor ona kesin bakarım.
Hayvana merhamet etmeyen insana da etmez.
Ailesi ile davranışlarını yakından izlerim çünkü kız kardeşine, annesine küfür kıyamet gıdıyorsa bana da gider, döverde yani. Sinirli mi yada sinirlenince neler yapıyor bu önemli.
Ben evlenmeden önce evlilik öncesi cinsellik yaşamadım ama yaşamam lazımmış ten uyumu sıfırdı 2 hafta uğraştık
o yüzden evliliğin yüzde 80 ni sevişmek, ten uyumuna bakarım muhakkak.
Aşırı kıskanç, aşırı savurgan, aşırı cimri hepsinin aşırısı olan herseyde kaçarım sevgi de dahil.
Unutma balın bile fazlası zehir, önemli olan doz.
Erkeğin sözü öndedir cümlesi benim kurallarımı çiğneme demek herlde kaçış sebebialıştığınız hayatınıza müdahalesi varsa dikkatli olun. giyim kuşamınıza, görüştüğünüz kişilere, dışarı çıkıp çıkmamanıza karışmasın. bu konuda baştan taviz vermemek gerekir.
cimri olmasın. cimrilik bir hastalıktır.
ama parasını nasıl kullandığına da dikkat etmek gerekir. denge önemli..
insanlara tavrına bakın. özellikle de kayıt, satış, hizmet vb. işlerde çalışan kişilere karşı üstten tavırları varsa kaçın.
gereksiz artistlikleri varsa kaçın.
çok aileci olmasın, kendi insiyatif alan birisi olsun ama ailesini umursamayan biri de olmasın.
saygıyı korumak önemlidir ilişkilerde. enseye tokat g.. şaplak olmamalı. bu samimiyet değil laçkalık.
bence ilişkilerde pohpohlanan çoğunlukla kadın olmalı.
sürekli kadının erkeği memnun etmeye çalıştığı, kurallarına uymaya çalıştığı bir ilişkide kadının mutlu olma şansı yok.
Genelde evlilik öncesi aman düzelir diye göz ardı ediliyor çok haklısınız ama malesef hiç bişey düzelmiyor anladığım kadarıylaBir sürü yazılmış. Ben daha önce de anlatmıştım. Ortada mantığa, olayların akışına ters bir durum varsa ve siz bunu söylediğinizde yaaa öyle işte deniyorsa o sorun oluyor. Bir sürü postta örnek verdim bu sefer başka bir örnek vereyim. Eşimin ablası ve annesi ile şehir dışı bir yere gitmiştik. Otelde kalıyoruz. Eşimle benim resmi bir isim vardı. Ona kosturuyoruz. Düğün daha olmamış. O sırada bir telefon 5 yaşında kız çocuğu edasında biz aciktik. Otel çok merkezi yerde, ceplerinde para var, öyle evden çıkmayan tipler de değil. Eşim bana söyledi. Eee yesinler o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı. Şimdiki aklım olsa eşime kızarım bana niye söylüyorsun diye, bir de dalga geçerim açlık iyidir, yok dışarıya cikarlarsa öcü mu kapacakmis diye. O zamanki cahilligim. Geri döndük. Minnoslari yemeğe götürdük. Bir de surat çektim.
Onlarla görüştüğüm sürede hep bunu yaşadım. İşlerine gelince erişkin, çenesi motora bağlar işlerine gelmeyince bebek gibi davranır, kapris yaparlar.
Benim tecrübem mantıksız hiçbir şeye neyse demeyin. Yapmayın. İnceldigi yerden kopsun.
Aslında ben hala eleştiriyorum.Maymun etmek derken karakterinden ödün vermeden güzel seven adamlardan bahsetmiyorum.Sosyal medyada görüyoruz ,karısının hesabında şekilden şekile giren tipleri.Özendiğim bir ilişki tarzı değil,saygı duyamıyorum o adamlara.Yaaa benimde böyle bi ilişkim oldu ben zorum derdi hep bende salak salak zoru severim derdim iyi olmuş desenize sonradan iyice mi zorlaşıyolar. O da kocasını maymun eden kadınları eleştirirdi
Haklısınız bende öyle düşünüyorum. Zor dediğiniz tipler evlilikte daha zor hale geliyo mu peki?Aslında ben hala eleştiriyorum.Maymun etmek derken karakterinden ödün vermeden güzel seven adamlardan bahsetmiyorum.Sosyal medyada görüyoruz ,karısının hesabında şekilden şekile giren tipleri.Özendiğim bir ilişki tarzı değil,saygı duyamıyorum o adamlara.
Nişan atmış biri olarak sözünde durmama, yalan (konduramazsin ama kalbin dogruyu söyler sana ) , hep benim dediğim olsun diyip manipüle eden yapmadiginda trip atan biri varsa kaç kaç kaç.Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
bence kilit cümle, yukarıdaki arkadaşın yazdığı cümle;Bir sürü yazılmış. Ben daha önce de anlatmıştım. Ortada mantığa, olayların akışına ters bir durum varsa ve siz bunu söylediğinizde yaaa öyle işte deniyorsa o sorun oluyor. Bir sürü postta örnek verdim bu sefer başka bir örnek vereyim. Eşimin ablası ve annesi ile şehir dışı bir yere gitmiştik. Otelde kalıyoruz. Eşimle benim resmi bir isim vardı. Ona kosturuyoruz. Düğün daha olmamış. O sırada bir telefon 5 yaşında kız çocuğu edasında biz aciktik. Otel çok merkezi yerde, ceplerinde para var, öyle evden çıkmayan tipler de değil. Eşim bana söyledi. Eee yesinler o zaman dedim. Eşim sessiz kaldı. Şimdiki aklım olsa eşime kızarım bana niye söylüyorsun diye, bir de dalga geçerim açlık iyidir, yok dışarıya cikarlarsa öcü mu kapacakmis diye. O zamanki cahilligim. Geri döndük. Minnoslari yemeğe götürdük. Bir de surat çektim.
Onlarla görüştüğüm sürede hep bunu yaşadım. İşlerine gelince erişkin, çenesi motora bağlar işlerine gelmeyince bebek gibi davranır, kapris yaparlar.
Benim tecrübem mantıksız hiçbir şeye neyse demeyin. Yapmayın. İnceldigi yerden kopsun.
başka kadınlar hakkında kötü konusması, dedikodu yapması, eski sevgilileri hakkında kötü bahsetmesi. Bunlar varsa kaçınMerhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.
Ayy benim koca aynen böyle söyler o yaşlı o cahil o hasta onun kafa gidik o ne dediğini bilmiyor sen görme sen duymaAnne haksız olsada görmezden gel cümlesi anneci olduğunu gösterir sanırım doğru mu
O aynı adam ama siz artık aynı evdesiniz.Sevgililikteki gibi telefonu kapat günlerce görüşme seçeceğiniz olmadığı için herşey daha zorlaşıyor.Haklısınız bende öyle düşünüyorum. Zor dediğiniz tipler evlilikte daha zor hale geliyo mu peki?
Yalancı insandan uzak durmak lazım. Sanki her şey düzelir de o düzelmez gibi geliyor banaMerhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.