Tanıma aşamadında şunu görürseniz kaçın dediğiniz konular nelerdir

Berceste23

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2023
151
123
29
Merhabalar. Hem muhabbet olsun hemde merak ettiğim için soru sormak istedim. Flört vaya nişanlılık döneminde nasıl tepkiler verildiğinde neler sezildiğinde karşı taraftan uzak durmak gerekir sizce. Mesela evli hanımefendiler eşimin şu özelliğini gördüm uzak durmam gerekirdi dediği konular nelerdir bizler içinde tecrübe olmuş olur.

Eşimde bir sıkıntı yoktu ama anneci olsaydı devam etmezdim hele parasını ailesine yediren eş illet

Eşim aşırı anneci annesinin kafasıyla hareket eden biri olduğunu görseydim kesinlikle evlenmezdim.

Garsonlarla ,hizmet veren kişilerle nasıl konuştuğuna dikkat edin.Bir gün öyle bir gün böyle dengesiz hareketler sergiliyor mu dikkat edin.Baska arkadaşlarının hakkında nasıl konuşuyor (özellikle eski kız arkadaş kötüleme vs ) dikkat edin.Surekli sizin ve ailenizin herhangi bir mal varlığı, yatırımı var mı diye sorular soruyorsa da dikkat edin.Gelecegi ile ilgili manifest planlar yapiyor mu yapmiyor mu ya da sözleri havada mi kalıyor,uyguluyor mu dikkat edin. Aslinda daha çok var aklıma gelen ama uzayacak.

Anne konusunda annem annem yapıyorsa, laubali ve ağzı bozuk ise size saygısı yoksa kaçın.

Höt zöt bi tipse,gereksiz kiskanca ,siddete meyilli ise ,cafede restorantta garsona ters davraniyorsa, anamda anamm gadin anam canim anam sen kimsin kopek modundaysa arkana bakma kaç

Net kıskançlık ya. O zamanla müdahale etmeye evriliyor. Ben aman değiştiririm demiştim asssla degismiyo benden sonraki değiştirir mi bilemem. Arabasında bıçak falan taşıması mesela küfürü saygisizligi

Nasıl saklayabiliyolar böylr kendilerini ilginç yaa?? Öncesinde annem annem diyen bin beter olur desenize
Bence böyle birşeyi saklayamaz biri. Yani en küçük birşey de bile annem böyle söyledi acaba böyle mi yapsak derler. Anneci biriyle aman diyim evlenme
Benimki anneci değil çok şükür yoksa zaten eşimle ben değil de benle annesi evlenmiş gibi olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…