• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAMPON :(

misishippi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2018
794
1.677
63
Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerim :( bende bebeğimle denize girmek istiyorum:( tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?

Günleriniz yoğun kanamalı geçiyorsa adet erteleme hapı tavsiye ederim. Ben öyle yapmıştım

Doğru yerleştirirseniz hissetmezsiniz bile. Denizden çıkınca değiştirir ped takarsınız rahatsız oluyorsanız. İçinde nasıl kullanmanız gerektiği yazıyor zaten. Bir sorun yaşamazsınız bence.

Ha baş dönmesi mide bulantısı olursa hemen çıkarın tamponu. Çok nadir de olsa yan etki yapabiliyormuş.

Kızlar merhabalar, bu akşam eşim ben ve oğlum yazlığa gideceğiz dedemlere ve haftasonu ordayız. ama ben adetliyim. en yoğun günlerim :KK43: bende bebeğimle denize girmek istiyorum:KK43: tampon kullanayım diyorum ama var mı kullanan daha önce. nasıl oluyor orda durması size sıkıntı vermiyor mu. veya sızıntı oluyor mu ?
Ben gecen ay tatilde ilk defa kullandım son iki güne reglim denk geldi,denizde oldugumuz sürece iki üç saatte bi değiştirdim,çok memnun kaldım,akşam otele dönünce yine normal pede döndüm,artık çok sıcak yaz günlerinde de tampon kullanmayı düşünüyorum hiç regl değil gibiydim boşuna denememişim şimdiye kadar

Doğru yerleştirirseniz hissetmezsiniz bile. Denizden çıkınca değiştirir ped takarsınız rahatsız oluyorsanız. İçinde nasıl kullanmanız gerektiği yazıyor zaten. Bir sorun yaşamazsınız bence.

Ha baş dönmesi mide bulantısı olursa hemen çıkarın tamponu. Çok nadir de olsa yan etki yapabiliyormuş.

aa aaa ciddi ciddi yan etkileri de var yani. ben panik atağım. tampon takıp acile kaldırmasınlar beni sonra :confused:

Ben gecen ay tatilde ilk defa kullandım son iki güne reglim denk geldi,denizde oldugumuz sürece iki üç saatte bi değiştirdim,çok memnun kaldım,akşam otele dönünce yine normal pede döndüm,artık çok sıcak yaz günlerinde de tampon kullanmayı düşünüyorum hiç regl değil gibiydim boşuna denememişim şimdiye kadar

peki varlığı seni rahatsız etmedi mi hiç. çünkü tamponlar çok uzun duruyor. acı veriyor mu yerleştirip çıkarırken.

Dünyanın en rahat şeyi tampon yahu, hiçbir şey olmaz ve hiç hissetmezsiniz bile. Doğru yerleştirmeniz çok önemli ve bir de temiz bakmanız tabi. 3 saati geçirmeden değiştirin. Tam yerleşmesi için parmağınızla en dibe kadar itin.

peki varlığı seni rahatsız etmedi mi hiç. çünkü tamponlar çok uzun duruyor. acı veriyor mu yerleştirip çıkarırken.
Beni cok rahatsız etti
kullanmak zorunda kaldım ama içimde olduğu resmen belliydi yani
ben hıc hoşlanmıyorum kendısınden :)

kesin bende sevmem ama o ikisi bensiz yüzerse ben kıskançlıktan çatlarım :KK70: deneyecem
ben cok zor taktım mesela
benım ıcın en kolayı çıkartmasıydı

sevilecek bir yanı yok zaten ama bana da deniz baskın geldi kullandım
birsey olmaz kullanırsınız sizde

Dediğim gibi çok nadir. Ama gelir seni bulursa bilemem :deli:

Ben normal zamanda da kullanıyorum. Ped kullanmaktan çok daha konforlu.
tamponu hiç kullanadım nasıl bişey onu bile bilmiyorum. ama şu yorumlarınız beni cezbetti şu sıcaklarda ped berbat bişey. ilk fırsatta denemek istiyorum :KK45:

Ben çok denedim kullanmayı, çeşitli boylarından aldım ama en kucugu bile acıtıyor, Rahat yuruyemiyorum, hep hissediyorum.Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.

Back