- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.685
- 248
Bir can da der ki;
aldatılan kadının affetmek için her daim bir sebebi vardır,
bu konuda da eşin hastalıgı.
Bipolar, psikoz ya da şizofren, tam tanı konulamadı henüz...
hayır ben aldatma dışında herşeye takıldım zatenç...adam aldatmasa da ayrılmak için o kadar çok sebep var ki...
geçenlerde kk da şizofreni ile ilgili bir topiğe takıldım ve çok etkilendim..bir k,taptan alıntılar da vardı. yaşanmış bir hikaye anlatılıyodu kitapta..
konudaki durum şizefren,ye çok benziyo..ve ne yzaık ki eğer öyleyse,ilerleyen bu hastalıkla çocuklarrın yaşaması çok büyük sıkıntı...
konu sahibi bunları okuyacaksan,kocam doktora gitmiyo falan gibi bahaneler bulma da bir yolunu bul,ya kocanı doktora götür,hastalığı neymiş öğren tedavisini araştır, ya da göner gitsin de çpocukların bir nefes alsın...
hayır ben aldatma dışında herşeye takıldım zatenç...adam aldatmasa da ayrılmak için o kadar çok sebep var ki...
geçenlerde kk da şizofreni ile ilgili bir topiğe takıldım ve çok etkilendim..bir k,taptan alıntılar da vardı. yaşanmış bir hikaye anlatılıyodu kitapta..
konudaki durum şizefren,ye çok benziyo..ve ne yzaık ki eğer öyleyse,ilerleyen bu hastalıkla çocuklarrın yaşaması çok büyük sıkıntı...
konu sahibi bunları okuyacaksan,kocam doktora gitmiyo falan gibi bahaneler bulma da bir yolunu bul,ya kocanı doktora götür,hastalığı neymiş öğren tedavisini araştır, ya da göner gitsin de çpocukların bir nefes alsın...
Bir can da der ki;
aldatılan kadının affetmek için her daim bir sebebi vardır,
bu konuda da eşin hastalıgı.
Bipolar, psikoz ya da şizofren, tam tanı konulamadı henüz...
öhö öhö :)
birincisi hiç bi psikiyatr kesin olmamak üzere teşhis koyup tedaviye başlamaz :)
2.si bipolar bozukluk yok edilebilen bir hastalık değildir.
ilaçlarla kontrol altına alınabilir.
genetik olma ihtimali en yüksek hastalıktır.
ve kişi kendiyle uğraşır.
ya çok iyidir, çok mutlu (manik dönem) herşeyi yapacak gücü bulur kendinde ya da en diptedir.
geçilşler çok keskin olur (tedavi olmazsa)
dediğim gibi iyileşme ihtimali olmayan ama kontrol altına alınabilen bir hastalık :)
nerden mi biliyom bana konan teşhistir kendileri :)
intihar girişimimden sonra psikiyatrımın sölediği budur :)
o yüzden eşle ilgili söylenen şeyler baana inandırıcı gelmiyor kimse kusura bakmasın.
hastalığı olabilir ama bu nedir bilemem.
öhö öhö :)
birincisi hiç bi psikiyatr kesin olmamak üzere teşhis koyup tedaviye başlamaz :)
2.si bipolar bozukluk yok edilebilen bir hastalık değildir.
ilaçlarla kontrol altına alınabilir.
genetik olma ihtimali en yüksek hastalıktır.
ve kişi kendiyle uğraşır.
ya çok iyidir, çok mutlu (manik dönem) herşeyi yapacak gücü bulur kendinde ya da en diptedir.
geçilşler çok keskin olur (tedavi olmazsa)
dediğim gibi iyileşme ihtimali olmayan ama kontrol altına alınabilen bir hastalık :)
nerden mi biliyom bana konan teşhistir kendileri :)
intihar girişimimden sonra psikiyatrımın sölediği budur :)
o yüzden eşle ilgili söylenen şeyler baana inandırıcı gelmiyor kimse kusura bakmasın.
hastalığı olabilir ama bu nedir bilemem.
gerçekten hastaysa yatırırsın hastaneye tedavi ettirirsin, düzelince karar verirsin herşeye.kaldı ki hasta diye erkeklerin kadınları aldatmalarını asla kabul edemeyiz. dünyanın hiç bir milletinde bir kadın bunu tolere edemez.
sana tamamen katılıyorum canım bı arkadasım var şizofren ama hiç konu sahibinin eşinin söylediği şeyler gibi saçma şeyler söylediğini duymadım..tamam saçmalıyor hayal görüyor ama bu tarz bı konusmasına hıç şahıt olmadım..kız aynada baskasını goruyor mesela yada kendine zarar verıyor ben yapmadım dıyor..yada bırı yokken aa kım gelmıs falan dıyor..ben onu ılk gorduğumde uç harflılere karısmıs demıstım sonra doktora goturduler şizofren tanısı kondu.ve doktor demıs kı bu hastalık bununla omur boyu gıder ıyı olur evet zaman zaman eskısınden belkıde daha ıyı ama onu cok uzen bı olay falan olursa eskısı gıbı hasta olur demıs yanı demem o kı konu sahıbının esi şizofren deıl ama ne tür bi hastalığı var ben bılemem
gerçekten hastaysa yatırırsın hastaneye tedavi ettirirsin, düzelince karar verirsin herşeye.
bence yani.
şizofren tehlikeli bir hastalık hemde çok . bu yüzden çocuk dogurmaya korkanı bile duydum. annemde var çocuğumda da olabilir diye.
iki depresyon belirtisini, hayatından sıkılmış antropozluları hasta diye kakalamasın millet.
sözüm konu sahibine değil eşine.
bi hastalığı olabilir bu doğrudur , gidip tedavi olmalı , teşhisi konmalı.
valla canım aynen sana katılıyorum tehlıkelı yanı..kız aylarca tedavı gordu en son gorduğum onu ılaçlar sankı kızı uyusturmus tamam sacma sacma konusmuyordu ama butun herseye tepkisiz gibiydi............
valla demem o kı..konu sahıbı kararını kendı vercek arkdaslar ıster affeder ıster bosar gıder ıster tedavı ettırır o onun problemı artık cnku bız ne desekte bı yerden sonra boş yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?