eşin bir ara kızla annesinin onu polise vermekle tehdit etmiş. neden polise vereceklerki, hangi gerekçeyle sonuçta kız reşit ve zina ceza kanununa göre suç sayılmıyor artık..
Kızıyla ilişkisinden dolayı değil canım tehdidi, eşimide, ağbisinide cebine, arabasına vs, yasak madde koymakla (açık yazmak istemiyorum) tehdit etmiş. Zaten kızda eşimin diğer yeğenine ben ve eşim için ikisinide vurucam demiş, hem suçlu, hem güçlü misali.
Aslında ben onları şikayet etseydim onlar ceza alırdı, çünkü zina suç değil ama imam nikahı suç, üstelik kız o zaman resmen boşanmamıştı. Kız 15 gün önce boşandı. Gerçi evli kadınla imam nikahıda olmaz ya oda ayrı bir konu.
ben olsaydım çoktan o azgın kızın eski kocasınada yaymıştım bunu
ne bilim..ben içimde tutamam herkese karşı rezil etmek isrerdim.
Zaten detayı alınca direk kocasına msj atmadığıma çok pişman oldum. Zaten ben öğrenince bana iftira atmaya başladı bende beni ve eşimi aramaya devam ederse, kocasına anlatacağımı söyledim. Mayısta velayet davaları varmış. Galiba şu anki sessizlikleri o yüzden. Eşimede yemin ettim. Bir daha en ufak bir açığınızi görürsem. Bu defa hem seni, hem o kızı hemde nikahı kıyan o hocayı mahkemeye veririm dedim. 2 ay ile 6 ay arası cezası varmış.
çocuğudamı var o şahsiyetsizin?
evet 3 yaşında bir kızı var. Eşimle ilişkisinden dolayı çocuğu babaya vermeyi kabul etmiş, zaten adamda boşanmayı çocuğu verdiği için kabul etmiş ama neden bilmiyorum, velayet davası sonuçlanmamış henüz.
masumum o kocan denen müsvetteye ne zaman atacaksın tekmeyi ?
o kadının çocuğu hesap soruyorda , bu adamdan niye sormuyo cocukları ?
kavga gürültü çekemem demişsin , bu adamla hayatın boyunca kavga gürültü çekiceksin.
hasta felanda değil sadece şerefsiz bu herif.
ben artık erkeklerin neden aldattığını anlıyorum . nasılsa eşi affedicek emin bundan neden aldatmasın ki . neden boşanmıyorsunuz hemen .çocuklarım var demeyin lütfen herkesin çocuğu var . çocuklu boşanan bir sürü kadın var . eşin başkasına imam nikahı kıyabailecek kadar ileri gidiyor gerçi bu imam nikahınıda anlamam ama neyse . ş... sizliklerini dinen yasal hale getirmeye çalışıyorlar kendi küçük beyinlerince heralde .boşanmamak çok saçma bu durumda . bence sende suçlusun hiç kusura bakma . aldatıanı affeden kadında suçlu bana göre .
Canım bende aksini iddia etmedim inan çok haklısın ama boşanmamam için çok farklı nedenlerim var. Suçun büyüğü bende zaten. Ben bunu kabul ediyorum.
Bugün duyduklarım karşısında şok oldum. Ben o kızın kocasına msj atmıştım, eşimle karının ilişkisi vardı diye ama adam bana inanmamıştı. Bugünde öğrendimki kız boşandığı kocasına geri dönüyormuş. Adam bile bile nasıl kabullendi anlayamadım. Tamam bende ayrılmadım ama erkek için durum daha farklı değilmi arkadaşlar yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.
Bugün duyduklarım karşısında şok oldum. Ben o kızın kocasına msj atmıştım, eşimle karının ilişkisi vardı diye ama adam bana inanmamıştı. Bugünde öğrendimki kız boşandığı kocasına geri dönüyormuş. Adam bile bile nasıl kabullendi anlayamadım. Tamam bende ayrılmadım ama erkek için durum daha farklı değilmi arkadaşlar yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?