Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Hadi seninle hezeyan anında evlendi diyelim o çocukları leylek getirmedi değil mi? Sadece fiziksel ihtiyaçtan mı beraber oldu senle? Mutlu günleriniz olduğunu yazmışsın hepsi numara mıydı? Şu an sadece aklın karışık bu yüzden böyle saçma şeyler düşünüyorsun. Arkadaşından kuşkulanan bendim, özür dilerim bu düşüncemden dolayı, arkadaşını tanımıyordum, ayrıntı vermemiştin ve o kadar çok şey okuduk ki burda belki de fesatlığımdan böyle bir soru oluştu kafamda, lütfen kusura bakma. Sen güçlü bir kadınsın ve vakti gelince yapman gerekeni yapacaksın.

yanlış anlamayın lütfen ben sizi yalancı çıkarmak adına sormadım sadece anlamak için sormuştum.böyle bir konuda yalan olmaz heralde..

ben aldatıldınız mı bilmiyorum ama bu denli psikolojik sorunları olan bir adamla nasıl bu kadar uzun yıllar evli kaldınız onu anlayamıyorum..hele ki çocuklarınız varken...yazık değil mi o çocuklara..siz ne kadar deseniz de,onlar eve geç geldi diye üzülüyorum sanıyolar falan,kendinizi kandırmayın..benim 2,5 yaşındaki oğlum bile ben üzüldüğüm zaman anlar,eşimle kavgalı olduğumuzda anlar,hisseder..ki sizinkiler 11 yaşındalarmışş..
bence bu adam yakışıklı şöyle böyle diyerek sizi sindirmiş birazcık yıllardır,kendinize güvenniniz azalmış,sanki o sizi seçmiş,sizin onu terketme hakkınız yokmuş gibi..öyle düşünmeyin lütfen çönce bu psikolojiden kurtulun..
ne karar verirseniz verin ,önce çocuklarınız için,onların sağlıklı büyümeleri için en doğru kararı verin lütfen..

bir de siizn bu anlattığınız geçen sene bir tanıdığımdan duyduğum olayı anımsattı:

kız çok tatlı bir kız,oğlan da memleketin tanınan,biline zengin ailelerinden biri.hemen alelacele evlendirildiler. ve hemen hamile kaldı kız..
sonrasında bebekleri oldu 1 aylık falandı heralde ve duydum ki boşanıyolar ve çok çekişmeli, şekilde..meğer adam şizofreni hastasıymış ve ilaçlarını almayı bırakmuş,kızın burnundan getirmeye başlamış..ne pislik şeyler yaşamış kızcağız..ailesi de bu durumu biliyolarmış ve ondan hemen evlendirip çocuk için ısrarcı olmuşlar..kız yanına bırakmadı ama ailesine de dava açtı bu yüzdenn kendinden sakladıkalrı için. tabi çokçirkin şeyler yaşandı...
velhasılkelam sizinki gibi bir evlilik ama sonu farklı işte..siz ne olursa olsun devam etmişsiniz.

nolucak bundan sonra?

Evet masumum ne olacak? bu konu ile ilgili olarak eşinle olay yaşandığından bu yana neler olduğunu bir anlatıverir misin ayrıca?

Bu arada, sen bence kendini kocandan aşağı görme yahu bir yakışıklılık tutturulmuş gidiyor. Benim eşim de filinta gibidir şimdi ne yapayım ben balık etliyim diye diğer bütün iyi vasıflarım sönük mü kalacak eşimin yanında. Bırak bu tarz şeyler yüzünden sakın ha canını sıkma. Sende birşeyler görmüş ki evlenmiş. Ama içinde de bu ahlaksızlık varmış adamın. Senin durumunla bunlar çok ayrı şeyler. Hiçbirşey bu tarz davranmasına gerekçe olamaz.

ne de güzel demişsiniz ''rabbime havale ettim'' diye

yüce yaradan sizin ve çocuklarınızın yardımcısı olsun. inşallah çocuklarınızın çok güzel bi hayatı olur...

aeo!

Bundan sonra ne olacak inanın tam olarak bende bilmiyorum. Bildiğim birşey var evden gitmeyeceği, defalarca git dediğim halde biraz öncede annesini getirdi. Şu an kesinlikle muhatap olmuyorum. Annesine bile kuru bir hoşgeldin dedim onuda yarımsaat sonra yukarı çıktımda öyle şu an ayrı odalarda yatıyoruz. Konuşmuyoruz zaman ne göstericek bilmiyorum açık vermesini bekliyorum. Şu an kendimi temizliğe vermiş durumdayım. 2 gündür evi epey elden geçirdim. Artık hiç bir zaman ona ihtiyacım olduğunu hissettirmeyecem. Yabancı bir şehirde de olsa birşeyleri tek başıma yapabildiğimi anlaması gerekiyor. Kendimle ve çocuklarımla ilgileneceğim. Evet tekrar söylüyorum belki şu an hemen boşanamam ama o zemini kendime hazırlayacağım. Eğer aldattığı kesinlikl şu an çıkmam e ortaya çıkarsada o zaman arabayı satıp hiç değilse kredinin bir kısmını kapatabilirim. şu an çıkmam lazım.

neden kendini hakir görüyorsun.milletin söylediğini umursama

benim bir arkadaşım var.aynı senin gibi de rahatsızlığı var ve o da aksayarak yürüyor.eşi bekarken yanmış tutşmuş arkadaşım için.arkadaşımın ailesi vermek isememiş ama zorla ikna etmişler.gerçekten eşi çok yakışıklı ama arkadaşım da çok güzel.eminim sende öylesindir.onlar çok mutlular şimdi 2 yetişkin çocukları da var.

sizin sorunlarınız senden değil eşinden kaynaklı.lütfen kendini eşin için üzme

Ben bu cumleyı anlayamadım şimdi?
Eşinin hasta ruhlu oldugunu 3 gunluk evliyken anladın?
Ayrılamadın..Çünkü hemen hamile kaldın?
Arkadaşlar 3 günde hamilelik anlaşılabiliyor mu? Ben mi cahil kaldım anlayamadım?
Başka türlü düşünelim hadi..
Sen bu adamdan niye çocuk yaptın arkadaşım?
Niye o çocukları düşünmüyorsunuz?
Anne olmak ugruna neden o melekleri cehennemin içine atıyorsunuz?

Son düzenleme:

canım valla bende onda takıldım acıkcası dedım evlenelı 3gun olmus hamıle oldugunu ogrenmıs ogrenmesı ıcın en az 15gun gecmesı lazım yanı

canım valla bende onda takıldım acıkcası dedım evlenelı 3gun olmus hamıle oldugunu ogrenmıs ogrenmesı ıcın en az 15gun gecmesı lazım yanı

belki üç ay demek istemiştir 3 gün yazmıştır yanlışlıkla

3 günlük evliyken eşimin normal olmadığını anladım, hamile olduğumu da 1 ay sonra öğrendim canım o yüzden ayrılamadım demek istedim. Henüz 3 gün sonra mahkemeye veremezdim değil mi. Ya neden hep art niyet arıyorsunuz onu anlamıyorum o kadar şey yazıyorum ama okadar şeyin arasından küçük bir ayrıntıyı cımbızla çekip alıyorsunuz.

merhaba cnm.bende yeni üye oldum inşllh.tanışma fırsatımız olur.senin evliliginde ilişki kopuklugu var bence,sen eşinin dilinden eşin senin dilinden anlamıyor,bence hiç sinirlenme ve bekle sabret bakalım,en son çare bence evlilik trapistine gidin bakalım.eger eşini seviyorsan hemen ayrılma kararıda verme gidicek biri varsa o eşin olmalı.

çünkü seni anlamaya çalıştım YARGILAMAYI değil...

Ve bir an için bir takım çaresizliklerinin seni nasılda esir aldığını ve eylemsizleştirdiğini gördüm..Oysaki içindeki yanardağ patlamıştı ve herkezden daha çok hayatına yön vermek istediğini anladım..Sen bunu anlatırken bir takım üyelerin

''inanamıyorum hala o evdemi oturuyorsun
inanamıyorum o adamın yüzüne mi bakıyorsun gibi

birtakım yorumlarının ne kadar samimyetsiz ve yargılayıcı olduğunu gördüm..

Ve bu tip insanlaRın reel hayatta da mağdur kişiler için sadece hüküm vermelerine çok alışığız.Bir nevi ego tatminliği.ÖNEMSEME DERİM.!!!

Ben sevgili masumum ;
İnanıyorum ki;

Maddi - manevi kendinde güç bulduğun anda gerekeni kendin için en güzelini yapacağını biliyorum..

Bu suskunluğun aslında en büyük çığlıklaın ve haykırışların olduğunu hissediyorum...

Kndini bırakma olur mu...

Son düzenleme:
Kadının düşmenı yine kadındır.Konu saibine yüklenip, söylediklerinin içinden bikaç cümleyi cımbızlayıp da konuyu çarpıtanlar neyi ispat etmenin peşindeler.Konu sahibi yalan söylüyor mu? Konu sahibi aldatan kocasını affetmiş de etmemeli mi? Size ne kardeşim.Herkesin kendi hayatı.İnsanların derdine ortak olmayacaksanız başka yerde Dedektif Kolomboculuk oynayın

Bahsettiğiniz hastalık hakkında bir bilgim yok..
Fakat arkadaşlar genetik olabilecegini yazmış..
Bu adamdan çocuk yapmıssınız..Çocuklarınız Allah korusun boyle olursa?
Ben sadece boyle manyaklıgı olan kocalardan çocuk yapılmasını desteklemiyorum!!
Korunma diye birşey var..Madem 3 günlükken anladınız önleminizi almanız gerekirdi..
Kusura bakmayın sert dille eleştirdim belki sizi..
Ama o çocuklara üzülüyorum sadece..
Babalarının rahatsızlıgını alabilecekleri gibi bir de huzursuz bir ortamda büyüyecekler..
Çok yazık..
Her neyse ....Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey de gelmiyor elimizden..
Ayrıca burada kimsenin egosunu tatmin ettiği falan yok!!
Herkesin aynı görüşte olmayacağını bilmeniz gerekir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…