Al bendende o kadar.
Kafamda bir türlü oturmayan birşey var ama ne?
Kızmadım da ters düştük :)
Bu konuda beni rahatsız eden birşeyler var. Herşey cok net aslında ama bir iki nüans var adını koyamadığım, sen de kadını bertaraf et falan diyince öle yazdım :)
ben bertataf et anlamında söylemedim canım da sadece boşanmayacaksa da kadının kim olduğunu mutlaka öğrensin diye adamın durumunu da söylesin diye yazdım
ben de birden korktum çok kötü birşey mi yazmışım acaba diye bi kaç kere okudum yazdıklarımı
anne olmak demek güçlü olmak demek,kendin için olmasa da evlatların için devam etmek demek..
bazı durumlarda anlayabiliyorum,aldatılmayı içlerine atıp,devam ediyorlar,maddi gücü yok,imkanı yok,ailesi yok,çok çocuklu,hayata yalnız devame tmesi çok zor...ama bu öyle bir konu değil ki...
adam hasta,kaldı ki eşnin hastalığını da tam olarak bilmiyor,tedavi oluyo mu belirsiz,aldatıldı mı bilmiyor,kadının evi var,emekli maaşı var,bu demek ki tekrar çalışabilri zor durumda kalırsa..
bu kadar mı zayıfsınız hayata karşı anlayamıyorum bir türlü,nedir korkunuz,yalnız kalmak mı??
hiç okuyasım gelmiyo benim bu konuyu, noldu konu gerçekmiymiş konu sahibi affetti mi, kocası şizofrenmiymiş bana bi özetleseniz canlar
Canların der ki: konu sahibi dahil bizler de anlamış değiliz adamın ne olduğunu. Tek bildiğimiz kadının imkanları var ama adamın yanında sabitliğini koruyor.
Canların der ki: konu sahibi dahil bizler de anlamış değiliz adamın ne olduğunu. Tek bildiğimiz kadının imkanları var ama adamın yanında sabitliğini koruyor.
Bir diğer can da der ki; ben de anlamadım ne olduğunu :) Anlayan beri gelsin
sağol canım
ne denir bu durumda, hayırlı işler diyelim bari
hiç okuyasım gelmiyo benim bu konuyu, noldu konu gerçekmiymiş konu sahibi affetti mi, kocası şizofrenmiymiş bana bi özetleseniz canlar
Var ya ne beri ne ileri gidecek halim var bugün, böyle saatlerce peteğe kafamı koyup yatıversem de kimse dokunmasa.… bir sıkıcı bir sıkıcı iş bugün..bura haricinde her yerde olmak istiyorum..
Bir can da der ki;
aldatılan kadının affetmek için her daim bir sebebi vardır,
bu konuda da eşin hastalıgı.
Bipolar, psikoz ya da şizofren, tam tanı konulamadı henüz...
Bir can da der ki;
aldatılan kadının affetmek için her daim bir sebebi vardır,
bu konuda da eşin hastalıgı.
Bipolar, psikoz ya da şizofren, tam tanı konulamadı henüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?