Allaha şükür ben saf değilim zaten öyle kuma falan olayınıda kabul edemem, etmem, şartlarına gelince kadın onunla ayrı bir evde yaşayacakmış, bu bizim evi geçindirmeye devam edecekmiş, o kadınıda çalıştıracakmış yani kadın bakacak bunlara. Hangi kadın böyle birşeyi kabul eder. Bunlar daha eşimin bugünkü en mantıklı sözleri. Sizlere inandırıcı gelmeyebilir ama gerçek bu aradan bir kaç gün geçsin ve ben bunları kendisine sorayım, saçmalama diyecektir büyük bir ihtimalle.
Eşim normalde beni kıskanan, koruyup, gözeten, kimseye ezdirmeyen biriyken bugün, git, gez, istesen gece 2 de gel yeterki beni rahat bırak diyen birisi oldu. İstediğim gibi birini bulursam düğünüme gelirmisin diyen birinden daha ne mantık arayayım arkadaşlar. Bu söz zaten beni susturdu. Çünkü karşımda konuşan adam benim eşim gibi değildi.
Bugün beni en çok üzenlerden biriside 11 yaşındaki kızımın sadece benim üzülmeme bakarak, boşver annecim üzülme herşey olacağına varır demesi oldu. Çocuklarım benim herşeyim.
madem eşinizin hastalığını biliyordunuz neden aldatılıyorum diye kesin sonuçla burada konu açtınız hastalığına yorsaydız.sizi anlayamıyorum hem eşim sağlıklı düşünmüyor diyorsunuz hem de aldatılıyorum diyorsunuz.bence eşinizi psikoloğa götürün ve siz de psikolojik destek alın...
madem eşinizin hastalığını biliyordunuz neden aldatılıyorum diye kesin sonuçla burada konu açtınız hastalığına yorsaydız.sizi anlayamıyorum hem eşim sağlıklı düşünmüyor diyorsunuz hem de aldatılıyorum diyorsunuz.bence eşinizi psikoloğa götürün ve siz de psikolojik destek alın...
Eşim son 3 yıldır oldukça iyiydi, arada öfke nöbetleri olurdu ama uzun zamandır böyle birşey yaşanmamıştı. Aldatılma olayını ilk duyduğumda parçalarlada birleşince de aklıma hiç hastalığın yeniden böyle nüksedebileceğini düşünmedim. Hatta dün hiç aklımda yoktu. Eşimin bugünkü saçma sapan, tutarsız konuşmaları hastalığı aklıma getirdi.
ve ortada şüphelenilen üvey bir yeğen var
neden durduk yere o kızdan şüphelendi?
peki önceki nöbetleri geldiginde,ayni seyleri söylermiydi dün ile bugünki gibi mesela ?
Ben o kız için açtığım konuda da eşimin hastalığından bahsettim zaten o konunun olduğu tarihle şimdiki zamanın arası çok yakın. Demek ki o zamandan başlamış ama ben anlamamışım.
evet söylerdi ama bu sözleri daha çok önceki yıllarda kullanırdı. Hemen boşamaya kalkar evden dava açıcam diye çıkardı akşam eve geldiğinde, aşkım nasılsın arayan soran var mı derdi. Oysa şimdi boşanmaktan korkuyor.
bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda
Masumum niye şaşırdın ki arkadaşım?
Bu adam senin yanında eltinin boşanmış kızına fıstık diyen adam degil mi?
Bu adam eltinin kızı ile ayrı özel odada konuşup, namaz kılan adam degil mi?
Taaa o zaman söylemiştik.
Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!
Ben su an hic birsey anlamadim...
Adamin ne hastaligi varmis ?
aldatma olayi yokmusmu simdi???
Hadi canim , okadar yaz yaz , birden bire yok aldatma yok mu oldu.
Benim anladigim kadariyla esiniz sizrofeni heralde, ama kusura bakmayinda bence sizdede baslangici var, acilen ikinizde gidin bi tedavi olun.
Inanin sizi üzmek icin söylmeiyorum ama su an her iknizde saglikli görünmüyorsunuz, bu sekilde ancak bosanmicam deyip ayni sorunlarla ugrasirsiniz.....
Yuh yani esinin aldatmasini hastaligina baglayani da ilk kez görüyorum.
Ayrica her aldatan erkek ayrilmakdan bosanmakdan korkar ilk etapda....
Belki vicdan azabindan belki gelecekden korkma , bilemiyorum...
bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda
şu anda hala nasıl aldatıyorsa öyle eşcinsel kadınlardan nefret ediyor
bu akşam boşanıcam senden benimle yatmadığın için dedim :) cevabı süperdi
benle uyumayı mı özledin dedi ,ben bu cumlede koptum tabi
hayır sevişmekten bahsediyorum dedim sustu kaldı ...
onu bu şekilde eğiten yetiştiren annesi kurtuluşu olmayan bir esrar bağımlısı yapmış onun talimatlarıyla kuryelik yapmakta istanbulda allahtan narkotik peşlerinde
annem dediği kadının butun sevgililerini akrabası sanmakta :) butun turkiye annesine aşık ...
erkek arkadaşlarından birine ulaştım anlattıklarıyla şoka girdim;
adam bunların kaldığı eve geldiğinde kadını banyoda başka bir kızla (kızda 20 li yaşlarda )görüyor hatta kızın eli kadının cinsel organının içine girmiş olarak görmüş benim mal kocamda oturmuş onları seyrediyormuş ...
beterin beteri var haline şükret bence kadınla aldatılıyorsun :)
askerlik boyunca madde bağımlılığını ve eşcinselliğini gizlemek için, sarışın yeşil gözlü güzel bir byanım kim şüphelenebilir ki kocamın topitop oluşundan :)
askerdeki izinlerini sürekli adet dönemime denk getirip yatmıyordu benle hasta olduğum için buda onun işine geliyormuş geç fark ettim
yada annesine haber verip kavga etmemizi sağlayıp yatmamıza engel oluyordu
istanbulda eşcinsel polis bir sevgilisi olduğunu öğrendim
normal erkek göstermek için anası kızlarla resimlerini cekip faceye koydu aldattı gibi görünsün diye
ogün cok komikti resimleri gördüm eşimi aradım askerdeydi ;
vayy resim koymuşunuz boşanayım diye ama ben boşanmıyorum devam dedim :) baktılar onu da yemedim kaldırdılar resimleri
eşim yüzde trilyon kısırankara beytepe asker hastanesinde bu anasının torpili ile bi işlem yapıldı ona hala kıl dönmesinden 9 şişe serum yedim diye sayıklayıp duruyor.spermıogram testi istiyodum testen geçebilsinler diye böyle bişi yaptılar karım beni kısırlıkla itham ediyor diye benden boşanma sebebi yaratıcaktı test i yaptıramadan ben hamile kaldım :)
o gün annesinin yüzünü görmek isterdim oğlum asla cocuk yapamaz diye net konuşmuştu
15 aylık askerlik dönemi için secilmiş bir piyondum ama kendi oyunlarının tuzaklarına düştüler herşey ellerine yüzlerine bulaştı :)
yahu kadının eltisinin kızı adamın yeğeni olmaz mı????? Fıstık da der beraber namaz da kılar normal olarak.Masumum niye şaşırdın ki arkadaşım?
Bu adam senin yanında eltinin boşanmış kızına fıstık diyen adam degil mi?
Bu adam eltinin kızı ile ayrı özel odada konuşup, namaz kılan adam degil mi?
Taaa o zaman söylemiştik.
Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!
arkadaşlar kendimi çok kötü hissettiğim için ancak şimdi gelebildim bunuda yazıp çıkıcam. Sabah 6 ya kadar hiç uyumadım sonra eşim kalktı, beni gördü söylenmeye hakaretlere küfürlere başladı, hiç seslenmedim. Dünde yazdığım gibi telimi almıştı, sonrada pc yi söktü, sanki aldatan benim. sonra kendimi kaybettim, geçirdiğim ağlama krizimiydi, yoksa sinir krizimi bilmiyorum, ama onun bana söylediklerini duyuyorum, kendi sesimi kontrol edemiyorum, oda çocuklar duyacak, korkacak diye ağzımı kapatıyor, neden sonra kendime gelebildim, sonra telimi verdi, pc yi taktı, zor belada olsa yukarı çıktım. Bana sürekli, tamam bitti, dün gece konuştum, bitirdim, böyle birşey bir daha olmayacak diyor. Bende bitse ne olur bende bittim dedim. O gittikten sonra biraz uyumuşum. Sonra olayları anlattığım arkadaşım geldi, onada anlattım ama arkadaşım eşimin yalan söylediğini, inanmamam gerektiğini, eşimin hayal dünyasında yaşadıklarını gerçekmiş gibi anlattığını söylüyor. Şu anda çok bitkinim, ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilmiyorum. Eşimin hezeyanları olduğunu kabul etsem bile 2 gündür yaşadıklarımı hayatım boyunca unutamam. Yaşadığım acıyı ben biliyorum. Ben bugüne kadar çok acılar yaşadım. Çok yakınlarımı kaybettim ama bir insanı sağken kaybetmek çok daha acı veriyormuş insana. Eşim bana bunu 3 yıl önce yapsaydı bu kadar canım yanmazdı. Çünkü o zaman sorunlarımız vardı. Ben bu kadar herşey yolunda giderken yaşadıklarımı kabullenemiyorum. Bir taraftanda 2-3 hafta gibi kısa bir sürede hemen nasıl birini buldu, bu kadar çabuk ilerledi herşey diyorum, yada o nasıl bir kadınki bitti deyince hemen kabullenip bitiriyor diyorum. Evet yerine oturmayan taşlar var ve bunuda tek oturtacak kişi eşim, ama o bu konuyu çoktan kapattı kendince.
Evet zaten söz verdiğim için onu bırakamadım. Birde ben bırakırsam daha kötü olur diye bırakmadım. Hatta o zaman eşimin ilacını yazdırmak için gittiğim dr. bu hastalığın çok zor olduğunu, beni çok zorlukların beklediğini neden boşanmayı düşünmediğim söyledi, bende ona bunu yapamayacağımı söyledim. Pişmanım çünkü çok yıprandım. Yıllardır bu evliliğin hem kadını, hem erkeği olmaktan, maddi manevi yükünü tek çekmekten, bir de üstüne üstlük, hakaretler bu tür davranışlara maruz kalmaktan yoruldum Bu yüzden pişmanım dedim.Boşanmayı hemen düşünmüyorum dedim. Çünkü yalnızım hayatta ne annem, ne babam ne kardeşim var. Hayatımdaki en yakınlar teyzeler ve dayılar ve çocuklarım babaya çok düşkün. Buraya konu açtım çünkü o an bunun birileriyle paylaşmalıydım. Ya değilse kafayı yiyecektim. o yüzden buraya konu açtım. Siz nezaketen sordunuz umarım bende sorularınıza açıklık getirmişimdir.
Ben aldatma yok oldu diye birşey söylemedim. Dün birisi var onunla yaşayacağım diyen, bugün yok öyle birşey ama bulursam olacak diyen bir eşim var. Eşimin tutarsızlığına, bugünkü saçma sapan, konuşmalarına bakarak hastalığının nüksetmiş olabileceğini söyledim. Eşime çok kesin olmamakla birlikte bipolar- psikoz teşhisi konmuştu ama Allaha şükür bir kaç ay önce saç dökülmelerim için psikiyatriste gittiğimde sadece depresyon başlangıcı olduğu için hafif bir ilaçla tedavi oldum. Genede sağol tekrardan gidicem dr.a.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?