Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

madem eşinizin hastalığını biliyordunuz neden aldatılıyorum diye kesin sonuçla burada konu açtınız hastalığına yorsaydız.sizi anlayamıyorum hem eşim sağlıklı düşünmüyor diyorsunuz hem de aldatılıyorum diyorsunuz.bence eşinizi psikoloğa götürün ve siz de psikolojik destek alın...

Bugün beni en çok üzenlerden biriside 11 yaşındaki kızımın sadece benim üzülmeme bakarak, boşver annecim üzülme herşey olacağına varır demesi oldu. Çocuklarım benim herşeyim.

çocuğum yok ama seni az çok anlayabiliyorum hayatta insanın sevdiklerinin üzülmesini görmek kadar acı bir şey daha yok bence.yaşadıkların çok ağır ama olaya biraz da olumlu tarafından bakmalısın diye düşünüyorum.ailem yok demişsin sana muhtaç iki çocuğun var canım işte onlar senin gerçek ailen.kabul ediyorum eşin haksızlık yapmış kendini ve haddini aşmış ama yine de o çocuklarının babası sen sabırlı olmalısın.babasız büyüyen birisi söylüyor bunları emin olabilirsin..

ve ortada şüphelenilen üvey bir yeğen var
neden durduk yere o kızdan şüphelendi?

Eşim son 3 yıldır oldukça iyiydi, arada öfke nöbetleri olurdu ama uzun zamandır böyle birşey yaşanmamıştı. Aldatılma olayını ilk duyduğumda parçalarlada birleşince de aklıma hiç hastalığın yeniden böyle nüksedebileceğini düşünmedim. Hatta dün hiç aklımda yoktu. Eşimin bugünkü saçma sapan, tutarsız konuşmaları hastalığı aklıma getirdi.

peki önceki nöbetleri geldiginde,ayni seyleri söylermiydi dün ile bugünki gibi mesela ?

ve ortada şüphelenilen üvey bir yeğen var
neden durduk yere o kızdan şüphelendi?

Ben o kız için açtığım konuda da eşimin hastalığından bahsettim zaten o konunun olduğu tarihle şimdiki zamanın arası çok yakın. Demek ki o zamandan başlamış ama ben anlamamışım.

peki önceki nöbetleri geldiginde,ayni seyleri söylermiydi dün ile bugünki gibi mesela ?

evet söylerdi ama bu sözleri daha çok önceki yıllarda kullanırdı. Hemen boşamaya kalkar evden dava açıcam diye çıkardı akşam eve geldiğinde, aşkım nasılsın arayan soran var mı derdi. Oysa şimdi boşanmaktan korkuyor.

Ben o kız için açtığım konuda da eşimin hastalığından bahsettim zaten o konunun olduğu tarihle şimdiki zamanın arası çok yakın. Demek ki o zamandan başlamış ama ben anlamamışım.

bu söylediğini anladım. ama kafam çok karıştı.
elbette aldatılmış olmamanı ve mutlu olmanı isterim

sadece açtığın bu konu için sana yardımcı olmak istedim.
ve hepımızde bunu istiyoruz, sorduğumuz saruları da yanlıs anlamanı ıstemeyız
konu açtığına göre kafan çok karışık gerçeği bulmaya ve anlamaya çalışıyorsun.

ama dediğim gibi kocan bana samımı gelmedı.

Son düzenleme:

acilen doktora götür ozman :26: zorlada olsa götür alisverise filan cikiyoruz de

yada ilaclarini al sen icir

Nasil yani ? Kocan seni kimle aldatti ?

Neee yani yigeninlemi , elti derken erkek kardesinin karisi onun kizi da bu adamin yigeni oluyor, veya eltisinin ilk evliligindense ozaman yabanci oluyor ama o gözle nasil baka bilmis yuh yani

Ben su an hic birsey anlamadim...
Adamin ne hastaligi varmis ?
aldatma olayi yokmusmu simdi???
Hadi canim , okadar yaz yaz , birden bire yok aldatma yok mu oldu.

Benim anladigim kadariyla esiniz sizrofeni heralde, ama kusura bakmayinda bence sizdede baslangici var, acilen ikinizde gidin bi tedavi olun.
Inanin sizi üzmek icin söylmeiyorum ama su an her iknizde saglikli görünmüyorsunuz, bu sekilde ancak bosanmicam deyip ayni sorunlarla ugrasirsiniz.....

Yuh yani esinin aldatmasini hastaligina baglayani da ilk kez görüyorum.

Ayrica her aldatan erkek ayrilmakdan bosanmakdan korkar ilk etapda....
Belki vicdan azabindan belki gelecekden korkma , bilemiyorum...

Ben aldatma yok oldu diye birşey söylemedim. Dün birisi var onunla yaşayacağım diyen, bugün yok öyle birşey ama bulursam olacak diyen bir eşim var. Eşimin tutarsızlığına, bugünkü saçma sapan, konuşmalarına bakarak hastalığının nüksetmiş olabileceğini söyledim. Eşime çok kesin olmamakla birlikte bipolar- psikoz teşhisi konmuştu ama Allaha şükür bir kaç ay önce saç dökülmelerim için psikiyatriste gittiğimde sadece depresyon başlangıcı olduğu için hafif bir ilaçla tedavi oldum. Genede sağol tekrardan gidicem dr.a.

Bunlar şaka mı?
Gerçek olamaz böyle bir şey:120:

Y3SH1LL arkadaşm topitop diye dalga geçtiğin yatakta seni yalnız bırakan beraber olamadığın bir kocan var. Kac yasındasın bilmiyorum ama bosanmama inadı la kendini heba ediyosun. Guzel bi bayanım diyorsun. Bosanıp seni mutlu edecek bir erkekle olmak yerine senelerini yasından gecen yılları o adama vermekle kalmayıp birde cocuğunuz olacak sanırım. Allah siZe akıl fikir o yavrucağıza da huzurlu bir ortam nasip etsin. Yaslandığınızda ben napmışım gençliğimi heba etmişim ne çabukta geçti ömrüm demezsiniz insallah. Ayrıca konunuz konu sahibinin konusu içinde alt konu gibi olmuş . Konu sahibesi için diyebileceğim hasta ruhlu adamla ömrünüzü tuketmeyin. Kendini iyileştirmek için çaba sarfetmediği yanlış yerlere kaydığı gibi sizin gibi sağlıklı ona yardımcı olmak isteyen insanıda hasta eder bu adamlar. Karar size kalmış .

yahu kadının eltisinin kızı adamın yeğeni olmaz mı????? Fıstık da der beraber namaz da kılar normal olarak.

-Telefonunda şifre var,
-Durup dururken vardiyasını değiştirdi,
-Eve gec geliyor,
-Cocukları alacağım diyor, almıyor,
-İtiraf ediyor, sonra da yalandı diyor.

Şu yazdıklarını bir oku lütfen. Senin geçtiğin yollardan ben de geçtim. İnsan kabullenmek istemiyor, düzeni, saygısı sevgisi bozulmasın istiyor, kocasının söylediği tutarsız yalanlara sarılmak ve kaldığı yerden devam etmek istiyor. Aslında sen de farkındasın olanların. Sen de farkındasın kandırıldığının, ama caresizsen ya da kendince haklı sebeplerin varsa bizi inandırmak zorunda değilsin. Ne yaşamak istiyorsan onu yaşa. Ama bu durumu hastalığının arkasına saklama. Bipolar bozukluğu cok iyi bilirim, bu bir hastalık evet ama şizofreni değil, bu hastalıkta kendine bir dünya kurup onunla yaşamazsın.

Neyse Allah yolunu açık etsin.

pekii o 2 gün boyunca sabah işten sonra nereye gitmiş eşin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…