• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Kızmadım da ters düştük :)

Bu konuda beni rahatsız eden birşeyler var. Herşey cok net aslında ama bir iki nüans var adını koyamadığım, sen de kadını bertaraf et falan diyince öle yazdım :)

:1: ben bertataf et anlamında söylemedim canım da sadece boşanmayacaksa da kadının kim olduğunu mutlaka öğrensin diye adamın durumunu da söylesin diye yazdım
ben de birden korktum çok kötü birşey mi yazmışım acaba diye bi kaç kere okudum yazdıklarımı :1:

Benim babamda aldattı annemi yıllar önce. Sonuç: Ortada 8 yaşında bir kız çocuğu!
Ozamanlar babam işsizdi, alkoliğin tekiydi. Anneme etmediğini bırakmadı. O kadınla bir olup annemi tımarhanelik etmeye çalıştılar. O kadın yüzünden 250.000 € borca girdiler. O kadın yüzünden annem mahvoldu, bitti tükendi. Hala da çekiyor canım annem paranoyak, sinir krizleri, babamın her hareketinden şüphe duyan bir insan oldu.

Bir gece babam oladar çok içmişti ki, hepimizi sırayla evire çevire dövdü. Yıllarda duvardaki o kan izlerini silmedik. Her gördüğümde içim paramparça oluyordu.
O günden beri babam tövbe etti, bidaha ağzıma bile sürmedi alkolü. Alkollü ortamlarda bile bulunmuyor gerekmedikçe!

Ortada bir çocuk var. Mecbur babalık yapmak zorunda o çocuğa, evladı sonuçta.

Yıllardır anneme dil dökmekten dilimde tüy bitti, ayrıl ikiniz için daha iyi olur diye. Biz onsuz çok daha mutlu oluruz, gül gibi geçinip gideriz dedim. Bizi değil kendini düşün, katlanmak zorunda değilsin, biz senin herzaman yanındayız vs vs.
Kolaymı yavrum üç çocukla dedi hep canım benim :43:

İyi kötü kabullendik bu durumu, annemin içi parçalansada kabullendi..Kızıyorum anneme, neden kapının önüne koymadın diye. Bukadarına katlanabilecek kadar seviyor olmasını aklım almıyor :50: Olan oldu artık..çocuk gelmiş 8 yaşına bu saatten sonra da pek bişey değiştiremez annem..
Bazen gözlerine nefretle bakiyorum, babamın yüzüne tükürmemek için zor tutuyorum kendimi :47:
Konu sahibi, sana tavsiyem daha kötü şeyler olmadan doğru kararı ber. Geri dönüşü olmayan hatalara bile bile düşme, olan yavrularına olacak :50: Ömür boyu bu öfkeyi içlerinde taşıyacaklar, ve seni suçlayacaklar, neden zamanında ayrılmadın da bile bile katlandın diye. Bu çok ağır bir yük!

:1: ben bertataf et anlamında söylemedim canım da sadece boşanmayacaksa da kadının kim olduğunu mutlaka öğrensin diye adamın durumunu da söylesin diye yazdım
ben de birden korktum çok kötü birşey mi yazmışım acaba diye bi kaç kere okudum yazdıklarımı :1:

Estfrllah, olur mu hiç öyle şey.

Ortada kadın yok diyor zaten, eşinin gel git durumlarından biriymiş :S

anlamıyorum ki kendine bu işkenceyi niye çektiriyorsun?
maddi olarak muhtaç değilsin, eşine güvenmiyorsun.
eşin güven vermiyor.seni umursamıyor. hastaysa tedavisini olsun , vicdan mı yapıyorsun ?
bu yakışıklı adam benimle evlendi ya ben bu adamın her halini çekmeliyim diye mi düşünüyorsun?
beynim döndü artık.

ben bu konuda en çok kime üzülüyorıum biliyo musunuz? çocuklarına...
konu sahibi sen vefa örneği gösterip eşine destek olduğunu sanıyosun ama bunca yıl tedavi olmadan o adamla çocuklarını aynı evde tuttun. o masumların psikolojileri ne durumda acaba??
son 3 yıldır iyi olması birşey ifade etmiyor kusura bakmasın kimse...8 yaşına kadar o çocuklar böyle bir babanın yanında büyüdü.. ya tedavi ettirecektin adamı,ilaçlarını düzenli almasını sağlıyacaktın ya da çocuklarını tercih edecektin....
şimdi 11 yaşındaki kızı gelip herşey olacağına varır anne diyor..yazık günah çocuklara...

bir de eşiniz ilaçlarını alıyor mu??hastaydı falan diyosunuz ama 3 senedir heralde ilaçlarla iyiydi..şimdi ancak kestiyse sorunlar tekrarlamıştır....?????

Masumum diyelim ki esin hasta
sen simdi bu olayin aslini ogrenmeden ustunu orteceksin
ama ne olacak biliyor musun?

Esin onunla bununla gununu gun edecek
sana yakalandiginda da ne yapayim hastaligim nuksetti diyerek hastaligini kullanacak
sen de her zamanki gibi esim hasta ondan boyle diyip sineye cekeceksin

Zaten aldatilan kadinlarin affetmek icin hep bir bahanesi mutlaka vardir,
senin hikayende de esinin hastaligi ...

Son düzenleme:
Ben bu tarz hikayelere çok üzülüyorum. İçinde çocuk da varsa daha çok üzülüyorum. Böyle erkeklere lanet ediyorum, kadınlar için neden çekmek zorunda kaldıklarını anlamaya çalışsam da anlayamıyorum. Yani böyle bir erkekler birlikte olmaktansa kadın sığınma evinde kalırım daha iyi diyorum. Sonra yaşamadan bilinmez diyorum…her şekliyle zor ama kadın da bir birey, kendi başına hayatına devam edebilir. Bir iki düşer sonra bakmışsın koşmuş..

Yapılan pıslıklerın ustunu hastalıkla yok sınırle yok agresıflık anksıyete ıle kapatanlara hele bıde bole basıtlıklere ınananlara sınır oluyorum. Hastalık ınsanı serefsız haysıyetsız yapmaz!

anne olmak demek güçlü olmak demek,kendin için olmasa da evlatların için devam etmek demek..
bazı durumlarda anlayabiliyorum,aldatılmayı içlerine atıp,devam ediyorlar,maddi gücü yok,imkanı yok,ailesi yok,çok çocuklu,hayata yalnız devame tmesi çok zor...ama bu öyle bir konu değil ki...
adam hasta,kaldı ki eşnin hastalığını da tam olarak bilmiyor,tedavi oluyo mu belirsiz,aldatıldı mı bilmiyor,kadının evi var,emekli maaşı var,bu demek ki tekrar çalışabilri zor durumda kalırsa..

bu kadar mı zayıfsınız hayata karşı anlayamıyorum bir türlü,nedir korkunuz,yalnız kalmak mı??

hiç okuyasım gelmiyo benim bu konuyu, noldu konu gerçekmiymiş konu sahibi affetti mi, kocası şizofrenmiymiş bana bi özetleseniz canlar

anne olmak demek güçlü olmak demek,kendin için olmasa da evlatların için devam etmek demek..
bazı durumlarda anlayabiliyorum,aldatılmayı içlerine atıp,devam ediyorlar,maddi gücü yok,imkanı yok,ailesi yok,çok çocuklu,hayata yalnız devame tmesi çok zor...ama bu öyle bir konu değil ki...
adam hasta,kaldı ki eşnin hastalığını da tam olarak bilmiyor,tedavi oluyo mu belirsiz,aldatıldı mı bilmiyor,kadının evi var,emekli maaşı var,bu demek ki tekrar çalışabilri zor durumda kalırsa..

bu kadar mı zayıfsınız hayata karşı anlayamıyorum bir türlü,nedir korkunuz,yalnız kalmak mı??

Evet tamamen katılıyorum “anne olmak demek güçlü olmak demek” çünkü sana muhtaç bir çocuk var ortada ve onun sağlıklı psikolojide büyümesi için senin güçlü olup onu koruman lazım. Tam tersi olsa sen kendini bırakıversen; sen kendine yetemiyorsun ki çocuğa yetesin. Bu çok çok özel bir durum. Ben üzgün dahi olsam çocuğumun yanında belli etmemeye çalışıyorum. Kaldı ki uzmanlar diyor ki “çocuğunuzun yanında sürekli hastayım” demeyin hasta bir anne baba portresi yerleşir kafasına.. durum bu kadar hassas bence.. ayrıca insan ne kadar zor durumda olabilir ki… kimsesi yok, parası yok, gidecek yeri yok…. Bence kafaya koymaya görsün eskisinden daha çok kadına sahip çıkılıyor. Sadece cesaret belki de.

hiç okuyasım gelmiyo benim bu konuyu, noldu konu gerçekmiymiş konu sahibi affetti mi, kocası şizofrenmiymiş bana bi özetleseniz canlar

Canların der ki: konu sahibi dahil bizler de anlamış değiliz adamın ne olduğunu. Tek bildiğimiz kadının imkanları var ama adamın yanında sabitliğini koruyor.

Canların der ki: konu sahibi dahil bizler de anlamış değiliz adamın ne olduğunu. Tek bildiğimiz kadının imkanları var ama adamın yanında sabitliğini koruyor.

Bir diğer can da der ki; ben de anlamadım ne olduğunu :) Anlayan beri gelsin :D

Bir diğer can da der ki; ben de anlamadım ne olduğunu :) Anlayan beri gelsin :D

Var ya ne beri ne ileri gidecek halim var bugün, böyle saatlerce peteğe kafamı koyup yatıversem de kimse dokunmasa.… bir sıkıcı bir sıkıcı iş bugün..bura haricinde her yerde olmak istiyorum..:ssz:

Bir can da der ki;
aldatılan kadının affetmek için her daim bir sebebi vardır,
bu konuda da eşin hastalıgı.
Bipolar, psikoz ya da şizofren, tam tanı konulamadı henüz...

Son düzenleme:
Var ya ne beri ne ileri gidecek halim var bugün, böyle saatlerce peteğe kafamı koyup yatıversem de kimse dokunmasa.… bir sıkıcı bir sıkıcı iş bugün..bura haricinde her yerde olmak istiyorum..:ssz:

Benim de telefonun kablosuyla kendimi boğasım var :) Sılanın şarkısı gibi oldu.

Bir can da der ki;

Can cana yürek yüreğe :D

Bir can da der ki;

evet tanısı bile konmayan bir hastalığa bağlandı sonuç,işten çıkıp eve gelmediği günlerde de bir kuytu da hayal kurdu demek ki kocası:50:

Back
X