• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamlanmaya yakın evimiz...

Çok güzel eviniz bayıldım Allah huzur içinde oturmayı nasip etsin.. Ama evinizden cok o bembeyaz tuy yumagına bayıldım

Burası benim yeni gelin evim olacak insallah.Henüz tamamı hazır degil ama sabırsızlanıp sizlerle paylasmak istedim.Lojmanda oldugumuz için istedigim tercihleri cogunlukla yapamadım.Bu nedenle fikirleriniz benim için cok önemli. Düğüne kadar diger eksikliklerin giderilmesi için bana yardım eder misiniz? Tavsiyelerinizi ve elestirilerinizi bekliyorum..

herşey çok güzel eksiksiz gerçekten hoş güle güle oturun. zigon sehpanız çok güzel nerden aldığınız öğrenmem mümkünmü? :nazar:

herşey çok güzel gerçekten bence böyle kalmalı çok sade ve zarif. düğünden sonra ufak tefek zevkine göre küçük şeyler eklersin :82:

Burası benim yeni gelin evim olacak insallah.Henüz tamamı hazır degil ama sabırsızlanıp sizlerle paylasmak istedim.Lojmanda oldugumuz için istedigim tercihleri cogunlukla yapamadım.Bu nedenle fikirleriniz benim için cok önemli. Düğüne kadar diger eksikliklerin giderilmesi için bana yardım eder misiniz? Tavsiyelerinizi ve elestirilerinizi bekliyorum..

herşey çok güzel eksiksiz gerçekten hoş güle güle oturun. zigon sehpanız çok güzel nerden aldığınız öğrenmem mümkünmü? :nazar:

Canım sehpayı öğretmenler mobilyadan 450 liraya aldık.Netteki satısı 600 üzerinden.Biz bütün esyalar üzerinden baya bi indirim yaptırdıgımız için neredeyse bedavaya gelmiş oldu.Begendiğine sevindim...

Herkese cok teşekkür ederim.Allah sizlere çok çok daha güzellerini nasip etsin insallah:)

allah huzur içinde oturmayı nasip etsin salonun çok güzel olmuş zevklerimiz aynıymış güle güle otur

Lojman olmasına ragmen çok güzel seçimler yapmışsın. Güle güle otur canım

bende 2011 geliniyim:34:eviniz çok güzel döşenmiş mutluluklar...:16:

güle güle kullanın :1:oturma odasına toprak tonleri salona siayh beyaz seçmişsin salonunu çok beğendim:1:benim önerim salonu ya kırmızıyla yada morla biraz renklendir çok sade olmuş heryer:16:bide mutfak resimlerinide koysaydın bende yeni evime taşınam mutfaklar ilgi alanım:1:

çok güzel olmuş evin canım yeni eşya bide zevkli dösenince daha ne olsun güle güle oturun :)

merhaba benim odam da böyle siyah beyaz.. duvar boya renginizi merak ettim oldukça uyumlu durmuş?

Back
X