• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamlanmaya yakın evimiz...

herşey çok güzel ama oturma odasındaki tekli koltuk camın önünde tvde orda pencerenin karşısında iyi durmamış.3lü kanepelerri L şeklinde camın önünden girişe doğru koy.tvyide karşı duvara koy.tekli koltuğuda tvnin yerine koy oldu bittii :)umarım anlamışsındır cnm..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.:nazar::nazar:

Anladım canım bir de öyle deneyim bakalım nasıl olacak:) Onun da fotoları paylasırım.:1:

misafir odası mı dersin salon mu dersin işte orası güzel olmuş mobilyalar halı perde masa ayna tam uymuş beğendim cnm mümkünde nerelerden aldığını özelden de olabilir bana yazarmısın. çok hoş ve uyumlu geldi gözüme bide fiyatları nasıl onuda merak ettim. allah içinde huzurlu ve mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah darısıda bizlerin başına.

Canım tiamo yemek takımı bu.Birçok yerde satılıyor, ben öğretmenler mobilyadan aldım.Koltuk takımı da bugatti diye geciyor.fiyatları ayrı ayrı bilmiyorum.Tüm evin mobilyalarını aldıgım için..Begendigine sevindim.Teşekkür ederim..

herşey çok güzel ama oturma odasındaki tekli koltuk camın önünde tvde orda pencerenin karşısında iyi durmamış.3lü kanepelerri L şeklinde camın önünden girişe doğru koy.tvyide karşı duvara koy.tekli koltuğuda tvnin yerine koy oldu bittii :)umarım anlamışsındır cnm..allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.:nazar::nazar:

Canım dediğin gibi yaptım, güzel de durdu ancak halı kücük kaldı.ikincisi perdeyi kapattı.Hem de radyatör önüne geldigi için kısın ısınma acısından engel teskil ettiği için esim ve ben uygun bulmadık.Dedigim sebepler olmasa o şekilde hem daha geniş hem de daha güzel görüncekti...

Yeni eklenenler...

$051.webp
$052.webp
$053.webp
$054.webp
$055.webp
$056.webp
$057.webp
$059.webp
$060.webp
$061.webp
$062.webp
$063.webp
$064.webp
$065.webp
$066.webp
$067.webp
$068.webp

çok güzelmiş canım eşyaların salon takımına bayıldım rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn

eşyaların süs aksesurların çok güzel canım güle güle mutlulukla otur evinde avizelerini nerden aldın acaba

Kızlar teşekkür ederim hepinize.Canım avizelerimi ankaradan istanbul yolu üzerindeki avize dünyasından aldım.Uygun da oldu baya bizim için.Ankarada olanlara tavsiye edebilirm..Aksesuarlarım henüz tamam degil.Konsol aksesuarları için önerileriniz varsa alabilirim.Şimdiden teşekkürler...

Kızlar teşekkür ederim hepinize.Canım avizelerimi ankaradan istanbul yolu üzerindeki avize dünyasından aldım.Uygun da oldu baya bizim için.Ankarada olanlara tavsiye edebilirm..Aksesuarlarım henüz tamam degil.Konsol aksesuarları için önerileriniz varsa alabilirim.Şimdiden teşekkürler...

teşekkür ederim canım bende istanbuldayım benim için uzak olur

Hazırlıklar yavas yavas tamamlanıyor.Düğüne de az bişey kaldı.Bu da en son haliyle koridorum...

$06082011031.webp
$06082011032.webp
$06082011033.webp
$06082011035.webp
$06082011036.webp

Burası benim yeni gelin evim olacak insallah.Henüz tamamı hazır degil ama sabırsızlanıp sizlerle paylasmak istedim.Lojmanda oldugumuz için istedigim tercihleri cogunlukla yapamadım.Bu nedenle fikirleriniz benim için cok önemli. Düğüne kadar diger eksikliklerin giderilmesi için bana yardım eder misiniz? Tavsiyelerinizi ve elestirilerinizi bekliyorum..

3. sayfada yeni fotolar var!

Eki Görüntüle 225688
Eki Görüntüle 225689
Eki Görüntüle 225690
Eki Görüntüle 225691
Eki Görüntüle 225692
Eki Görüntüle 225693
Eki Görüntüle 225694
Eki Görüntüle 225695
Eki Görüntüle 225696
Eki Görüntüle 225697
Eki Görüntüle 225698

tatlım herşeyin çooook güzel albüm yapsana kendine özel daha ayrıntılı tek tek bakma şansımız olur. hem sana herbirine olumlu olumsuz fikirler verebilir herkes.

evin çok güzel sıcacık ve oldukça kıllanışlı döşenmiş..zevkıne bayıldım..rabbim güzel günlerde oturmanı nasip etsin...

Canım ilk fırsatta son haliyle fotoları cekip albüm yapıcam.O zaman daha detaylı inceleriz.Teşekkür ederim ikinize de.

Burası benim yeni gelin evim olacak insallah.Henüz tamamı hazır degil ama sabırsızlanıp sizlerle paylasmak istedim.Lojmanda oldugumuz için istedigim tercihleri cogunlukla yapamadım.Bu nedenle fikirleriniz benim için cok önemli. Düğüne kadar diger eksikliklerin giderilmesi için bana yardım eder misiniz? Tavsiyelerinizi ve elestirilerinizi bekliyorum..

3. sayfada yeni fotolar var!

Eki Görüntüle 225688
Eki Görüntüle 225689
Eki Görüntüle 225690
Eki Görüntüle 225691
Eki Görüntüle 225692
Eki Görüntüle 225693
Eki Görüntüle 225694
Eki Görüntüle 225695
Eki Görüntüle 225696
Eki Görüntüle 225697
Eki Görüntüle 225698

kolay kolay beğenmem ama çok güzel çok hoş görünüyor....

Çok teşekkür ederim kızlar, Allah herkese gönlündekini fazla fazla versin insallah..

Back
X