Tamamlanmaya yakın evimiz...

Lynne

Eylül'ün Annesi
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
1.063
3
316
Ankara
Burası benim yeni gelin evim olacak insallah.Henüz tamamı hazır degil ama sabırsızlanıp sizlerle paylasmak istedim.Lojmanda oldugumuz için istedigim tercihleri cogunlukla yapamadım.Bu nedenle fikirleriniz benim için cok önemli. Düğüne kadar diger eksikliklerin giderilmesi için bana yardım eder misiniz? Tavsiyelerinizi ve elestirilerinizi bekliyorum..

3. sayfada yeni fotolar var!

Son düzenleme:
Evin çok güzel allah tamamına erdirsin salon takımını çok çok beğendim güzel seçim :):):güle güle otur inş.

güle güle oturun cok beğendım
beyaz mobılyaya tutkunum zaten
daha ayrıntılı resım var mıdır
mesela mutfağın banyo ve wc gıbı

oda kapıları benim yeni gelin geldiğim evdeki gibi...biz kapıları beyaza boyamıştık çok güzel olmuştu ..açıkçası biraz gözümü tırmaladı.onun dışında eşyaların çok hoş.Allah tamamına erdirsin canım.

Kapılar benim de hosuma gitmedi haklısın.Ancak lojman oldugu için degiştiremedik.Böyle kalacak malesef..Teşekkür ederim amin canım..

güle güle oturun canım çok güzel evin maşallah tam yeni gelin evi beyaz ve şirin

canım Allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. evin kutu gibi çok hoş eşyalaırnda çok güzel güle güle kullan hepsini özellikle yatağına bayıldım markası neydi ?

Kızlar herkese çok teşekkür ederim.Çok stresli bi işmiş ama tatlı telaşeler bunlar..

canım Allah güle güle ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah. evin kutu gibi çok hoş eşyalaırnda çok güzel güle güle kullan hepsini özellikle yatağına bayıldım markası neydi ?

canım yatağın markası ergül.Gümüş iyon özelliğiyle vücuttaki negatif enerjiyi alıyormus aslı varsa.Henüz denemedim bilmiyorum ama rahat görünüyor

Lojmanlar lojman olalı böyle güzel döşenmemiştir inşallah. Huzur içinde yaşa evinde

çok güzelmiş cnm güle güle otur kocişinle inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…