- 24 Aralık 2011
- 144
- 0
- 116
- Konu Sahibi mylittlesunshine
bende tek fon diyenlerdenim canım çünkü odanın ferah ve aydınlık olmasını istiyorsan öyle yap çift fonda güzel ama bence boğar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çift fon gereksiz kalabalık yaratır canım. tekli yaptırmanı önerimim dediğin mantıklı. önce tekli yaptır baktın çok boş kaldı 2 tane daha yaptırırsın :)
bende tek fon diyenlerdenim canım çünkü odanın ferah ve aydınlık olmasını istiyorsan öyle yap çift fonda güzel ama bence boğar
kesinlikle tek fon salon zaten dolcak bide perde kalabalığı olmasın ne kadar sade olursa güzelliği o kadar orataya çıkar bence
canım senin topiğini bende takip ediyorum ve çok beğeniyorum almış olduğun eşyalarını bende zevkle takip edenlerdenim en son perde için fikir almak istemişsin eklediğin perde bence mükemmel ve bence tek fon yapmanı öneririm çünkü perde desenli ve çift fon fazla göz yorar diye düşünüyorum ilerde bende oturma odama böyle bir tarz verebilirim kısmet bakalım. güle güle mutlulukla sevgiyle aşkla kullan eşyalarını![]()
canım eşyaların gelmiş hayırlı olsun mutlulukla sağlıkla kullanın inşallahmutfak perden çok şık durmuş , yerinde karar oldu : )
perde konusunda arkadaşlara katılıyorum bende tek fon kullanmandan yanayım : )
aylar hemen geçse bende bu telaşları yaşasam keşkeson haftada yaşadığım telaş bile mutlu etti beni : )
ay hadi inşallah güzel olur ya tek fonla da bi daha uğraşmak zorunda kalmam
yaşarsın canım ya o kadar çabuk geçiyor ki zaman. sanki daha dün nişan hazırlığındaydım ne olduğunu anlamadan düğün hazırlığı ev hazırlığı başladı :)) önceden her gün bakardım alışveriş sitelerine neler var param ne kadarına yetecek diye şimdi bakıyorum alacak bi şey bulamıyorum :)
perdeler, halılar, beyaz eşyalar ve tv kaldı ki hepsine karar verdik. bazı problemlerle var evle ilgili ustalarla ilgili o problemlerin hallolmasını bekliyoruz kalan eksiklerimizi almak için :))
darısı tüm isteyenlere kızlar gerçekten çok güzel heyecanlar![]()
aslında o sitelere bakmasam benim içinde iyi olur. gerçek ihtiyaçlarımı almak yerine annemin tabiriyle incik-cincik şeylere para veriyorum. inan evde yer kalmadı ve birsürü eksiğim var ciddi alınacak şeyler var:S
diğer konularda gördüm canım benim gerçekten sinir bozucu şeyler ama düzelir hemen biter inşallah.
Kaan enişte halleder merak etme : )
bu arada sevgilimle konuştum o tarihte işi olmazsa nikahına katılma ihtimalimiz var. o gün yanında olmayı çok istiyorum![]()
bende özledim canım valla , gelemiyorum dediğim gibi kuzenlerimi evlendiriyorum bu aralivacan naber denk düşemiyoruz ne zamandır özledim
muhteşem yy izleyip uyumadan bi bakayım dedim seni gördüm ne de iyi oldu
mustafa'yı hamama sokmuşlardı bugüno nalet fatma'ya kalırsa güzelim çocuk çok üzülürüm valla
evet ufak tefek bi sürü şeye çok para veriyoruz asıl eksikler dururken annen doğru söylüyor benim annem de aynı şeyden şikayet etti bir ara ama ben önce büyük eksiklerimi tamamlayıp sonra english home tepe home'a dadanmıştım ferforjeler, tablolar ıvır zıvırlar için
aha yılan gülşah da duydu valla her şeyi ay çok neşelendim ibrahim'e seğirme geldiDD
muhteşem yüzyıl da olmasa elbistan'da olduğum günlerin bi anlamı yok valla![]()
bende özledim canım valla , gelemiyorum dediğim gibi kuzenlerimi evlendiriyorum bu araonların işlerine yardımcı oluyorum , kayınvalidem e yardıma gidiyorum , ofiste işler yoğun derken gelmeye vakit kalmıyor : )
bende büyükleri hallettim ama alınması gereken eksikte çok : ) liste yapıp ona göre davranmaya karar verdim
bu arada nikaha gelebilirim dedim hiç oralı olmadınseni hürreme veririm görürsün
![]()
diziyi izlemiyorum ama mustafayı biliyorum , can o canAllah özenerek yaratmış
![]()
kız öbür mesaja yazdım burda mustafayı görünce aklım karıştı birden![]()
canım hepsi çok güzel ve özenle seçilmişler, Allah huzur içinde kullanmayı nasip etsin![]()
ya kızlar saçımı napıcam önümüzdeki hafta sonu nikahım var of sıkıntılar basıyor bi karar veremedim saçıma, istanbuldaki kuaföre daha önce gitmediğim için acaba yapabilir mi yapamaz mı bilemiyorum
https://www.google.com.tr/search?hl...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=O--sT9feN4zvsgay9v2vDA
böyle bi saç istiyorum zaten en fazla 3 4 saat duracak o saç dayanır heralde problem yaratmaz. taç da kullancam ona göre de bi model olması lazım.
ya da yarım toplu saç da olabilir gibi yalnız saçım omuzlarımda çıtçıtla falan yapabilirim yarım toplu saçı
mesela şunu beğendim
![]()
kakülüm de var ama uzadı şöyle bi saç mı yaptırsam yoksa
![]()
Eki Görüntüle 413267
canım ikinci model hoşnuş dağınık topuz hoş olur kahküllerşnde varsa
Bende ikinci modeli çok beğendim canım. Kaküllü yapmazsan saçı yana doğru kıvırırlar, o da hoş olur bence.
Mesela,
Eki Görüntüle 413315
bunun gibi![]()
aa bihter'in adnan'la evlendiği saçtı di mi bu? bu bana yakışmaz ama :/ beren saat gibi küçük yüzlülere yakışır bu benim yüzüm tombik biraz yanaklarım falan![]()