• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

canım çeyize ara verdim çünkü be ve ayakkbılarıma yer yok bugünde 2 ayakkabı 2 bluz aldım allahtan ucuza aldım ama daha yaz için 6 adeet felan ayakkbı alırım hastalık bu bendeki nille her buluşmamda ayakkbı almıştım :))))))))))))

bide birikim tam gaz devam ediyor nişan için tartışıyoruz nasıl yapcaz die şimdi haziranda mezun olursa ağustos celbiyle gider askere mezun olamaz temmuzda mezun olursa aralığa kadar rahat rahat nişanı yapatrız ağustosta giderse nişan olmadan söz yaparız sadece offf karışık işlermiş karnım ağrıyorr canım

annem evi tam gaz düzeltiyoo mutfağı yaptırmak istiyor yalvardım yapma etme die yatak odası mutfak nerden baksan 20 milyara patlar yaa ev küçük ama tadilatı bitmiyo banyo oturma odası derken 2 sene önce 20 milyar ödedik canım artık bana harcıycaklar yok öleee:1::1::1:

bencede askıları almalısın hattaha bende sabunluklarınımı alsamm ki anneciğime hoş olur 2 tane sabunluk diş fırçalık felan çünkü annişimi biliyorum onlar geleceği zaman yeni şeler isticek herşeyi yeniliyor evde

canım senin şu topiğin sen evlenncde bana yardımcı olcak vallla tarzını çok seviyorum buluyosun kendine göre birşeyler pembiş düğüne olsun nikahada çok sade beyazlı bişi olsun bence

kızlar bu arada o cafe tein cafemidir ben gidicem oraya çok güzel biryer

canım çeyize ara verdim çünkü be ve ayakkbılarıma yer yok bugünde 2 ayakkabı 2 bluz aldım allahtan ucuza aldım ama daha yaz için 6 adeet felan ayakkbı alırım hastalık bu bendeki nille her buluşmamda ayakkbı almıştım :))))))))))))

bide birikim tam gaz devam ediyor nişan için tartışıyoruz nasıl yapcaz die şimdi haziranda mezun olursa ağustos celbiyle gider askere mezun olamaz temmuzda mezun olursa aralığa kadar rahat rahat nişanı yapatrız ağustosta giderse nişan olmadan söz yaparız sadece offf karışık işlermiş karnım ağrıyorr canım

annem evi tam gaz düzeltiyoo mutfağı yaptırmak istiyor yalvardım yapma etme die yatak odası mutfak nerden baksan 20 milyara patlar yaa ev küçük ama tadilatı bitmiyo banyo oturma odası derken 2 sene önce 20 milyar ödedik canım artık bana harcıycaklar yok öleee:1::1::1:

bencede askıları almalısın hattaha bende sabunluklarınımı alsamm ki anneciğime hoş olur 2 tane sabunluk diş fırçalık felan çünkü annişimi biliyorum onlar geleceği zaman yeni şeler isticek herşeyi yeniliyor evde

canım senin şu topiğin sen evlenncde bana yardımcı olcak vallla tarzını çok seviyorum buluyosun kendine göre birşeyler pembiş düğüne olsun nikahada çok sade beyazlı bişi olsun bence

kızlar bu arada o cafe tein cafemidir ben gidicem oraya çok güzel biryer

eed bizim de nişan oalcağı zaman klimasına kadar alınmıştı eve :D ev yeniydi allahtan eylülde taşınmışlardı tadilatı yoktu ama ev değiştiği için eksikler vardı onlar halledildi. bir de binlerce milyonlarca yorgan yastık nevresim takımı aldı annemler :D hatta biraz da halamlardan getirmişlerdi :D

eed nikaha sade bişi istiyorum inşallah o kurdelelilere uygun bi şe bulurum :/

pembeyi seviyorum ♥ çocukken hiç sevmezdim erkek gibi şortla tshirtle gezerdim 20 yaşından sonra pembe hastalığı başladı :D

yarar inşallah canım mutlu olurum ben :16:

countrynin de bir sürü çeşidi var. zbyd, minenes bi de benim evim olacak üçü de farklı tarzlarda country bakarsın fikir olur diğer isteyenlere de

eed bizim de nişan oalcağı zaman klimasına kadar alınmıştı eve :D ev yeniydi allahtan eylülde taşınmışlardı tadilatı yoktu ama ev değiştiği için eksikler vardı onlar halledildi. bir de binlerce milyonlarca yorgan yastık nevresim takımı aldı annemler :D hatta biraz da halamlardan getirmişlerdi :D

eed nikaha sade bişi istiyorum inşallah o kurdelelilere uygun bi şe bulurum :/

pembeyi seviyorum ♥ çocukken hiç sevmezdim erkek gibi şortla tshirtle gezerdim 20 yaşından sonra pembe hastalığı başladı :D

yarar inşallah canım mutlu olurum ben :16:

countrynin de bir sürü çeşidi var. zbyd, minenes bi de benim evim olacak üçü de farklı tarzlarda country bakarsın fikir olur diğer isteyenlere de

annem yavaştan alıyor nevresim pike battaniye şimdi benim odama ve kardeşime yatak odası alcaz bana englısh homeden olur herhalde allahtan odalardaki mobilya herşey yeni eheeee

çocukken pembe bile giydirmemiş annem varsa yoksa lacivert kırmızı tommy renkleri annemede kızıyorum erkek gibi gezdirmiş beni asla bant toka vb şeler takmamışm kokoşluk sıfırmış arabalı tişörtlerm var hep şortlar takımlar çizgili herşey öylee o yüzden pembeye zaafım var benim bide en sevdiğim örme battaniyem bile maviymiş benim düşün artık çocukken garip bir renk sevdam varmış şu anda ise soft ve pembee hattaha krem have yaniii :)))))))))

evet evini paylaş canım muhakak çok merak ediyorum güzel şeyler çıkcak ortaya aldıklarından

annem yavaştan alıyor nevresim pike battaniye şimdi benim odama ve kardeşime yatak odası alcaz bana englısh homeden olur herhalde allahtan odalardaki mobilya herşey yeni eheeee

çocukken pembe bile giydirmemiş annem varsa yoksa lacivert kırmızı tommy renkleri annemede kızıyorum erkek gibi gezdirmiş beni asla bant toka vb şeler takmamışm kokoşluk sıfırmış arabalı tişörtlerm var hep şortlar takımlar çizgili herşey öylee o yüzden pembeye zaafım var benim bide en sevdiğim örme battaniyem bile maviymiş benim düşün artık çocukken garip bir renk sevdam varmış şu anda ise soft ve pembee hattaha krem have yaniii :)))))))))

evet evini paylaş canım muhakak çok merak ediyorum güzel şeyler çıkcak ortaya aldıklarından

paylaşmasam da mail atarım merak etme :))

ay siz de 4 yılı bitirmişsiniz 5. yılın içindeymişsiniz bizim gibii:52: düğünümüz olduğunda tam 5 yılımız bitmiş olacak inşallah :)) ağustos 2007-ağustos 2012 :D ay bizim kadar bekleyen var mıdır diyodum neyse seni gördüm yalnız olmadığımı anladım :D

ay siz de 4 yılı bitirmişsiniz 5. yılın içindeymişsiniz bizim gibii:52: düğünümüz olduğunda tam 5 yılımız bitmiş olacak inşallah :)) ağustos 2007-ağustos 2012 :D ay bizim kadar bekleyen var mıdır diyodum neyse seni gördüm yalnız olmadığımı anladım :D

ayy:52: bizde 1 aralık 2006 dan beri birlikteyiz:53::52::53:biz napalım:52::52::52:

bizim düğün olduğunda 6 yıl bitmiş olcak ama ikimizde 88 liyiz biz üniden beri çıkıyoruz ben okulu bitirken o 2 yi okuyordu yoksa çok küçük evlenirdik hee mezun olaydı :1::1::1::1:beklediğime değer inşallah canım valla çok zor beklemek

ayy:52: bizde 1 aralık 2006 dan beri birlikteyiz:53::52::53:biz napalım:52::52::52:

bizim düğün olduğunda 6 yıl bitmiş olcak ama ikimizde 88 liyiz biz üniden beri çıkıyoruz ben okulu bitirken o 2 yi okuyordu yoksa çok küçük evlenirdik hee mezun olaydı :1::1::1::1:beklediğime değer inşallah canım valla çok zor beklemek

ay hayırlısı canlarım hepimiz için çok mutlu oluruz inşallah :16:

bizim de haziran 2005 - haziran 2011 :16: 5.yılımızın bitiminde evlendik....
evlendikten sonrasına insan okadar çabuk alışıyo ki, sanki yıllardır hep evliymiş gibiyiz, hayırlısıyla evlenip mutlu olusurnuz inşAllah :34:

bizim de haziran 2005 - haziran 2011 :16: 5.yılımızın bitiminde evlendik....
evlendikten sonrasına insan okadar çabuk alışıyo ki, sanki yıllardır hep evliymiş gibiyiz, hayırlısıyla evlenip mutlu olusurnuz inşAllah :34:

amin canım siz de inşallah :))

kızlar yarın adanaya gidiyorum ordan da cuma sabahı istanbul'a gelinlik provası ve diğer işler beni bekler. tabii canım sevgilim de ♥

pazartesiye belki de salıya kadar yokum kendinize iyi bakın. bol çeyizler herkese:16:

ben geldimmm

kızlar yorucu ama çok güzel 4 gün geçirdim. evimi gördüm, her şey çok güzel olmuş çok beğendim eksiklerimizi tamamlamaya devam ettik. gelinlik dikime başlanıyor, astar provam alındı, kumaşlar alındı, damatlık tamam :D evin de ufak tefek bi kaç eksiği kaldı hayırlısıyla nikaha gittiğimde bir eksiğimiz kalmamış olacak.

kolileri açtık çok korktum kendimden neler almışım ben öyle diye :D daha yerleştiremedik her şeyi salonumuz gelmediği için. tüller, rustikler alındı. fon perdeye karar vermem gerekiyor. halıları beğendim onlar alınacak.

yatak odası için beyaz salon için naturel rustik aldık. tüller gül desenli incecik çok güzeller. çocuklar duymasın'da meltemlerin evindeki perdelere benziyor perdenin kumaşı.

yatak odasına beyaz, salona krem aldım. çocuk odasına pembe :D

mutfağa ve girişteki küçük pencreye dantel perdeye karar verdik.

şu tarz

images

eminönü'ne gitmişken baya bir iç çamaşırı aldım :D hem çeyizlik hem de gelinlik altına giymek için. fotoğraflarını çekemedim tabii orda :D terlikler aldım misafir için, biraz da makyaj malzemesi :D

ikea ve tepe home'a da uğramadan geçmedim tabii fotoğrafını çekebildiğim ganimetler aşağıda :D

mutfak ve küçük oda için aldığım avizeler hangisi mutfağa hangisi küçük odaya karar veremedim henüz
$a21042012466.webp$a21042012467.webp

mutfak ve diğer ıvır zıvırlar
$a21042012468.webp

$a21042012469.webp

$a21042012470.webp

$a21042012471.webp

$a21042012472.webp

$a21042012473.webp

$a21042012473.webp

$a21042012474.webp

$a21042012475.webp

$a21042012476.webp

$a21042012477.webp

$a21042012478.webp

$a21042012479.webp

$a22042012480.webp

$a22042012481.webp

$hemnes ayakkabılık.webp

$mutfak masa sandalye.webp

ben senin diğer topiğininde sessiz takipçisiyim canım ..inşallah herşey gönlünce olur.bu arada bizde 19 ekim 96 4 kasım 2000 bayağı bi bekledik anlıycağın yalnız değilsin.:17:

amin canım Allah kimseyi pişman etmesin.ufak tefek kavgalar olmuyor değil ama iyiki beklemişim diyorum .

ay kavgasız olmaz zaten :)) kavga edip küsünce insan daha bir değerini anlıyor karşısındakinin :)) onun için arada ufak kavgalar iyidir :))

maşallah diyorum o zaman sana bu da benden hediyen :nazar: :))

canım aldıkların çok güzel...güle güle kullanın!
çaydanlık şeklindeki askılarına bayıldım....English Home diye tahmin ettim ama buradaki mağazalarda hiç görmedim ben onları:/
perdelerinden çok memnun kalacaksın çünkü ben mutfak+yatak odasında yıllardır kullanıyorum,süper pratik ve şık duruyor aynı zamanda..

ay kızlar davetiye için düşündüğümü yazmıştım yukarıda ama sade ve katlamalı bi davetiye bulamadım :/

koza ve sedef'e baktım var mı başka bildiğiniz yerler?

bir de bizim nikah için ayrı düğün için ayrı davetiye basılacak. nikah biraz daha sade olmalı diyerek daha önce bahsettiğim modeli beğenmiştim.

düğüne de o olabilir aslında ama şunu görünce çok hoşuma gitti
k_10876.jpg

planladığım kurdeleli davetiyeyi bulamazsam nikah için de bunu yaptırsam nasıl olur acaba çok mu abartı olur sanki :S

gerçi nikahta da gelinlik damatlık giyilecek ist.da düğün olmayacağı için

canım davetiye çok şeker, bunu ypatırabilirsin bence :) bu arada hoşgeldin, aldıkların çok güzel. peçetene bayıldım :) gelinliği fotoğraftaki modelin aynısını yaptırıyorsun değil mi

canım aldıkların çok güzel...güle güle kullanın!
çaydanlık şeklindeki askılarına bayıldım....English Home diye tahmin ettim ama buradaki mağazalarda hiç görmedim ben onları:/
perdelerinden çok memnun kalacaksın çünkü ben mutfak+yatak odasında yıllardır kullanıyorum,süper pratik ve şık duruyor aynı zamanda..

onlar isviçreden gelmiş hediye kayınvalideme ben aldım ondan da :D

evet o dantelli perdeden kayınvalidem kullanıyor çok hoşuma gitti görünüşü mutfağa ve girişteki pencereye güzel olur diye düşündüm sen de tamam diyosan tamamdır o zaman :)

canım davetiye çok şeker, bunu ypatırabilirsin bence :) bu arada hoşgeldin, aldıkların çok güzel. peçetene bayıldım :) gelinliği fotoğraftaki modelin aynısını yaptırıyorsun değil mi

bunu düğüne yaptıracağız da nikah için bi şey bulamadım ben de kararı kaana bıraktım neyi beğenirsen onu seç dedim çocuk da mutlu olsun biraz her şeye ben karar veriyorum yazık bu sefer de onun dediği olsun :))

bu arada evet fotoğraftakinin aynısı olacak inşallah. rengi kırık beyaz kuşağı pembe bir de sırtı o kadar açık değil büzgülü yerin içine parça koyduruyorum :)

Canımm benim bekleme demeyin banaa;;ekim 2002 den beri:::)) Sonunda evleniyoruz haziran 2012'de:))

Back
X