- Konu Sahibi mylittlesunshine
Allah kullanmak nasip etsin canim. Kvalidenin hediye etmesi ne hos. Benimkinin bir copunu gormedim ben. Bilakis kendi ister. Cok ozeniyorum boyle kvalidelere yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kullanmak nasip etsin canim. Kvalidenin hediye etmesi ne hos. Benimkinin bir copunu gormedim ben. Bilakis kendi ister. Cok ozeniyorum boyle kvalidelere yaaa
ayakkabı tamam gelinlik tamam sayılır gelelim davetiyeye
şöyle bi şeyler düşündüm kızlar kır düğünü için de uygun bi konsept hem de
![]()
kurdelesi şöyle
![]()
yazı karakteri de böyle
![]()
ayy şahane fikir canım kurdele olayı çok hoş yapmış
benim kayınvalidem de senin k.validen gibi canım hep bişiler alır saolsun inş dediğin gibi evlendikten sonra da şimdiki gibi tatlı olur aramız![]()
ay kızlar davetiye için düşündüğümü yazmıştım yukarıda ama sade ve katlamalı bi davetiye bulamadım :/
koza ve sedef'e baktım var mı başka bildiğiniz yerler?
bir de bizim nikah için ayrı düğün için ayrı davetiye basılacak. nikah biraz daha sade olmalı diyerek daha önce bahsettiğim modeli beğenmiştim.
düğüne de o olabilir aslında ama şunu görünce çok hoşuma gitti
![]()
planladığım kurdeleli davetiyeyi bulamazsam nikah için de bunu yaptırsam nasıl olur acaba çok mu abartı olur sanki :S
gerçi nikahta da gelinlik damatlık giyilecek ist.da düğün olmayacağı için
tepe home askıları markafonide : )
ben bunlara bayıldımbunlar da kayınvalidemden kırlent ve kurulama bezleri bir de önlük var çok tatlı Eki Görüntüle 390996 Eki Görüntüle 390997 Eki Görüntüle 390998 Eki Görüntüle 390999 Eki Görüntüle 391000
annemin ördüğü koltuk şalı da bitti kış için güzel olacak iki de kırlenti var onları çekmeyi unutmuşum
Eki Görüntüle 391001
livaa o askılar senin çeyizindemi corcunun çeyizindemi sorucağdım birisinin çeyizinde görmüştüm onları
ben bunlara bayıldımçok çok güzellerr canım annen ve kayınvalidenin eline sağlık .
mutfak önlüğü çok şeker yaa : )
battaniye takımıda çok şık mutlu günlerde kullan
pembe davetiye çok güzel bence çok romantik : ) tam sana göre : )
ikimizin çeyizinde de var canım , beklediğimden daha büyük ve kullanışlı çıktılar. almayı düşünürsen tavsiye ederim.
esrada çok istemişti görünce haber vereyim dedim : )
banyo için kullanmayı düşünüyorsunuz dimi ahhh keşke alsam çeyize ara verdim canımcım ben ama aklımda
ayyy bayıldım çok hoş şık ve sadeeeeeee bende istiyorum kozadanmı buuu çok güzel bu olsun yada üst kısmını sen tasarla canım ben beğendimm :))))
kaynanana kocama alkış destekleri için aferin ona görgülü kadın inşallah banada nasip olur düşünceli bir kaynana
tepe home askıları markafonide : )
livaa o askılar senin çeyizindemi corcunun çeyizindemi sorucağdım birisinin çeyizinde görmüştüm onları
ben bunlara bayıldımçok çok güzellerr canım annen ve kayınvalidenin eline sağlık .
mutfak önlüğü çok şeker yaa : )
battaniye takımıda çok şık mutlu günlerde kullan
pembe davetiye çok güzel bence çok romantik : ) tam sana göre : )
ikimizin çeyizinde de var canım , beklediğimden daha büyük ve kullanışlı çıktılar. almayı düşünürsen tavsiye ederim.
esrada çok istemişti görünce haber vereyim dedim : )
banyo için kullanmayı düşünüyorsunuz dimi ahhh keşke alsam çeyize ara verdim canımcım ben ama aklımda
evet canım banyoda kullanmayı düşünüyorum : )
bende ara verdim diyorum ama çeklerle beraber uygun olursa alıyorum ,eskisi kadar abartmamaya gayret ediyorum
bu ara daha çok üstüme başıma birşeyler alıyorum , yaz geldi
tepe homeları ben daha pahalıya almışım. şimdi hesapladm hepsini arada 20 tl fark var :S üstelik siparişte yaşadğm tatsızlıklar yanıma kaldı. yaktın beni limango :S
bence kaçırma canım zira ben o güllü askılara çok güvenmiyorum , bende mutfağa aldım ama ne kadar dayanır bakalım : ) sende demiştin gülleri çok dandik. tabii yine sen bilirsin ama bana sorarsan al derim :S
alıyorum o vakit![]()
böyle bir cafe sahibi olsam eve gitmem galiba : )
Eki Görüntüle 392835
yeşil dolabı görünce tv üniteni yeşile boyatma fikrin aklıma geldi
bu fikir tekrar hoşuma gitti : )
emin misin![]()
o kadar tavsiye ettim beğenirsin inşallah![]()
böyle bir cafe sahibi olsam eve gitmem galiba : )
Eki Görüntüle 392835
yeşil dolabı görünce tv üniteni yeşile boyatma fikrin aklıma geldi
bu fikir tekrar hoşuma gitti : )
kesinlikle bende gitmezdim muhteşem hep böyle bi cafem olsun istemişimdir inş bigün olur:)