• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

Güle güle kullan canım yeni aldıklarını da. Pasta setini tamamlayamadın mı?
Bu arada dün akşam misafirliğe gittik. Servis kütahya porselen açelya ile yapıldı. Daha önce görmemiştim takımı. Çok güzel,sade ve şık bir takım. Sen de iyi günlerde kullan,sofralarına güzellik katacak açelya.

kıh kıh bazılarını bulamasam da baya bi şey aldım hem de listedekilerin fazlasıyla :D geriye bi çay seti kaldı bu haftanın çeyizciklerine buyruuuun

çay bardaklarımı tamamladım bugün taşlı bi seri almıştım zaten o teyze misafirlerim içindi:D bugün de kendime ve kendi misafirlerime aldım. renkliler benim arkadaşlarım vs için, aidalar da bize :D

Eki Görüntüle 369474 Eki Görüntüle 369475 Eki Görüntüle 369476 Eki Görüntüle 369477

su bardağım da yoktu şimdlik şöyle bi şey aldım sonra bakıcam yine bunlar hem tek pakette olmasıyla hem sade olmasıyla gönlümü fethetti alıverdim

Eki Görüntüle 369478

şunları nicedir beğeniyodum anahtar asmak için hem de benim evime benziyor ♥
Eki Görüntüle 369479

vee english homelar :D duvar panosunu görünce kaptım hemen :D banyo paspası, çift kişilik yorgan, banyo ve mutfak için havlu askıları ve mutfak havluları :16::16:
Eki Görüntüle 369480 Eki Görüntüle 369481 Eki Görüntüle 369482

Eki Görüntüle 369483 Eki Görüntüle 369484 Eki Görüntüle 369485 Eki Görüntüle 369486

yine dolu gelmişsin: )
anahtarlıktan ,duvar panosundan ve askılardan bendee istiyorumm: ) yorgan annenin almak istediği yorgan mı canım ? 4 mevsim olandan. 4 mevsim yorganı yerinde inceledim ben çok beğendim . kampanya olsada alsam :)
herşey çok güzel canım mutlu günlerde kullan:16:

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım yeni aldıklarını da. Pasta setini tamamlayamadın mı?
Bu arada dün akşam misafirliğe gittik. Servis kütahya porselen açelya ile yapıldı. Daha önce görmemiştim takımı. Çok güzel,sade ve şık bir takım. Sen de iyi günlerde kullan,sofralarına güzellik katacak açelya.

yok daha gidip uğrayamadım yarın gidicem artık alayım :D bugün de arkadaşlar geldi falan derken gdemedim hala

yine dolu gelmişsin: )
anahtarlıktan ,duvar panosundan ve askılardan bendee istiyorumm: ) yorgan annenin almak istediği yorgan mı canım ? 4 mevsim olandan. 4 mevsim yorganı yerinde inceledim ben çok beğendim . kampanya olsada alsam :)
herşey çok güzel canım mutlu günlerde kullan:16:

anahtarlık praktiker'den diğerleri english home :D askılarınkalplisi de vardı symrne de onu almış benle aynı gün :D

yorgan 4 mevsim değil 39 olandan. ya o yorgan çok pahalı ya :D bu kadar şey aldım 130 lira verdim tek yorgan 110 lira kıyamadım napim :D

iyi günlerde kullan canım hepsi çok güzel

teşekkürler canım daha iyileri sizlere olsun

bu arada bugün arkadaşların hediyesi tam da dün battaniye alsam derken geldi :D

watermark.php

y

anahtarlık praktiker'den diğerleri english home :D askılarınkalplisi de vardı symrne de onu almış benle aynı gün :D

yorgan 4 mevsim değil 39 olandan. ya o yorgan çok pahalı ya :D bu kadar şey aldım 130 lira verdim tek yorgan 110 lira kıyamadım napim :D

symrne'nin askılığını gördüm onuda beğendim çok : ) ben gittiğimde niye öyle şeyler olmuyor:S
bende paraya kıyıp alamadım o yorganı:S satıcıya sordum bu ürünlerde kampanya olmaz dedi :( ufff olur inşallah ya

battaniyeni güle güle kullan canım:16:

symrne'nin askılığını gördüm onuda beğendim çok : ) ben gittiğimde niye öyle şeyler olmuyor:S
bende paraya kıyıp alamadım o yorganı:S satıcıya sordum bu ürünlerde kampanya olmaz dedi :( ufff olur inşallah ya

battaniyeni güle güle kullan canım:16:

ben gittiğimde de kolileri açıyolardı daha yeni gelmişti bunlar. sanırım yeni yeni gönderiliyor şubelere.ayaklı havluluk da vardı ama cesaret edemedim almaya. burdan götürmek de zor geldi bi de. tuvalet kağıdı asmak için de varmış bu askılardan onu göremedim bi dahakine ona da bakıcam takım olsun havlu askılarıyla :D

ben gittiğimde de kolileri açıyolardı daha yeni gelmişti bunlar. sanırım yeni yeni gönderiliyor şubelere.ayaklı havluluk da vardı ama cesaret edemedim almaya. burdan götürmek de zor geldi bi de. tuvalet kağıdı asmak için de varmış bu askılardan onu göremedim bi dahakine ona da bakıcam takım olsun havlu askılarıyla :D

yarın görümceciğimle:P (aynı zamanda lise arkadaşım) gezmeye çıkacağız bende bakayım bakalım belki bulurum
ist.dan alırsın canım bencede oradan alıp yük etme.

yarın görümceciğimle:P (aynı zamanda lise arkadaşım) gezmeye çıkacağız bende bakayım bakalım belki bulurum
ist.dan alırsın canım bencede oradan alıp yük etme.

lise arkadaşı görümce iyiymiş :D

büyük bi mağazasına gidersen vardır muhakkak. ben optimumda bakmıştım hiç bişey yoktu nerdeyse sonra real'de baktım bi sürü yeni aksesuar vardı. hadi bakalım bulursun inşallah.

gerçi senin tepe homeların da çok güzel. onlar yoktu adana'dakinde

lise arkadaşı görümce iyiymiş :D

büyük bi mağazasına gidersen vardır muhakkak. ben optimumda bakmıştım hiç bişey yoktu nerdeyse sonra real'de baktım bi sürü yeni aksesuar vardı. hadi bakalım bulursun inşallah.

gerçi senin tepe homeların da çok güzel. onlar yoktu adana'dakinde

evet çok iyiyiz nazar değmesin:nazar: :D

öyle yaparım canım doğru diyorsun büyük mağazada daha çok olur ama inşallah çabuk bitmez güzel şeyler: ) inşallah bulurum
benim tepe homelar gelmedi gelemedi:( limango mesaj atmış gecikme olacak diye inşallah tedarik edemedik iptal demezler:S

Son düzenleme:
evet çok iyiyiz nazar değmesin:nazar: :D

öyle yaparım canım doğru diyorsun büyük mağazada daha çok olur ama inşallah çabuk bitmez güzel şeyler: ) inşallah bulurum
benim tepe homelar gelmedi gelemedi:( limango mesaj atmış gecikme olacak diye inşallah tedarik edemedik iptal demezler:S

aaa inşallah gelir ya bi aksilik çıkmadan :/ trendyol bana da pijama konusunda kazık attı :/ bi pijama almıştım üstü yarım kollu altı uzun pijama bi geldi üstü askılı altı şort:53::53:

geri gönderdim napayım ben giyemem ki askılıyla şort :/ bi de biri kapıyı falan çalsa açılmaz da o halde uyuz oldum negzeldi mickey li pelin'in pijamasıydı hem de baya ucuzdu :D

aaa inşallah gelir ya bi aksilik çıkmadan :/ trendyol bana da pijama konusunda kazık attı :/ bi pijama almıştım üstü yarım kollu altı uzun pijama bi geldi üstü askılı altı şort:53::53:

geri gönderdim napayım ben giyemem ki askılıyla şort :/ bi de biri kapıyı falan çalsa açılmaz da o halde uyuz oldum negzeldi mickey li pelin'in pijamasıydı hem de baya ucuzdu :D

trendyol banada kazık attı :S bir çizme aldım gelir gelmez bir heves giydim giymemle havaya zıplamam bir oldu :D içinde kocaman çivi varmış. dandik bir markada değildi :S geri gönderip iade aldım

tepe homelar iptal olursa üzülürüm zira fiyat olarak uyguna aldım :D

trendyol banada kazık attı :S bir çizme aldım gelir gelmez bir heves giydim giymemle havaya zıplamam bir oldu :D içinde kocaman çivi varmış. dandik bir markada değildi :S geri gönderip iade aldım

tepe homelar iptal olursa üzülürüm zira fiyat olarak uyguna aldım :D

öyle üdşünme ya gelir inşallah bi aksilik çıkmadan. çivi mi yuh artık :53:

evim.netten aldıklarım liva'dan görüp hemen koşup aldım ne zamandır da istiyodum iyi oldu

$banyo seti.webpEki Görüntüle 370512

ben de minik sabunlar ya da rende sabun koymak istiyorum bu küvete. banyo setim de vardı ama çoook önce aldığım şeylerdi bunları english home ve tepe homeda görüp beğeniyordum burda baya uyguna geldi iyi oldu :16:

Allahım, güle güle; mutlu günlerde selametle kullanmanızı nasip eder inşallah..

İlk sıradaki kupalara ve sanırım Eng. Homedan, aldığınız saate; bayıldım.. :nazar:

Allahım, güle güle; mutlu günlerde selametle kullanmanızı nasip eder inşallah..

İlk sıradaki kupalara ve sanırım Eng. Homedan, aldığınız saate; bayıldım.. :nazar:

teşekkür ederim daha iyileri tüm isteyenlere olsun inşallah :))

kupalar bernardo sanırım trendyoldan almıştım 4ünü 20 liraya. saat madame coco onu da yanlış olmasın ama ya trendyoldan ya markafoniden almıştım o da 23 liraydı.

teşekkürler beğendiğiniz için :))

Back
X