• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

aynen bizde birbirimize bohça hazırlayacağız canım ama abartmadan. malum zaten bir dünya masraf olacak :1: bizim ailelerimizde o konuda anlayışlı şükürler olsun.

efe's i duydum daha önce gerçekten güzel ve kaliteli çalışmalar yapıyorlar. bende senelerdir oktay bingölü takip ediyorum. ilk zamanlara göre bir hayli ünlendi tabii fiyat olarak arttırmıştır :1: birde düğün tarihimiz tam belli değil. aylar önceden randevu almak lazım böyle çekimler için:31: fotoğraf olayı benim için düğünden daha önemli diyebilirim:1: herşey bitip gidecek fotolar kalacak o güne dair

doğru diyosun yaz için randevular kıştan alınıyor :/ ama sen kış düğünü yapıcaksan çok sorun olcaanı sanmam o dönem pek yoğun olmuyolar çünkü.

ben de düğünde yemek falan öyle şeyleri önemsemiyorum ama süslemesi masal gibi olmalı. öyle de olcak inşallah. tertermiz taze çiçeklerle süslü bembeyaz bir kır düğünü istiyorum. mekanı tuttuk ama organizasyon şirketinin standart süslemeleri var bizim anlaşmamızda. gidip şirketle görüşüp istediklerimi yaptırıcam düğünüme. bir ay önce gitmek gerekiyomuş yazın gider konuşurum artık.

gelin yolunda halı değil çiçek yaprakları istiyorum, girişte çiçeklerle süslü bi tak istiyorum. masalarda çiçekler istiyorum. kristal avize falan da çok umrumda değil çok doğal olsun istiyorum salon ya da otel düğünü değil sonuçta. bir de bak aklında bulunsun mekanın bi yerini süslet orda misafirler kendileri de foto çekiyorlar senle ya da kendi aralarında çok hoş oluyor. ben bi platform kurdurucam çiçeklerle süslü misafirler orda kendi fotolarını çeksinler ben de orda poz vericem aile fotosu için. salonun ortasında abes oluyor pistte falan poz vermek :D

ben kış düğünü istemiyorum ya :( ne kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi en azından sonbaharda olsun:52: hayalimde hep senin gibi kır düğünü vardı:31: ama hayrlısı olsun ben sevdiğime kavuşayımda:16: teselli edeyim kendimi :1:

planların çok hoşuma gitti canım ,çok ince düşünmüşsün. bir kenara not aldım:52: kır düğünüm olmasada bazı detayları uygulayabilirim :52:
inşallah herşey dilediğin gibi güzel olur canım :16:

ben kış düğünü istemiyorum ya :( ne kadar hızlı hareket edersek o kadar iyi en azından sonbaharda olsun:52: hayalimde hep senin gibi kır düğünü vardı:31: ama hayrlısı olsun ben sevdiğime kavuşayımda:16: teselli edeyim kendimi :1:

planların çok hoşuma gitti canım ,çok ince düşünmüşsün. bir kenara not aldım:52: kır düğünüm olmasada bazı detayları uygulayabilirim :52:
inşallah herşey dilediğin gibi güzel olur canım :16:

amin canım inşallh senin de her şey istediğin gibi olur. mutlulukla sağlıkla yaşarız sevdiklerimizle :16:

evin çok güzelmiş canım , renklerede bayıldım. eşin ile mutlu mesut günlerde oturun :16:
çatlatma avizler çok güzel bende düşünebilirim : ) salon için düşündüklerinde güzel beğendim :nazar:

evin çok güzelmiş canım , renklerede bayıldım. eşin ile mutlu mesut günlerde oturun :16:
çatlatma avizler çok güzel bende düşünebilirim : ) salon için düşündüklerinde güzel beğendim :nazar:

sağol canım amin inşallah daha iyileri sizlere olsun :16:

bugün ben de evim.net'ten daha önce almadığım parçaları aldım. tepsi, ekmek kutusu ve çöp kutusuna kardeşler geliyor

mikser kabı ve makarna süzgeci

$mikser kabı.webp$makarna süzgeci.webp

Canım güle güle kullan yeni aldıklarını.Evin de çok hoş görünüyor,iyi günlerde oturursunuz inşallah
:16:
inşallah canım. çok sevdim evimi sağlıkla mutlulukla huzurla oturmak nasip olur inşallah
canım evin çok güzelmiş güle güle oturun inşallah:)

sağol canım daha iyileri tüm isteyenlere olsun :))

amin canım : ))

güle güle kullan canım :16: bende mi alsam çöp kovasını eksik kaldı:1:

ben küçüğünü aldım da çok küçük o alırsan büyüğünü al :D küçük ancak tezgah üstü olur :D

Evin çok ferah ve iç açıcı gözüküyor canım, huzur içinde oturun dilerimki:)

Makarna süzgecine de bayıldım ayrıca:17::nazar:

canımmm evin ne güzelmiş öyle senin son aldklarında harik varya ahizelerde tam uyuyor :)bizde koçtaşcıyız memnunuzda

bu arada bir kampanya haberi belki bilgin vardır linens taçta yüzde elli perdeler benim evlencek olan arkadaşım bu haftasonu perdelerini halleti çok güzel sade ve değişik şeler aldı fon almaz sanıyordum ama renklendirdi bide japon işi tüllerimi ne varmış tam adını bilmiyorum ama arkadaşım çok şık şeler almış bilgin olsun

sende perde felan bakcaksan tam zamanı

canımmm evin ne güzelmiş öyle senin son aldklarında harik varya ahizelerde tam uyuyor :)bizde koçtaşcıyız memnunuzda

bu arada bir kampanya haberi belki bilgin vardır linens taçta yüzde elli perdeler benim evlencek olan arkadaşım bu haftasonu perdelerini halleti çok güzel sade ve değişik şeler aldı fon almaz sanıyordum ama renklendirdi bide japon işi tüllerimi ne varmış tam adını bilmiyorum ama arkadaşım çok şık şeler almış bilgin olsun

sende perde felan bakcaksan tam zamanı

evet avizelr onlar olucak galiba. istanbulda bi yerde avizeciler varmış oraya da bakıcak kaan daha uyguna bulursa benzerlerini ordan alıcaz bulamazsak bunlar olucak.

perdeleri english home'da almayı düşünüyorum tam modelleri kesin değil ama büyük ihtimal english homedan alcam :)) sağol tatlım yine de beni düşünüp bilgilendirdiğin için :))

Canım nette göremedim havluları. Ama taç ya da linens mağazalarında bulabilirsin kutu içinde ikili set olarak satılıyor.Taç'ın sitesinde başka ikili setler satışta ama bu yok daha önce görmüştüm halbuki.

belki de kalmamıştır stokta. haftasonu adanaya gidicem bakarım orda sağol canım :**

bu arada sen de öğretmenmişsin meslektaşız :))

az önce de çeyizlerine baktım eski konuna diğerlerinin fotoları görünmüyodu. tam bir modern ve minimalcisin :)) çok şık aldıkların

belki de kalmamıştır stokta. haftasonu adanaya gidicem bakarım orda sağol canım :**

bu arada sen de öğretmenmişsin meslektaşız :))

az önce de çeyizlerine baktım eski konuna diğerlerinin fotoları görünmüyodu. tam bir modern ve minimalcisin :)) çok şık aldıkların

Olabilir canım,umarım mağazasında bulabilirsin.
Demek meslektaşız ha:). Branşın nedir senin canım? Hiçbir şey görünmüyor topiğimde artık,en eski topiğe bakmışsındır sen orada pek bir şey yok tatlım.Ama yine de bir fikir edinmişsin.Ya ben aslında modern şeyler aldım hep evime ama eşim vakti zamanında öyle istedi hep. Normalde countr tarzı da çok hoşuma gidiyor. Bundan sonra aldıklarımda o tarza da kaymayı düşünüyorum ama bakalım. Teşekkür ederim bu arada.

Olabilir canım,umarım mağazasında bulabilirsin.
Demek meslektaşız ha:). Branşın nedir senin canım? Hiçbir şey görünmüyor topiğimde artık,en eski topiğe bakmışsındır sen orada pek bir şey yok tatlım.Ama yine de bir fikir edinmişsin.Ya ben aslında modern şeyler aldım hep evime ama eşim vakti zamanında öyle istedi hep. Normalde countr tarzı da çok hoşuma gidiyor. Bundan sonra aldıklarımda o tarza da kaymayı düşünüyorum ama bakalım. Teşekkür ederim bu arada.

biyoloji öğretmeniyim :)) senin branş nedir?

evet eski topiğe baktım diğerinde hiç bi şey görünmüyodu. ben hep amerikan filmlerindeki evlerde yaşamak istedim suburban evlerde. bir de doğup büyüdüğüm ev de bahçeliydi. daha geçen seneye kadar ordaydı annem çiçeklerle meyve ağaçlarıyla kuş cıvıltılarıyla büyüdüm. kendi eivm de öyle olsun istiyodum allah da gönlüme göre verdi çok şükür.

modern evleri de çok severim. daha doğrusu tarzı olan evleri çok severim. senin aldıkların da hep belli bir tarzda olmuş eminim evin de çok güzeldir. bir ara koysana senin için de sakıncası yoksa evinin fotolarını

biyoloji öğretmeniyim :)) senin branş nedir?

evet eski topiğe baktım diğerinde hiç bi şey görünmüyodu. ben hep amerikan filmlerindeki evlerde yaşamak istedim suburban evlerde. bir de doğup büyüdüğüm ev de bahçeliydi. daha geçen seneye kadar ordaydı annem çiçeklerle meyve ağaçlarıyla kuş cıvıltılarıyla büyüdüm. kendi eivm de öyle olsun istiyodum allah da gönlüme göre verdi çok şükür.

modern evleri de çok severim. daha doğrusu tarzı olan evleri çok severim. senin aldıkların da hep belli bir tarzda olmuş eminim evin de çok güzeldir. bir ara koysana senin için de sakıncası yoksa evinin fotolarını

Ben de Türkçe öğretmeniyim canım. Ne güzel Allah gönlüne göre vermiş gerçekten de.Allah bizlere de gönlümüze göre versin inşallah. Ben de çok severim öyle evleri güzel bir bahçesi olacak,oh mis gibi. Senin evin dubleks falan mı olacak yoksa tek katlı mı? Kirada kalmayacaksın en güzel tarafı da o,insanın kendi evi gibisi yok. Bahçeni de gönlüne göre düzenlersin ne güzel. Maşallah.
Bir arkadaş daha istiyordu evimin fotolarını,inşallah koyarım bir gün fotolarını çekip de.

Back
X