- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
olsun canım aklın kalmasından iyidir bizim burda bir söz var bilmem bilir misin '' bir günün beyliği de beylik '' diye :)
öyle. güzel lafmış bu arada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun canım aklın kalmasından iyidir bizim burda bir söz var bilmem bilir misin '' bir günün beyliği de beylik '' diye :)
kıh kıh bazılarını bulamasam da baya bi şey aldım hem de listedekilerin fazlasıylageriye bi çay seti kaldı bu haftanın çeyizciklerine buyruuuun
çay bardaklarımı tamamladım bugün taşlı bi seri almıştım zaten o teyze misafirlerim içindibugün de kendime ve kendi misafirlerime aldım. renkliler benim arkadaşlarım vs için, aidalar da bize
Eki Görüntüle 369474 Eki Görüntüle 369475 Eki Görüntüle 369476 Eki Görüntüle 369477
su bardağım da yoktu şimdlik şöyle bi şey aldım sonra bakıcam yine bunlar hem tek pakette olmasıyla hem sade olmasıyla gönlümü fethetti alıverdim
Eki Görüntüle 369478
şunları nicedir beğeniyodum anahtar asmak için hem de benim evime benziyor ♥
Eki Görüntüle 369479
vee english homelarduvar panosunu görünce kaptım hemen
banyo paspası, çift kişilik yorgan, banyo ve mutfak için havlu askıları ve mutfak havluları
Eki Görüntüle 369480 Eki Görüntüle 369481 Eki Görüntüle 369482
Eki Görüntüle 369483 Eki Görüntüle 369484 Eki Görüntüle 369485 Eki Görüntüle 369486
Güle güle kullan canım yeni aldıklarını da. Pasta setini tamamlayamadın mı?
Bu arada dün akşam misafirliğe gittik. Servis kütahya porselen açelya ile yapıldı. Daha önce görmemiştim takımı. Çok güzel,sade ve şık bir takım. Sen de iyi günlerde kullan,sofralarına güzellik katacak açelya.
yine dolu gelmişsin: )
anahtarlıktan ,duvar panosundan ve askılardan bendee istiyorumm: ) yorgan annenin almak istediği yorgan mı canım ? 4 mevsim olandan. 4 mevsim yorganı yerinde inceledim ben çok beğendim . kampanya olsada alsam :)
herşey çok güzel canım mutlu günlerde kullan![]()
iyi günlerde kullan canım hepsi çok güzel
y
anahtarlık praktiker'den diğerleri english homeaskılarınkalplisi de vardı symrne de onu almış benle aynı gün
![]()
yorgan 4 mevsim değil 39 olandan. ya o yorgan çok pahalı yabu kadar şey aldım 130 lira verdim tek yorgan 110 lira kıyamadım napim
![]()
symrne'nin askılığını gördüm onuda beğendim çok : ) ben gittiğimde niye öyle şeyler olmuyor:S
bende paraya kıyıp alamadım o yorganı:S satıcıya sordum bu ürünlerde kampanya olmaz dediufff olur inşallah ya
battaniyeni güle güle kullan canım![]()
ben gittiğimde de kolileri açıyolardı daha yeni gelmişti bunlar. sanırım yeni yeni gönderiliyor şubelere.ayaklı havluluk da vardı ama cesaret edemedim almaya. burdan götürmek de zor geldi bi de. tuvalet kağıdı asmak için de varmış bu askılardan onu göremedim bi dahakine ona da bakıcam takım olsun havlu askılarıyla![]()
yarın görümceciğimle(aynı zamanda lise arkadaşım) gezmeye çıkacağız bende bakayım bakalım belki bulurum
ist.dan alırsın canım bencede oradan alıp yük etme.
lise arkadaşı görümce iyiymiş
büyük bi mağazasına gidersen vardır muhakkak. ben optimumda bakmıştım hiç bişey yoktu nerdeyse sonra real'de baktım bi sürü yeni aksesuar vardı. hadi bakalım bulursun inşallah.
gerçi senin tepe homeların da çok güzel. onlar yoktu adana'dakinde
evet çok iyiyiz nazar değmesin![]()
öyle yaparım canım doğru diyorsun büyük mağazada daha çok olur ama inşallah çabuk bitmez güzel şeyler: ) inşallah bulurum
benim tepe homelar gelmedi gelemedilimango mesaj atmış gecikme olacak diye inşallah tedarik edemedik iptal demezler:S
aaa inşallah gelir ya bi aksilik çıkmadan :/ trendyol bana da pijama konusunda kazık attı :/ bi pijama almıştım üstü yarım kollu altı uzun pijama bi geldi üstü askılı altı şort
geri gönderdim napayım ben giyemem ki askılıyla şort :/ bi de biri kapıyı falan çalsa açılmaz da o halde uyuz oldum negzeldi mickey li pelin'in pijamasıydı hem de baya ucuzdu![]()
trendyol banada kazık attı :S bir çizme aldım gelir gelmez bir heves giydim giymemle havaya zıplamam bir olduiçinde kocaman çivi varmış. dandik bir markada değildi :S geri gönderip iade aldım
tepe homelar iptal olursa üzülürüm zira fiyat olarak uyguna aldım![]()
öyle üdşünme ya gelir inşallah bi aksilik çıkmadan. çivi mi yuh artık![]()
inşallah
çiviyi boyum uzasın diye eklediler galiba![]()
D ay allah korusun ya manyak mıdırlar nedirler bi yerine bi şey olsa nolcaktı? kontrolden geçirmiyolarmış demek ki yuh yani
Allahım, güle güle; mutlu günlerde selametle kullanmanızı nasip eder inşallah..
İlk sıradaki kupalara ve sanırım Eng. Homedan, aldığınız saate; bayıldım..![]()