• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

kızlar sanırım mutfağımız bu olucak

$1000105683.webp

şimdi bunu alınca bulaşık makinasını nereye koymak lazım? mutfak dikdörtgen şeklinde. dikdörtgenin eni diyebileceğimiz kısa kenarına bu mutfak yerleşecek. hadi diyelim buzdolabını yan duvalara falan bi yere koydum (çok abes olcanı sanmam annemlerin evinde de öyle) ama bulaşık makinası konusunda napıcamı bilemedim :/ hatta şu an evi yapan usta çamaşır makinasını da mutfağa kombinin altına koyalım diyomuş napcam ben ya mutfak çıfıt çarşısı gibi olcak :/ kombiyi balkona alın dedim usta olmaz demiş soğur falan bi şeler demiş ben de çok karışmak istemedim evi yaptıran nişanlımın ailesi olunca.

bi akıl verin şu mutfakta niye bulaşık makinası yeri yok onu da anlamış değilim zaten :/

kızlar sanırım mutfağımız bu olucak

Eki Görüntüle 340712

şimdi bunu alınca bulaşık makinasını nereye koymak lazım? mutfak dikdörtgen şeklinde. dikdörtgenin eni diyebileceğimiz kısa kenarına bu mutfak yerleşecek. hadi diyelim buzdolabını yan duvalara falan bi yere koydum (çok abes olcanı sanmam annemlerin evinde de öyle) ama bulaşık makinası konusunda napıcamı bilemedim :/ hatta şu an evi yapan usta çamaşır makinasını da mutfağa kombinin altına koyalım diyomuş napcam ben ya mutfak çıfıt çarşısı gibi olcak :/ kombiyi balkona alın dedim usta olmaz demiş soğur falan bi şeler demiş ben de çok karışmak istemedim evi yaptıran nişanlımın ailesi olunca.

bi akıl verin şu mutfakta niye bulaşık makinası yeri yok onu da anlamış değilim zaten :/

Turbo fırın almaya karalı mısınız?Set üstü ocak alıp bulaşık makinesinin üstüne koyabilirsiniz. Aklınıza gelmiştir eminim ama...

aklıma geldi de ben ocaktan çok fırını kullanıyorum desem yeridir. pasta börek fırın yemeği çok yaparım küçük fırınlar da pek güzel olmuyor malum. iyi bi mini fırın bulsam olabilir aslında ama gerçekten iyi olmalı fırınlı ocak fırınları gibi. var mı öyle bildiğiniz bi marka?

aklıma geldi de ben ocaktan çok fırını kullanıyorum desem yeridir. pasta börek fırın yemeği çok yaparım küçük fırınlar da pek güzel olmuyor malum. iyi bi mini fırın bulsam olabilir aslında ama gerçekten iyi olmalı fırınlı ocak fırınları gibi. var mı öyle bildiğiniz bi marka?

Ben de sizin gibi daha çok fırını kullanıyorum ve turbo fırının üstüne yok bu konuda. Marka konusunda yardımcı olamayacağım o yüzden.
Mutfağınızda uzun dolap var ya sol tarafta o uzun dolabın bir kısmı (üstteki dolapla kesiştiği yerden)usta aracılığıyla ankastre fırın için ayarlanabilir belki. Ya da o uzun dolabın yanındaki kapak iptal edilip bulaşık makinesi oraya sokulabilir mi diye düşündüm bir de.Tabi dolaplarım yeter diyorsanız.

benim aklıma da şöyle bi şe geliyor bu mutfağı sola yaslayıp yer kalırsa sağ tarafa fırınlı ocağın yanına mı koysam bulaşık makinasını? ikisinin yanyana olması bi sakınca ya da ne bileyim bi kullanım zorluğu yaratır mı acaba?

benim aklıma da şöyle bi şe geliyor bu mutfağı sola yaslayıp yer kalırsa sağ tarafa fırınlı ocağın yanına mı koysam bulaşık makinasını? ikisinin yanyana olması bi sakınca ya da ne bileyim bi kullanım zorluğu yaratır mı acaba?

Yer kalırsa olabilir tabi,başka bir seçenek de yoksa... Fırının sıcaklığı bulaşık makinesine zarar verir mi bilmem bir sormak lazım beyaz eşyayı aldığınız yere. Bir de ocakta bişen yemeklerden yağ atlar.:)
Bana kalırsa çamaşır makinesini mutfağa koydurmayın. Kombinin içeride olması lazım,ustanın dediği gibi soğur. Verim alamazsınız ısınma bakımından. Bir ihtimal kombinin altına(çamaşır makinesinin düşünüldüpü yere) bulaşık makinesi de koyulabilir.

dayanamadım nişanlımı aradım ben çamaşır makinasını mutfağa koyamıcam dedim :D daha önce de söylemiştim de dikkate almadı sanmıştım meğersem almış canım benim :D banyoya makina gideri koydurmuş bile çoktan :16:

iyi bari çamaşır makinasından kurtuldum dediğin gibi kombinin altına bulaşık makinasını koyabilirim en azından bi yer açıldı mutfakta :D rahatladım valla :D

bi de şunları beğendim bakalım bütçemize uyarsa bunlar daha güzel tabii ama çok da zorlamak istemiyorum kimseyi kısmet artık. bunlar olursa sevinirim diğeri de olursa üzülmem :D

$PRJ1000007_1.webp$PRJ0000022(1).webp

dayanamadım nişanlımı aradım ben çamaşır makinasını mutfağa koyamıcam dedim :D daha önce de söylemiştim de dikkate almadı sanmıştım meğersem almış canım benim :D banyoya makina gideri koydurmuş bile çoktan :16:

iyi bari çamaşır makinasından kurtuldum dediğin gibi kombinin altına bulaşık makinasını koyabilirim en azından bi yer açıldı mutfakta :D rahatladım valla :D

bi de şunları beğendim bakalım bütçemize uyarsa bunlar daha güzel tabii ama çok da zorlamak istemiyorum kimseyi kısmet artık. bunlar olursa sevinirim diğeri de olursa üzülmem :D

Eki Görüntüle 340791 Eki Görüntüle 340792

Sevindim swnin adına canım. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

canım geldiğinde evim nette buon giorno kampanyasına bakarmısın beğenirsin belki aklıma geldin direk ben beğendim çok şirinler

onlar daha önce de gelmişti evim net'e. anahtarlığı alacaktım ben de ev şeklinde kalpli olan kalmamış :( benzeri tepe home'da vardı da baya bi pahalıydı tam hatırlamıyorum da 70 falan bi şeydi. neyse evlenene kadar daha gelir o kampanya evim.nete alcam kararlıyım ahşap anahtar asacağını :))

saatleri almadım ya :D çok uykum gelmişti siz de yoktunuz cesaret edemedim neyse en azından saat konusunda artık bi hedefim var :D görünce alırım artık gönül rahatlığıyla daha 6 ay var düğüne nasılsa :D

Canım çeyizin çok güzel, özenle hazırlamışsın, mobilyalarında aynı şekildee. 2012 gelinimisin bilmiyorum ama sohbet için topiğimizee beklerizzz :16::16:
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...1-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-625.html

teşekkürler canım beğenmene sevindim. 2012 geliniyim canım gelirim tabii topiğinize de :D

eviva kampanyasına bakarmısın markafonide canım sanki seveceksin gibi geldi şamdanlar bardak altlıkları bak muhakak canım

aaa anahtarı aşırı merak ettim paylaşırmısın ben dün göremedim ama

gordugum kadarıyla ceyızınız bırbırıyle cok uyumlu
hayırlı guzel gunlerde mutlulukla kullanın ınsallah

eviva kampanyasına bakarmısın markafonide canım sanki seveceksin gibi geldi şamdanlar bardak altlıkları bak muhakak canım

aaa anahtarı aşırı merak ettim paylaşırmısın ben dün göremedim ama

http://www.evim.net/product/210174/ bak bu

evim.net'teki kampanyanın nerdeyse aynısı di mi? öyle geldi bana, sık sık çıkıyor bu kampanyalar da güzel mi sence? ben pek sevmiyorum bunların renklerini evim.net'e el boyaması yazan bi kampanya oluyor bazen orijinal italyan diyor adını hatırlayamadım da venedik bilmemne gibiydi onlar biraz bundan fazla fiyatlı ama onu daha çok beğeniyorum ya biraz durumlarımı düzeltirsem onlardan alıcam :D alabilirsem gösteririm, forumda bi yere ekleişim ama nereye kim bilir :D

gordugum kadarıyla ceyızınız bırbırıyle cok uyumlu
hayırlı guzel gunlerde mutlulukla kullanın ınsallah

teşekkürler evim görmek de nasip olur inşallah :))

http://www.evim.net/product/210174/ bak bu

evim.net'teki kampanyanın nerdeyse aynısı di mi? öyle geldi bana, sık sık çıkıyor bu kampanyalar da güzel mi sence? ben pek sevmiyorum bunların renklerini evim.net'e el boyaması yazan bi kampanya oluyor bazen orijinal italyan diyor adını hatırlayamadım da venedik bilmemne gibiydi onlar biraz bundan fazla fiyatlı ama onu daha çok beğeniyorum ya biraz durumlarımı düzeltirsem onlardan alıcam :D alabilirsem gösteririm, forumda bi yere ekleişim ama nereye kim bilir :D

teşekkürler evim görmek de nasip olur inşallah :))

aaaa bana kesinlikle söyle olurmu şimdi merak ettim kampanya olduğunda haber verelim birimize canım .evet evimnetle aynı bana şirin geldiler ama o kadarda boğmamak lazım mesela benim çeyizimdeki şamdanlardan alabilirsin onlarıda çok beğeniyorum şamdan alcaksan tabi tavsiye ederim

b

Back
X