- Konu Sahibi mylittlesunshine
gizcim mesaj attım canım baya uzun oldu ama kusura bakma artık![]()
canım ne kusur öyle şey olurmu yazdıkların aydınlatıcı birer tavsiye, anlatman iyi oldu en azından piyasayı öğrendim çok saol canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gizcim mesaj attım canım baya uzun oldu ama kusura bakma artık![]()
kızlar sanırım mutfağımız bu olucak
Eki Görüntüle 340712
şimdi bunu alınca bulaşık makinasını nereye koymak lazım? mutfak dikdörtgen şeklinde. dikdörtgenin eni diyebileceğimiz kısa kenarına bu mutfak yerleşecek. hadi diyelim buzdolabını yan duvalara falan bi yere koydum (çok abes olcanı sanmam annemlerin evinde de öyle) ama bulaşık makinası konusunda napıcamı bilemedim :/ hatta şu an evi yapan usta çamaşır makinasını da mutfağa kombinin altına koyalım diyomuş napcam ben ya mutfak çıfıt çarşısı gibi olcak :/ kombiyi balkona alın dedim usta olmaz demiş soğur falan bi şeler demiş ben de çok karışmak istemedim evi yaptıran nişanlımın ailesi olunca.
bi akıl verin şu mutfakta niye bulaşık makinası yeri yok onu da anlamış değilim zaten :/
aklıma geldi de ben ocaktan çok fırını kullanıyorum desem yeridir. pasta börek fırın yemeği çok yaparım küçük fırınlar da pek güzel olmuyor malum. iyi bi mini fırın bulsam olabilir aslında ama gerçekten iyi olmalı fırınlı ocak fırınları gibi. var mı öyle bildiğiniz bi marka?
benim aklıma da şöyle bi şe geliyor bu mutfağı sola yaslayıp yer kalırsa sağ tarafa fırınlı ocağın yanına mı koysam bulaşık makinasını? ikisinin yanyana olması bi sakınca ya da ne bileyim bi kullanım zorluğu yaratır mı acaba?
dayanamadım nişanlımı aradım ben çamaşır makinasını mutfağa koyamıcam dedimdaha önce de söylemiştim de dikkate almadı sanmıştım meğersem almış canım benim
banyoya makina gideri koydurmuş bile çoktan
iyi bari çamaşır makinasından kurtuldum dediğin gibi kombinin altına bulaşık makinasını koyabilirim en azından bi yer açıldı mutfaktarahatladım valla
bi de şunları beğendim bakalım bütçemize uyarsa bunlar daha güzel tabii ama çok da zorlamak istemiyorum kimseyi kısmet artık. bunlar olursa sevinirim diğeri de olursa üzülmem
Eki Görüntüle 340791 Eki Görüntüle 340792
Sevindim swnin adına canım. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Güle güle kullan canım hepsi çok güzel
canım geldiğinde evim nette buon giorno kampanyasına bakarmısın beğenirsin belki aklıma geldin direk ben beğendim çok şirinler
Canım çeyizin çok güzel, özenle hazırlamışsın, mobilyalarında aynı şekildee. 2012 gelinimisin bilmiyorum ama sohbet için topiğimizee beklerizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...1-2012-gelin-adaylari-buyrun-sohbete-625.html
eviva kampanyasına bakarmısın markafonide canım sanki seveceksin gibi geldi şamdanlar bardak altlıkları bak muhakak canım
aaa anahtarı aşırı merak ettim paylaşırmısın ben dün göremedim ama
gordugum kadarıyla ceyızınız bırbırıyle cok uyumlu
hayırlı guzel gunlerde mutlulukla kullanın ınsallah
http://www.evim.net/product/210174/ bak bu
evim.net'teki kampanyanın nerdeyse aynısı di mi? öyle geldi bana, sık sık çıkıyor bu kampanyalar da güzel mi sence? ben pek sevmiyorum bunların renklerini evim.net'e el boyaması yazan bi kampanya oluyor bazen orijinal italyan diyor adını hatırlayamadım da venedik bilmemne gibiydi onlar biraz bundan fazla fiyatlı ama onu daha çok beğeniyorum ya biraz durumlarımı düzeltirsem onlardan alıcamalabilirsem gösteririm, forumda bi yere ekleişim ama nereye kim bilir
teşekkürler evim görmek de nasip olur inşallah :))