• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

çok teşekkür ederim ben bi bakayım ozaman :))
english home'un fatih mağazasına bakın imkanınız varsa orda ürün çeşidi daha fazla ve başka yerde olmayan indirimler orda oluyor bazen. orda bi bey var yemekteyiz'e de katılmıştı hatta izlediyseniz görünce tanırsınız o çok ilgili, çok yardımcı oluyor her zaman sağolsun

Kendim için bulmuş kadar sevindim ben de! :1: Buarada bu nevresim senin Güllü battaniyenle tam takım olur, kaydetmiştim senin için göstermem lazım diyerek. :52:
Ben bu yazdığımın sonuna linki eklemeyi unutmuşum meğer yahu! :53: Ama olsun sana ulaştırdım yine de, ama bakmak isteyenler olursa diye ekleyeyim ben yine de...
TA GRACE MAV <STRONG><FONT color=#ff0000> FT KLK</FONT></STRONG> PERCALE NEVRESM TAKIMI

:) o nevresime bayıldım ya benim battaniyeyle muhteşem olucak. dün taç'da indirim vardı bu nevresimde de var mıydı acaba :/ alcam ben bunu ya uyuyamam yoksa

Benim gönderdiğimi diyorsun sanırım canım? Bence almalısın onu, görünce çıldırdım bunu görüp almalı diyerek :52: Süper olucak battaniyenle bak gör, zaten ben görünce direkt gözümde bu canlanmıştı :1: Battaniyenle de akrabalar zaten :1:

Son düzenleme:
cnm benm daha yeni gördm speyşıl tenks de dermiş:))) ne demek ben ne yaptm ki sadece ilk sayfada bi arada görmeyi daha çok seviorm çeyizleri;)

aralardan bakmak zor oluyor, gözden kaçıyor bi kısmı. yeni aldıklarımı başa eklemeyi ben de istiyordum da nasıl yapılcanı senden öğrendim :) zaten benim mesaj panelim dandikmiş sen diyince bende neden öyle şeyler yok diye düşünüyodum ki panelimin farklı olduğunu anlayıp değiştirdim.

http://www.evim.net/campaign/via-veneto

kızlar salonum için şunlardan bi kaç parça almak istiyorum ama sadece dekoratif olmasın işi de yarasın diyorum. şekerlik ve büyük kase almıştım bernardo'dan, sigara kullanmıyoruz ayrıca dekorasyonda kül tablasını sevmiyorum. şamdan alim dedim 2 tane bir de kutu mu alsam acaba? konsolun üstüne koymaya nasıl olur ? keşke vazo da olsaymış :/ sizce hangi parçaları almak daha mantıklı bunlardan?

english home'un fatih mağazasına bakın imkanınız varsa orda ürün çeşidi daha fazla ve başka yerde olmayan indirimler orda oluyor bazen. orda bi bey var yemekteyiz'e de katılmıştı hatta izlediyseniz görünce tanırsınız o çok ilgili, çok yardımcı oluyor her zaman sağolsun

teşekkür ederim ben izmitteyim ama aklımda bulunsun fatih gittiğimde bakarım benim bir arkadaşım outlet mağazası olduğunu söyledi ama yerini bilmiyorum orda daha uygun oluyormuş

http://www.evim.net/campaign/via-veneto

kızlar salonum için şunlardan bi kaç parça almak istiyorum ama sadece dekoratif olmasın işi de yarasın diyorum. şekerlik ve büyük kase almıştım bernardo'dan, sigara kullanmıyoruz ayrıca dekorasyonda kül tablasını sevmiyorum. şamdan alim dedim 2 tane bir de kutu mu alsam acaba? konsolun üstüne koymaya nasıl olur ? keşke vazo da olsaymış :/ sizce hangi parçaları almak daha mantıklı bunlardan?

İnanmıyorum, evim.netteki o güllü salon aksesuvar parçalarını söyliycektim ben sanaa ama unuttum :17: ve sanırım sen zaten görmüşsün? Onlardan mı bahsediyorsun yoksa?

Eğer onlardan bahsediyorsan, şamdan konsol üzerine iki tarafa konulabilir ortaya ya da sehpa üzerine koymak için de bir tane kapaklı kutulardan alabilirsin bence. Yeterli olur sanırım... :44:

Son düzenleme:
İnanmıyorum, evim.netteki o güllü salon aksesuvar parçalarını söyliycektim ben sanaa ama unuttum :17: ve sanırım sen zaten görmüşsün? Onlardan mı bahsediyorsun yoksa?

Eğer onlardan bahsediyorsan, şamdan konsol üzerine iki tarafa konulabilir ortaya ya da sehpa üzerine koymak için de bir tane kapaklı kutulardan alabilirsin bence. Yeterli olur sanırım... :44:

ben de öyle düşünmüştüm :)) kapaklı kutuylan iki tane şamdan siparişi vermedim ama daha. nişan yaklaşıyor masraflar arttı hem çeyize hem nişana yetişmeye çalışıyorum huff yine de bunları almam lazım bence :))

teşekkür ederim ya gerçekten çok saol bütün yazdıklarıma hemen cevap veriyosun:16:
ben bi bakayım netten ozaman tel noya faalan:3:
:) rica ederim allah benim gönlüme göre verdi çok şükür her şeyimi içime sinerek aldım. çok güzel bir duygu herkes yaşasın inşallah size yardımım dokundukça mutlu oluyorum. inşallah sizin de her şey gönlünüze göre olur.

kızlar benim danışacaklarım var yine
mutfakla ilgili aklıma bir şeyler geldi ne dersiniz bi okuyun bakalım. evimizin mutfağı çok büyük olmasa da oldukça geniş. yalnız evimiz 2+1 ve ben oturma odası yapmıyorum, 1 odamız boş kalacak bebek için:17:. mutfak için dekorasyon örneği bakarken gördüğüm bi dekorasyon çok hoşuma gitti. mutfakta bi duvara $ikea-kidsrooms1.webp bunu alıp dayasam, şu sehpa takımım var bekar evimde ama arstilden almıştım iki sene önce yepyeni dahaEki Görüntüle 316334 ortadaki sehpa ve koltuğun yanındakinden iki tane. yukarıdaki divan, bu sehpalar bir de ufak bi tv sehpası ve üzerine tv. şöyle bi şey mesela $PE165525.webp. mutfağım bunları kaldırır bu arada büyüklük olarak, nasıl olur sizce? hem ufak bir oturma odam olmuş olur hem de mutfak masasından daha sıcak olur gibime geldi ne dersiniz?

kimse yorum yapmamış aşkolsun :/

neyse yeni cicilerimi ekliyim ben o zaman

yazın evleneceğimiz için günlük pijamamı yazlık alacaktım ve pelin istiyordum bugün trendyolda görünce kaçırmadım. geçen seneki kışın modelleri ama olsun bence farketmez $pijama.webp

bu da ne zamandır almayı istediğim s box. tupper alanlara saygı duyuyorum herkesin kendi tercihi tabii. ben o kadar parayı plastiklere vermenin mantığını kendi içimde çözemedim yıllardır onçin s box düşünüyordum bir de ikea'da var böyle bir takım onu kısmet s boxaymış
$s box.webp

ekledim mi eklemedim mi bi an emin olamadığım sarev yorganım eklediysem silerim
Eki Görüntüle 317966

kızlar benim danışacaklarım var yine
mutfakla ilgili aklıma bir şeyler geldi ne dersiniz bi okuyun bakalım. evimizin mutfağı çok büyük olmasa da oldukça geniş. yalnız evimiz 2+1 ve ben oturma odası yapmıyorum, 1 odamız boş kalacak bebek için:17:. mutfak için dekorasyon örneği bakarken gördüğüm bi dekorasyon çok hoşuma gitti. mutfakta bi duvara Eki Görüntüle 316333 bunu alıp dayasam, şu sehpa takımım var bekar evimde ama arstilden almıştım iki sene önce yepyeni dahaEki Görüntüle 316334 ortadaki sehpa ve koltuğun yanındakinden iki tane. yukarıdaki divan, bu sehpalar bir de ufak bi tv sehpası ve üzerine tv. şöyle bi şey mesela Eki Görüntüle 316336 . mutfağım bunları kaldırır bu arada büyüklük olarak, nasıl olur sizce? hem ufak bir oturma odam olmuş olur hem de mutfak masasından daha sıcak olur gibime geldi ne dersiniz?

kıyamam canım daha yenı gordum yazdıklarını bence cok ıyı dusunmussun hem bu dıvan stılıde cok hosuma gıttı gayet sıcak bı ortam yaratıcaksın pazar kahvaltılarınıza doyum olmaz artık keyıflı keyıflıı :16:
pijamanıda cok begendım gule gule kullan canım benım gecen sene modellerı demıssın ama onundekı mıckey mauseler var ve sırınnn :16: hala buyuyemıcez sanırım vazgecemıyorumm

kıyamam canım daha yenı gordum yazdıklarını bence cok ıyı dusunmussun hem bu dıvan stılıde cok hosuma gıttı gayet sıcak bı ortam yaratıcaksın pazar kahvaltılarınıza doyum olmaz artık keyıflı keyıflıı :16:
pijamanıda cok begendım gule gule kullan canım benım gecen sene modellerı demıssın ama onundekı mıckey mauseler var ve sırınnn :16: hala buyuyemıcez sanırım
vazgecemıyorumm

:))) ayy evet özellikle haftasonları çok hoş olur. balkonumuz da var belki yazları balkona çıkarrız bunları kışın mutfağa koyarız. tv sehpası sığmazsa bi küçük lcd alır asarız duvara olur inşallah ya mutfak masasına göre daha hoş olucak galiba :))

pijamayı çok uyguna almış oldum ya kargo dahil 30a geldi bunların yeni sezonları 70 80e satılıyor adana'daki içgiyimcilerde. 4 5 sene önce 45e almıştım winnie the poohlusunu.

ben de dayanamıyorum böyle şeylere çok tatlılar :1:

kuzum ya divanı görür görmez aklıma balkona koyma fikri geldi süper bence yani yazın balkona koyulabilir kışında çocuk odasına ben masayı sevdim için mutfakta masa vazgeç
lmezim benim ama bu divanada aşık olmadım diil hani çocuk odasında çooooook şirin durur die düşünüorum hani bebği emzirirken onunla ilgilenirken falan tek dezavantajı demir olması bence çocuk odası için kafasını falan çarpar die bayıldım bayıldım fiyatı ne kadar biliomusun?

çok güzel çeyizin varmış Allah mutluluklarla kullanmayı nasip etsin.mutfak takımın nevresimlerin yatak örtün çok güzelmişEki Görüntüle 321532 Eki Görüntüle 321533 nerden nekadar aldınız yatak örtü ve nevresiminizi.Eki Görüntüle 321536

mutfak takımım nevresimlerim yatak örtüm çeyiz setim hepsi english home. ilk fotoğraftaki beyaz çeyiz seti 450 lira olması lazım şu sıra english home'da. nevresim takımının tam fiyatını hatırlamıyorum ama çok pahalı değildi. tek tek alıp kendin takım yapıyorsun 70e falan gelmişti yanılmıyorsam. son fotoğraftaki pembeli yatak örtüsünü ben 100e almıştım. mağazalarda kaldıysa o da indirme girmişti 70 miydi neydi en son fiyatı. beğenmenize çok sevindim bu arada :))

kuzum ya divanı görür görmez aklıma balkona koyma fikri geldi süper bence yani yazın balkona koyulabilir kışında çocuk odasına ben masayı sevdim için mutfakta masa vazgeç
lmezim benim ama bu divanada aşık olmadım diil hani çocuk odasında çooooook şirin durur die düşünüorum hani bebği emzirirken onunla ilgilenirken falan tek dezavantajı demir olması bence çocuk odası için kafasını falan çarpar die bayıldım bayıldım fiyatı ne kadar biliomusun?

hmm senin dediğin de mantıklı aslında. balkonu düşünüyorum zaten yaz için de kışın bebek odasına olabilir. bebek olana kadar da orası misafir odası olcak zaten olabilir aslında :))

ikea meldal o divan fiyatı da çok uygun 249 lira

Back
X