• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

canım çok teşekkür ederim :) ilk fırsatta eminönüne gidip o battaniyeden bende alıcam :69:

fuşyası bordosu da varmış. keşke onlardan da alsalardı :19: hiç doyamıyorum böyle şeylere hepsinde gözüm var :1:

canım, facede var yapıp satan bir sayfa biliyorum, senin gosterdklerine benzer modeller gördüm,

link veremiyorum kabul etmiyor, ama facede mum peçete halkası yazarsın bulacaksın sayfayı ;)

teşekkürler canım. dün gece baya araştırdım bi blog sayfasından bunları yapan bayana ulaştım. aynılarının siparişlerini verdim. 8 gümüş 8 pembeli toplamda 40 liraya yapacak. nasıl sizce fiyatları?

bence fiyatları iyimiş cnm bende 12liyi 60a almıstm taşlı benmkiler daha elime ulaşmadı ama markası kancaev, markaya ve resmini güvenp aldm valla, güle güle kullanalm çok hoşmus bunlarda, hem günlk hem klasik sofrada kullanılır bence;)

sağol canım benimkiler de daha elimde değil. siparişini verdim bayan yapınca haber vericek. fotoğraftakilerin aynıları olsun dedim. yemek takımlarımı ve masa örtülerimi düşününce bunlar uygun gibi geldi

kızlar çok acil lütfen yardım edin. alyans kısmına da başlık açtım ama ordan cevap gelir mi bilmem. Eki Görüntüle 308029 şunları beğendim. sevgilim işten izin almış yarın kapalıçarşıdan alyanslarımızı ve nişan takılarımı alıcak. bana da sürpriz oldu daha tam karar vermemiştim aslında bu modeli çok önceden beri beğeniyorum ikisi 1300 diyor nette nasıl sizce? lütfen yorum yapın sonra pişman olmak istemiyorum

kızlar? huu huuuu
11.5 grammış ikisi 1300 lira fazla ama pazarlık yapılır gibi. ne diyorsunuz kimse yok mu?

Cnm bilemedm ki hiç bilmiorm piyasasını ama 1300 normal civarlarda gibi geldi bana, bizim beyaz altından olur heralde sarı olarak düşünmüorz hiç:s
pazarlık yapmayı deneyn ama en fazla 1250ye verirler belki çok fazla düşüceklerini düşünmüorm

bunun da dışı beyaz içi yeşil canım. ben de dışı yeşil kullanamam. bir de mat yüzük seviyorum kendimi bildim bileli. $1193570e857611e974fcd0b359ed816e.webp bunlar da güzel ama artık herkeste var bunun benzerleri o yüzden benimki farklı olsun istiyorum:17:

$Alyans-Yuzuk-14-Ayar-Altin-altinalalim-com__41186338_0.webp

Canım bu yüzüğü örnek olarak olarak koyuyorum benim alyansım da böyle el işlemesi Osmanlı Motifleri içeriyor evde resmini çekip koyarım. Çok şık duruyor

Canım bu da benim alyansım ama gramı biras fazla 27 gram; ama biz alırken kuyumcu tanış olduğundan 2500 tl'lik yüzükleri 1500'e almıştık haziran ayında; herkes çok beğeniyor; bense bayılıyorum :)) belki fikir olur:)
$Altınbaş-2011-Alyans-Modelleri-3.webp

Eki Görüntüle 308160

Canım bu yüzüğü örnek olarak olarak koyuyorum benim alyansım da böyle el işlemesi Osmanlı Motifleri içeriyor evde resmini çekip koyarım. Çok şık duruyor
bu yüzükleri ben de beğeniyorum ama parmaklarım kısa o nedenle bu tip yüzükler parmak boğumuma kadar geliyor bana hiç yakışmıyor :/ çok güzel yüzükmüş ama canım evet kesinlikle katılıyorum.
Canım bu da benim alyansım ama gramı biras fazla 27 gram; ama biz alırken kuyumcu tanış olduğundan 2500 tl'lik yüzükleri 1500'e almıştık haziran ayında; herkes çok beğeniyor; bense bayılıyorum :)) belki fikir olur:)
Eki Görüntüle 308213
bunları görmüştüm altınbaş'ın internet sitesinde. yalnız 27 gramı 1500e süper almışsınız. şimdi 3binden fazladır muhtemelen. bu yüzükler de çok güzelmiş güle güle kullanın

english home çeyiz setini kaça aldınız acaba? çeyizleriniz çok güzel. güzel günlerde kullanın inş. darısı başımıza:)

english home çeyiz setini kaça aldınız acaba? çeyizleriniz çok güzel. güzel günlerde kullanın inş. darısı başımıza:)
teşekkürler canım. daha iyileri sizlerin olsun inşallah. 500 civarı bi şeydi canım yanında yemek takımı hediye etmişlerdi. bildiğim kadarıyla şu an turkcellilere %25 indirim var ve 450'ye satıyorlar. ben aldığımda 600dü ama indirimle 500 civarında almıştım yemek takımı hediyesiyle

bunun aynısını bulamadım henüz 2 kişilik olarak ama özdilek'in diğer iki kişilik pikeleri 75-80 civarı bu da aşağı yukarı öyledir. bulursam yazarım fiyatını :34:

kızlar ya şu pike takımını arıyorum ama bulamadım hiç bi yerde. özdilek pembe noble çift kişilik pike takımı olarak geçiyor. gören duyan var mı aranızda

ZDLEK NOBLE <STRONG><FONT color=#ff0000>TEK KLK </FONT></STRONG>PKE TAKIMI

Eki Görüntüle 311089

Canım bu verdiğim link'e bakarsan istediğin pike takımını göreceksin. :34: Almak istersen satıcının profili de olumlu görünüyor, yorumlara bir göz at istersen.

ÖZDİLEK NOBLE PİKE TAKIMI ÇİFT KİŞİLİK KRETON GittiGidiyor.com'da #46872408

Canım bu verdiğim link'e bakarsan istediğin pike takımını göreceksin. :34: Almak istersen satıcının profili de olumlu görünüyor, yorumlara bir göz at istersen.

ÖZDİLEK NOBLE PİKE TAKIMI ÇİFT KİŞİLİK KRETON GittiGidiyor.com'da #46872408

ay canım benim ya çok teşekkür ederim sana gece rüyamda bile bu pikeyle uğraştım, almaya çalışıyodum adam tek kişiliği satıyodu sinirlendim baya falan :1: girl power bu işte çooook teşekkürler:54:

ay canım benim ya çok teşekkür ederim sana gece rüyamda bile bu pikeyle uğraştım, almaya çalışıyodum adam tek kişiliği satıyodu sinirlendim baya falan :1: girl power bu işte çooook teşekkürler:54:

Kendim için bulmuş kadar sevindim ben de! :1: Buarada bu nevresim senin Güllü battaniyenle tam takım olur, kaydetmiştim senin için göstermem lazım diyerek. :52:

Son düzenleme:
Kendim için bulmuş kadar sevindim ben de! :1: Buarada bu nevresim senin Güllü battaniyenle tam takım olur, kaydetmiştim senin için göstermem lazım diyerek. :52:

:) o nevresime bayıldım ya benim battaniyeyle muhteşem olucak. dün taç'da indirim vardı bu nevresimde de var mıydı acaba :/ alcam ben bunu ya uyuyamam yoksa

teşekkürler canım. daha iyileri sizlerin olsun inşallah. 500 civarı bi şeydi canım yanında yemek takımı hediye etmişlerdi. bildiğim kadarıyla şu an turkcellilere %25 indirim var ve 450'ye satıyorlar. ben aldığımda 600dü ama indirimle 500 civarında almıştım yemek takımı hediyesiyle

çok teşekkür ederim ben bi bakayım ozaman :))

Back
X