• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

cnm güle güle kullan indrmi değerlendirmene sevmdm, güllü tabaklarda çok hoşmus güle güle kullan nişan alışverişide süper olmus, takip ediiiciiiizzz süphen olmasn:))
sağol şekerim, ben de seni takipteyim her türlü :)) zevkine güveniyorum çünkü :))

güle güle kullan tatlım hepsi ama hepsi çooooooooook hoş...
teşekkürler canım, çeyiz paylaşınca güzel la la laaa la laaaa la :D

:))) yani ala ala bitiremedk su çeyizi ona yanıorm:1:
ömür biter çeyiz bitmz die boşuna dememişler
masa örtümü 160x260 almaya karar verdm bende bernardoda açtırdım serdirdm 8 kişlk bi masaya tam oluo artk karar kıldım:1:
peçeteleri de 8 tane alıym diorm mantklı olan da odur dimi yaw:26:
hiç bi zman 12li servis açmıcam ki

:))) yani ala ala bitiremedk su çeyizi ona yanıorm:1:
ömür biter çeyiz bitmz die boşuna dememişler
masa örtümü 160x260 almaya karar verdm bende bernardoda açtırdım serdirdm 8 kişlk bi masaya tam oluo artk karar kıldım:1:
peçeteleri de 8 tane alıym diorm mantklı olan da odur dimi yaw:26:
hiç bi zman 12li servis açmıcam ki

evet evet 2. boy en ideali dedim ya tam oluyor. peçeteleri 10 tane al. 2 tanesi yedek olsun. ütülerken yanar ne bileyim asarsın düşer kaybolur ya da o an sofrada birininkine su dökülür yeni çıkarman gerekir ben 10 tane aldım nolur nolmaz diye. nasıl fikirlerim çok ince düşünürüm böyle şeyleri de söylemesi ayıp :PPP

evet evet 2. boy en ideali dedim ya tam oluyor. peçeteleri 10 tane al. 2 tanesi yedek olsun. ütülerken yanar ne bileyim asarsın düşer kaybolur ya da o an sofrada birininkine su dökülür yeni çıkarman gerekir ben 10 tane aldım nolur nolmaz diye. nasıl fikirlerim çok ince düşünürüm böyle şeyleri de söylemesi ayıp :PPP

vallahi baya baya düşünmüşssün cnm sen ama 4lü 4lü satılıo, bakalm 8 kişlk masa için 8 tane alırım belkide 12li, halkalarımı 12li aldm çünkü
takımlara yorum yaptm gelnce okursun;)

12'li al derim o zaman madem halkaları da 12'li almışsın boşa gitmesin :pp

şaka bi yana cidden 12'li alırım ben olsam dediğim gibi ne olur ne olmaz sonra bi de aynısından bulamazsın peçetelerden birine bi şey oldu mu hiç kullanasın gelmez o zaman da.

bir de ben şöyle düşünüyorum, bir çok çeyizimizi bir dünya para verip iyi yerlerden alıyoruz bunlar bir kaç yıl kullanılıp atılacak şeyler değil. annemin 30 sene önceki çeyizinden bir masa örtüsünü ben aldım mesela. annem fazla kullanmamış ve süper orijinal kaliteli bir şey. tüm dünya'da vintage diye bir şey var bizim çeyizlerimizde neden olmasın :)) geceliğini de aldım annemden sabahlığıyla ona da hayran oldum şimdi aradım bulamadım o kadar güzelini. belki biz de çocuklarımıza vericez bazı orjinal parçalarımızı onçin olmuşken tam olsun diyorum :))

:)) ben biraz tüketimciym cnm umarm çocuklarıma bırakıcak kdr güzel kullanabilirimm:)
peçetelerm siyah olucak zaten bi bölümünde taşlar olucak benzerini bulmak kolaydır,yine de 12li alırım nasıl olsa 2.ye%50indrm var:32:

trendyol'un bernardo kampanyasından aldığım kupalarım. bernardo'nun sitesinde bu kupanın dört rengi vardı ama trendyol 2 pembe 2 yeşil gönderecekmiş maviyle moru göndermiceklerimiş pislükler.
neyse olsun gene de güzel geçen bernardo alışverişimden sonra bu kupaları görüp tüh keşke daha önce görseymişim gitmişken alırdım demiştim. kalbim temizmiş ki karşıma çıktılar ben de hemen aldım. 2 yeşil 2 pembe 4 tanesi 20 lira

Eklentiler

• $bernardo mugs.webp
    $bernardo mugs.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 137
trendyol'un bernardo kampanyasından aldığım kupalarım. bernardo'nun sitesinde bu kupanın dört rengi vardı ama trendyol 2 pembe 2 yeşil gönderecekmiş maviyle moru göndermiceklerimiş pislükler.
neyse olsun gene de güzel geçen bernardo alışverişimden sonra bu kupaları görüp tüh keşke daha önce görseymişim gitmişken alırdım demiştim. kalbim temizmiş ki karşıma çıktılar ben de hemen aldım. 2 yeşil 2 pembe 4 tanesi 20 lira

Canım, Trendyol'da bu kupaları görünce sen geldin hemen aklıma. :28: Hatta söyleyeyim diyordum ki, almışsın bile! :9:

çok güzelmiş...ama bu çeyiz olayı tamamlanacak gibi degil iki yıldır alıyorum bitmiyorrrrr:18:

ben gördükçe alıyorum artık ya hunharca saldırmıyorum mağazalara çoğu bitti azı kaldı çünkü bundan sonraki çoğu şeyi zevk için almış olcam. yine de çok açılmamaya çalışıyorum tabii ki :)

Canım, Trendyol'da bu kupaları görünce sen geldin hemen aklıma. :28: Hatta söyleyeyim diyordum ki, almışsın bile! :9:

hahaha nasıl da tanımışsın beni :)) bizden kaçmaz :pp

valla sorma tesadüf oldu aslında. bernardo sitesini yenilemiş geçen gün nil'in aldığı günlük yemek takımı var ya ona bakçaktım ne kadar alsam mı falan diye site de yenilenince bulamadım karıştırırken bunlar çıktı karşıma. güllü ikramlıkları çerezlikleri alırken de hiç görmemiştim bunları "tüh" dedim "o zaman görseymişim alırmışım". bi kaç gün sonra karşıma çıktı işte şansıma

ben gördükçe alıyorum artık ya hunharca saldırmıyorum mağazalara çoğu bitti azı kaldı çünkü bundan sonraki çoğu şeyi zevk için almış olcam. yine de çok açılmamaya çalışıyorum tabii ki :)

hahaha nasıl da tanımışsın beni :)) bizden kaçmaz :pp

valla sorma tesadüf oldu aslında. bernardo sitesini yenilemiş geçen gün nil'in aldığı günlük yemek takımı var ya ona bakçaktım ne kadar alsam mı falan diye site de yenilenince bulamadım karıştırırken bunlar çıktı karşıma. güllü ikramlıkları çerezlikleri alırken de hiç görmemiştim bunları "tüh" dedim "o zaman görseymişim alırmışım". bi kaç gün sonra karşıma çıktı işte şansıma

Kaçmaz valla! :52: Bence güzel bir tesadüf olmuş, birden görünce "aaa almış..." dedim :1: Güle güle kullan canım, enişte beyle karşılıklı keyf-i sohbet ederken çayınızı, kahvenizi yudumlarsınız artık takım takım... :)

Son düzenleme:
Güle güle kullan cicilerini canım :21:
teşekkürler şeker.

Kazmaz valla! :52: Bence güzel bir tesadüf olmuş, birden görünce "aaa almış..." dedim :1: Güle güle kullan canım, enişte beyle karşılıklı keyf-i sohbet ederken çayınızı, kahvenizi yudumlarsınız artık takım takım... :)
ay o günler gelicek mi ya. evimiz yapılıyor bi gün bitecek mi, bu eşyaları yerleştirip kullandığım günleri görecek miyim... çok acayip duygular ya allah hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip eder inşallah. hep dediğim gibi bu grup bir gün gelir bebeklerinin cicilerini birbirlerine gösterir inşallah :))

teşekkürler şeker.

ay o günler gelicek mi ya. evimiz yapılıyor bi gün bitecek mi, bu eşyaları yerleştirip kullandığım günleri görecek miyim... çok acayip duygular ya allah hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip eder inşallah. hep dediğim gibi bu grup bir gün gelir bebeklerinin cicilerini birbirlerine gösterir inşallah :))

Geçicek geçicek... Hem de nasıl... Ne çabuk geçti zaman diyeceğiz hattâ gelip geçtiğinde. Daha geçenlerde düğüne 8 ay kadar var diyordum, şimdi düşününce 6 ay kalmış nerdeyse! :53: Umarım her işi zamanında halledebiliriz, ben bayan ayrıntı ve telaş olarak işim zor gibi... :9: Güzel heyecanlar, telaşlar bunlar... :34:

bu ara benim mesaj panelim çok dandikmiş ondan ne smiley görebiliyomuş ne renkli yazabiliyomuşum ne de image ekleyebiliyomuşum. bunca zamandır sefilleri oynamışım resmen :44:
evet artık her şey daha güzel bakın
:8:

ya kızlar ben de peçete halkası istiyorum ama klasik taşlı falan değil. yemek takımlarımı tarzımı gördünüz nasıl bir şey yakışır sizce? ben kelebek modeli görmüştüm çok güzeldi eminönü'de ama adam toptan satıyordu :/

örneklere ihtiyacım var cidden

$DSC01265.webp iki takım alıcam biri bu tarz olsun diyorum diğeri ise gümüş renklerinde. nası sizce

$DSC01619.webp diğeri de bunun gibi mi olsa acaba

Son düzenleme:
kızlar yeni girebildim nete mobilya baktım bütün gün babacuğumla :))

sordum da sevgilime battaniyenin markası yokmuş, eminönü garanti bankası mercan şubesi karşısında bi dükkandan almış. dışarda dükkanın önündeymiş zaten battaniyeler giderlerse görürler diyor.

canım çok teşekkür ederim :) ilk fırsatta eminönüne gidip o battaniyeden bende alıcam :69:

Son düzenleme:
Back
X