- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi mylittlesunshine
güle güle kullan tatlım hepsi ama hepsi çooooooooook hoş...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol şekerim, ben de seni takipteyim her türlü :)) zevkine güveniyorum çünkü :))cnm güle güle kullan indrmi değerlendirmene sevmdm, güllü tabaklarda çok hoşmus güle güle kullan nişan alışverişide süper olmus, takip ediiiciiiizzz süphen olmasn:))
teşekkürler canım, çeyiz paylaşınca güzel la la laaa la laaaa lagüle güle kullan tatlım hepsi ama hepsi çooooooooook hoş...
:))) yani ala ala bitiremedk su çeyizi ona yanıorm
ömür biter çeyiz bitmz die boşuna dememişler
masa örtümü 160x260 almaya karar verdm bende bernardoda açtırdım serdirdm 8 kişlk bi masaya tam oluo artk karar kıldım
peçeteleri de 8 tane alıym diorm mantklı olan da odur dimi yaw:26:
hiç bi zman 12li servis açmıcam ki
evet evet 2. boy en ideali dedim ya tam oluyor. peçeteleri 10 tane al. 2 tanesi yedek olsun. ütülerken yanar ne bileyim asarsın düşer kaybolur ya da o an sofrada birininkine su dökülür yeni çıkarman gerekir ben 10 tane aldım nolur nolmaz diye. nasıl fikirlerim çok ince düşünürüm böyle şeyleri de söylemesi ayıpPP
trendyol'un bernardo kampanyasından aldığım kupalarım. bernardo'nun sitesinde bu kupanın dört rengi vardı ama trendyol 2 pembe 2 yeşil gönderecekmiş maviyle moru göndermiceklerimiş pislükler.
neyse olsun gene de güzel geçen bernardo alışverişimden sonra bu kupaları görüp tüh keşke daha önce görseymişim gitmişken alırdım demiştim. kalbim temizmiş ki karşıma çıktılar ben de hemen aldım. 2 yeşil 2 pembe 4 tanesi 20 lira
çok güzelmiş...ama bu çeyiz olayı tamamlanacak gibi degil iki yıldır alıyorum bitmiyorrrrr:18:
Canım, Trendyol'da bu kupaları görünce sen geldin hemen aklıma.Hatta söyleyeyim diyordum ki, almışsın bile!
![]()
ben gördükçe alıyorum artık ya hunharca saldırmıyorum mağazalara çoğu bitti azı kaldı çünkü bundan sonraki çoğu şeyi zevk için almış olcam. yine de çok açılmamaya çalışıyorum tabii ki :)
hahaha nasıl da tanımışsın beni :)) bizden kaçmazp
valla sorma tesadüf oldu aslında. bernardo sitesini yenilemiş geçen gün nil'in aldığı günlük yemek takımı var ya ona bakçaktım ne kadar alsam mı falan diye site de yenilenince bulamadım karıştırırken bunlar çıktı karşıma. güllü ikramlıkları çerezlikleri alırken de hiç görmemiştim bunları "tüh" dedim "o zaman görseymişim alırmışım". bi kaç gün sonra karşıma çıktı işte şansıma
teşekkürler şeker.Güle güle kullan cicilerini canım![]()
ay o günler gelicek mi ya. evimiz yapılıyor bi gün bitecek mi, bu eşyaları yerleştirip kullandığım günleri görecek miyim... çok acayip duygular ya allah hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip eder inşallah. hep dediğim gibi bu grup bir gün gelir bebeklerinin cicilerini birbirlerine gösterir inşallah :))Kazmaz valla!Bence güzel bir tesadüf olmuş, birden görünce "aaa almış..." dedim
Güle güle kullan canım, enişte beyle karşılıklı keyf-i sohbet ederken çayınızı, kahvenizi yudumlarsınız artık takım takım... :)
teşekkürler şeker.
ay o günler gelicek mi ya. evimiz yapılıyor bi gün bitecek mi, bu eşyaları yerleştirip kullandığım günleri görecek miyim... çok acayip duygular ya allah hayallerimizi gerçekleştirmemizi nasip eder inşallah. hep dediğim gibi bu grup bir gün gelir bebeklerinin cicilerini birbirlerine gösterir inşallah :))
kızlar yeni girebildim nete mobilya baktım bütün gün babacuğumla :))
sordum da sevgilime battaniyenin markası yokmuş, eminönü garanti bankası mercan şubesi karşısında bi dükkandan almış. dışarda dükkanın önündeymiş zaten battaniyeler giderlerse görürler diyor.
Eki Görüntüle 307168 iki takım alıcam biri bu tarz olsun diyorum diğeri ise gümüş renklerinde. nası sizce
Eki Görüntüle 307179 diğeri de bunun gibi mi olsa acaba