tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

arada kalanları toplayayım

gelinlik için aldığım ayakkabım

gelinlik altına aldığım büstiyer gelinlikçim leyla marka al dedi ben de leyla aldım hiç duymamıştım gerçi ama aldım kadına güvenip

çay setim bunun kremi

Son düzenleme:

bu arada evet fotoğraftakinin aynısı olacak inşallah. rengi kırık beyaz kuşağı pembe bir de sırtı o kadar açık değil büzgülü yerin içine parça koyduruyorum :)

yaaaa öyle deme canım ya, kaana da yazık :) çamaşırını büstiyerli almışsın toparlaması için daha mı iyi oluyo acep

aldıklarının hepsi çok güzel canım senin topiğini takip etmekten o kadar zevk alıyorum ki:) inş hep böyle mutlu ve heyecanlı olursun sevgilinle bir ömür mutlu olursun çok özeniyorum şu aralar sana:)

yaaaa öyle deme canım ya, kaana da yazık :) çamaşırını büstiyerli almışsın toparlaması için daha mı iyi oluyo acep

eed ben de yazık dedim işte sen seç dedim ne istiyosa onu seçsin davetiye için :) büstiyerli istedi gelinlikçim markasını dahi kendi söyledi leyla marka al dedi. hem toparlıyor hem de onu giyince dimdik duruyorsun ben baya böyle salarım kendimi kambur kambur aylak aylak yürürüm bunu giyince sopa gibi durdum

aldıklarının hepsi çok güzel canım senin topiğini takip etmekten o kadar zevk alıyorum ki:) inş hep böyle mutlu ve heyecanlı olursun sevgilinle bir ömür mutlu olursun çok özeniyorum şu aralar sana:)

ay çok teşekkür ederim canım çok mutlu ettin beni amin amin inşallah ben de aynı duaları ediyorum. Allah hepinize herkese tüm isteyenlere bu heyecanları ağız tadıyla yaşatsın çok daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.

Kızlarr nasılsınız yaklaştı düğünler ben daha gelinliğimi nerede yaptıracağıma karar veremedim sizce Ankara ve İstanbul arasında fiyat farkı çok olur mu İstanbulda da diktirebilirim önerebileceğiniz güzel yerler var mı?

canım ankarada fiyatları bilmiyorum ben adana'da baktım hiç içime sinmedi. istanbulda benim diktirdiğim yer var ama bilmeden önermek istemiyorum. hazır alacaksan fatih'i kadıköy'ü bakırköy'ü bi gez derim. diktireceksen fatih'te diktiriyorum ben istersen modaevinin adını mesaj atarım yine de ben diktirip de görmeden tavsiye edemem canım :/

diktireceksen kumaşı alıp diktirmek oldukça karlı olur. benim gelinliğim komik denecek bir rakama mal oldu mesela umarım kadın da iyi diker tam sitediğim gibi olur da bu işi de böylece halletmiş olurum

canımmmm ben senden bol miktarda tavsiye alacam sende tam anlamıyla bittiğinde bilgileri burda paylaş

özelliklleee şu kumaşı aldığın yerler ne kalite bunların hepsinin ayrıntısını istiyorum taa nerelerden geldin yaptın şu işi ya helal olsun

ben galiba biraz akaydakini örnek alarak diktirebilirim ama seninde diktiriceğin şu model en merak ettiğim gelinlik modeliii:))))))))))))

sen memnun kalırsan herşey iyi güzel olursa bende oraya direk gideirm çünkü sende çok ince eliyorsun canım

tamam canım paylaşırım tabii merve kumaştan aldım bi çok kumaşımı ama tarlatan falan başka şeyler de lazım oldu onları başka başka yerlerden aldım. tamamı eminönü'den yalnız malzemelerin. kumaşların kalitesini sen belirliyorsun canım ama modelin istediği kumaş da aşağı yukarı belli oluyor

benim gelinliğin yakası akaydaki gibi sadece diğer her şeyi aynı bir de çiçekleri birebir bulamadım çiçekleri farklı olacak biraz

kızlar bu arada bu akşam adana'ya gidiyorum salı da tatil olunca benim 5 gün tatil oluyor yatağımı alırım belki yataş almayı üdşünüyorum ama bakalım.

gelince görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın

cANIM ÖZELDEN KUMAŞ ALDIĞIN YERİ VE DİKTİRECEĞİN YERİN İLETİŞİM BİLGİLERİNİ ADRESLERİNİ YOLLAYABİLİR MİSİN? Ben de diktireceğim en azından fikir edinmiş olurum. Çok sağolasın canım.

canım valla çok iyi yaptın kendin alarak kumaşı felan

bende üstüde altıda akayınki gibi düşündüm akayınkini yakından görmedim sitesindede arkadan görüntü var ama alt kısım tül gibi sanki

iki gelinliğinde arasında öyle büyük bir fark yok tabiii ben akaya gidicem o gelinliği canlı canlı görüceğim bakalım canım alt kumaşta ne kullanılmış çok meraklardayım

merhaba canım nasılsın ? ayy yaaa ben muhabbetleri kaçırıyorum sonradan okuyorum oda okuya bildiklerimi sadece ama kumaşını aldığın yeri biliyorum bizde kumaş almıştık senin gelinliği bekliyorum valla nikahında giyeceksin dimi 2 düğün olacak yaa o yüzden soruyorum nikahına nişanlımla gelebilirim oda büyük ihtimal istanbul da olacak. senin gelinliğininde güzel olacağına inanıyorum zevkli kızsın vesselam güvenmediğin yere vermezsin sorularım var 1- kumaşların kaça mal oldu ? 2- yukarıdaki kırlentleri yaptınızmı hazırmı aldın ? kırlentleri çok beğendim canım daha doğrusu hepsini güle güle kullan darısı bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…