tamamen fiziksel değisim istiyorum

beyaz tenlilere cook özeniyorum nedense ne yaparlarsa yapsinlar hersey harika duruyor fikrimce öyle düsünüyorum

Hiç alakası yok. Ben de esmer olmak isterdim. Azıcık bronzlaşalım diye güneşin altında yatıyoruz bütün yaz, sonuç pespembe iki gün sonra eski haline dönen bir cilt.

Sen kendindeki güzelliklerin farkında değilsin sadece. Dolgun dudak, esmer ten, koyu renk saçlar kötü özellikler değil. Kendinin farkına varmaya çalış tamamen değişmeyi düşlemek yerine.

peki derecende bi degisiklik varmi
Hayır ilk aldıgım numarayı kullanıyorum hala. Lise döneminde hep gözlüklüydüm ve kalındı çercevelerim çok utanırdım takmaya bi attım gözlüklerimi benim için çok büyük değişim olmuştu. Saç şeklimi değiştrmiştim birazda kıyafet alışkanlıklarımı. Değişim diye başlığınızı okuyunca o yıllarım geldi aklıma

Yaklaşık 4 yıl lens kullandım ve sonra lazer yaptırdım. Evet arada allerji yapıyo lens ama çok büyük rahatlık. İlk zorlanorsın ama sonra şak diye takıverirsin :)
Ve 80ler havasında olmanda bence güzel durur ama rahatsızsan local anesteziyle hemen halledilrcek bişey ben meselesi.

Evlendikten sonra yıpranınca küçük gösterdiğin günleri arayabilirsin bence

Göz ameliyati hakkinda fikri olan varmi internette arastirdim ama pek bisey anliyamadim bazilari cok memnun bazilariysa hic deil
Ben 3 yıl önce ameliyat oldum.. 25 yaşın üstünde olduğum için ameliyat sonrası tekrarlama olmaz.. yani bi zaman sonra gözlerin bozulmaz demişti doktorum.. çok da memnunum çok şükür hiçbi sıkıntı yaşamadım.. hem miyop hem astigmat vardı ben de.. görme oranım %5 e düşmüştü.. kesinlikle tavsiye ederim

ben 36 yaşındayım. ilk görenler bekar sanıyor. 2 tane çocuğum olduğunu duyunca şok oluyorlar, bende içteniçe çok mutlu oluyorum. aslında azcık cilt yapısına dikkat etseler yaşım belli ama böyle şeyler duymak genelde kadınları mutlu ediyor.
herkes teknik şeyler önermiş zaten. ben bu konulara çok hakim değilim ama en önemlisi kendini, bedenini, kısa boyunu, ,benini,esmer tenini görmeni sağlayan gözlerini sevmek.
içten
Göz ameliyati hakkinda fikri olan varmi internette arastirdim ama pek bisey anliyamadim bazilari cok memnun bazilariysa hic deil

hahaha ayni durum bendede var bende utandigimda cikartiyorum arada ama hic göremiyorum

3 bucuk 4 dereceyi düsürmek mümkünmü acaba sizinki kac dereceydi

adiniza sevindim gercektende baxilari cok genc duruyo

benim fiziğim genç duruyor, yüzüm çoktu.
eskiden olsa bende bunu kafaya takardım ama sarkık göbüşümü,kepçe kulaklarımı, kırışıklarımı, saçımdaki beyazları seviyorum, kabullendim. şuram şöyle olsa daha mutlu olurum diye bir şey yok.
dünyadaki mankenlere bak, milyonda biri kendini gerçekten seviordur bence.
işin psikolojik kısmı çok farklı.
kendini iyi hissetmek için canın ne istiyorsa yap ama temelini kendini severek, olduğun gibi kabullenerek at.

hahaha ayni durum bendede var bende utandigimda cikartiyorum arada ama hic göremiyorum
Soguk havalarda sıcak biyere girdiğmde buhar oluyodu en çok ona sinir oluyodum :) ama benim numaram yüksekti 4 bucuk. Çıkarttıgımda asıl ben hiç göremiyodum. Bir an önce al lens, iyiki almışım diceksin inan

kendimi sevmeyi denemeliyim

ilk lens sonra ameliyat aklimin bi kösesinde olacsk özellikle yagmurlu havalar bana düsman islanmis gözlük camlari iyy ne durumya

3 bucuk 4 dereceyi düsürmek mümkünmü acaba sizinki kac dereceydi
Benim 2.50 ve 2.75 idi.. astigmat da 1 dereceydi.. inanılmaz bulanık görüyodum.. burnunun ucunu görmeyenlerden yani :)) sizinki de düzelir fazlasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…