- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Suskunhanim
-
Albenden de ....Tövbeler olsun
Aklıma tuhaf şeyler geliyor özür dilerim
Yetimlere kol kanat germek için kulis yapıyorlar güya.defalarca söyledim bunu birlikte yapmalıyız, onlar bizim yetimlerimiz diye ama benim onları ve yengesini kıskandığım gerekçesiyle(ki bunun için elimde yeterince sebep var ama ben hep frenledim kendimi).Kim bu adam ve eşiniz ne sebeple bu adamla sabahlara kadar konuşuyor? Yani bu hiç normal bir şey değil. Koca adam neden başka birinin talimatlarıyla hareket ediyor?
Ben de sırf bu sebeple dinleyici koyup dinledim ama sadece çocuklardan, benden, yengesinden vs konuşuyorlar.zaten hep o adam konuşuyor eşim arada soru soruyor ya da bir iki cümle yorum yapıyorTövbeler olsun
Aklıma tuhaf şeyler geliyor özür dilerim
İşte dün gidecem diye çektim ama hala barışmak için adım atmasını bekliyorum, nasıl sevdiysem.Kalbim kurusun diyesim geliyorYok artık dedim okurken geceleri saatlerce ne konuşulur ki elin adamıyla.?
Aralarında duygusal bir bağ olmasın sakın valla bu zamanda kimseye güvenemiyorum kusura bakmayın
Ben rest çekerdim yerinizde olsam o adamla bu şekilde görüşmeye devam edeceksen kapı orda der kovardım iyi sabretmişsiniz
Elin sacma sapan adamına neymiş ki? Yengenin ihtiyacı varsa kv ye söyler hallolur. Günlerce o kadar uzun süre konuşacak ne varmış? Bu kişinin yengede gözü olmasın tövbe tövbeBen de sırf bu sebeple dinleyici koyup dinledim ama sadece çocuklardan, benden, yengesinden vs konuşuyorlar.zaten hep o adam konuşuyor eşim arada soru soruyor ya da bir iki cümle yorum yapıyor
Ah bir de ben bilsem ahBir insan, diger insanlari nasil bu denli yönlendirebiliyor aklim almiyor. Tamam belli bir derece etkilersin de bu kadar fazlasini nasil yapiyorlar cidden merak ediyorum bu tür beyin yikamacilari...
Hep telde mi konusuyorlar yazişma yok mu?
Son bi kaç şudur bakamıyorum şifre koydu ama öncekilere bakıyordum çaktırmadan, o manaya gelecek bi şey yok.Bir insan, diger insanlari nasil bu denli yönlendirebiliyor aklim almiyor. Tamam belli bir derece etkilersin de bu kadar fazlasini nasil yapiyorlar cidden merak ediyorum bu tür beyin yikamacilari...
Hep telde mi konusuyorlar yazişma yok mu?
İşte dün gidecem diye çektim ama hala barışmak için adım atmasını bekliyorum, nasıl sevdiysem.Kalbim kurusun diyesim geliyorduygusal bağ değil de şeyhlik müritlik gibiymiş aralarındaki bağ ama ondan bahsederken gözleri parlıyor resmen. Lakin o duruma varacak olsa mutlaka fark ederdim uzun zaman dinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?