- 25 Şubat 2018
- 13.069
- 75.517
- Konu Sahibi Suskunhanim
Yani abinin ölümünü bu kadar dramatik hale getirmenin de bir anlamı yok ki, koskoca adam insanlar anne babalarini, evlatlarını kaydediyor da böyle sacmalamıyor.Konu fake olsa , bu kadar herkese ayri ayri yanit yazilir miydi ki?
Ha ben fake konulara da anlamadigım için yazan biriyim o ayri.:)
Burada anlatilanlar disardan bakilinca cok garip ama icinde yasayan icin bu derece şok etkisi yaratmamis olabilir.
Çunku cevredeki herkes normal buluyor. Koca saygin ve sevilen bir ogretmen. Konu sahibi de oyle ve kocasina guvenmis ki iki evlat vermis. Ancak bir yildır yani abinin vafatiyla olaylar baslamis.
Benim de aklimi kurcalayan nasil delil toplanacak?
Bu konuda sanirim kanit olmadan hukuki surecin islemesi biraz zor, anladigim seyler degil ancak ben dogru bulmuyorum ya da rahatsiz oldum diyerek bisey yapamiyor sanirim cunku kanit sunmadikca iftiradan oteye gidemiyor.
Bazi arkadaslar da ne kanitla ugrasacaksin bosanma davasi ac , kurtul diyorlar.
İnsaalah haklarinda hayirlisi olur .
Yeni doğum yapmış eşine yaptıklarına bak, konu sahibinin bugün yazdığı bile saçma geldi bana, yeğeni birsey istemişte amcası yine onun isteğini yerine getirmeye gitmis ,kadın da iki küçük cocukla 2 saatlik yolu otobüsle gidiyor, annesi yok mu yeğenlerin bu bile ömürlük çekilecek birşey değil.