- 23 Şubat 2015
- 278
- 1.095
- 35
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Bana bu normal deyip geçeceklerdir eminim.yeğen amcasını sevemez mi ne kadar köyü niyetlisin diyen bile olurŞu yeğenle mesaj olayını falan öne süremez misin? Yani o mesajlaşmaları ortaya çıkaramaz mısın?
Heralde en mantıklısı eşini takip etmek olacak bu gidişle. Adam sır küpü baksana.
Avukatın söylediği dava süreci değildi. Avukat uzaktan akrabam aslında ama başka avukata gitmeliyim sanırımÇok ilginç.
Şiddetli geçimsizlik, bu adamı sevmiyorum, evden kovuldum, psikolojik şiddet vs bin türlü gerekçeyle millet boşanıyor.
Çocuklar dava süresince yurda verilmez. Geçici velayetle sizde kalır.
Avukat tuhaf. Siz başka avukata gidin.
Benim akrabam ve onlar tanışmıyorvalla çok komplo teorisi gelmezse sizin avukatta bu amcanın el verdiklerinden olmasin
uğraşmak istememiş bence de.daha kesin davaları almak varken demiş olabilirBence avukat uğraşmak istememiş başından savmış resmen.
Yoksa en azından bu işin üstüne düşün derdi yani ben olsam öyle derdim.
Millet ne sebepten boşanıyor. Kaldı ki bu kadının eşi özel hayatlarını başka birisine aktarıyor. Bu ahlaka sığan bir şey mi?
Naz niyaz yüzünden boşanmıyorsunuz. Bence bulunduğunuz yerdeki tüm avukatları gezin. Şiddetli geçimsizlik demeniz bile yeterli.
Akrabaysa davayı almak istememiş.Bana bu normal deyip geçeceklerdir eminim.yeğen amcasını sevemez mi ne kadar köyü niyetlisin diyen bile olur
Avukatın söylediği dava süreci değildi. Avukat uzaktan akrabam aslında ama başka avukata gitmeliyim sanırım
Benim akrabam ve onlar tanışmıyor
uğraşmak istememiş bence de.daha kesin davaları almak varken demiş olabilir
Bak sana bişey soracağım dürüstçe cevap ver olur mu?Bana bu normal deyip geçeceklerdir eminim.yeğen amcasını sevemez mi ne kadar köyü niyetlisin diyen bile olur
Avukatın söylediği dava süreci değildi. Avukat uzaktan akrabam aslında ama başka avukata gitmeliyim sanırım
Benim akrabam ve onlar tanışmıyor
uğraşmak istememiş bence de.daha kesin davaları almak varken demiş olabilir
Dava sürecinde çocuklar alınacak diye yazmadım ben çocukları alıp evi terk edecek olursam ve eşim de razı olmayıp polise yansırsa bunu yapabilirlermiş avukat tam olarak bunu dedi.durumu anlattım ama hiçbiri somut delil değil dedi.bahane üretmiyorum.şakin durum dışardan bakılınca öyle görünse bile olaya şahit olanlar hiç böyle bi ikazda bulunmadı.Uzun süredir foruma girip yorum yapmıyordum ama konuyu ve yazdıklarınızı görünce dayanamadım. Muhtemelen danışmaya gittiğiniz avukatın dediklerini kendinizce istediğiniz gibi yorumladınız. Eşinize karşı çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz, eşinizin size ilgisiz davranması, evden kovması, üçüncü bir şahısla gece yarılarına kadar yaptığı olağan dışı görüşmeler gayette boşanma sebebidir. Bu konuda en azından anneniz varsa kardeşiniz tanıklık yapabilir. Yine telefon kayıtları delil niteliğindedir.
Çocukların sizden alınarak devlet korumasına verilmesi mümkün değildir, bunu size kim söyledi bilmiyorum ama bir avukatın söylemediğine eminim. Boşanma davası açılması durumunda hakim olağanüstü bir hal ve durum varsa böyle bir tedbir alabilir. Çocukların ebeveyn tarafından cinsel istismara, işkenceye uğratılması gibi olağandışı durumlardan bahsediyorum. Bu halde bile hakim devlet korumasına almak yerine karşı taraftaki ebeveyne verilmesine öncelik gösterir. Hiç kimse siz kocanızdan boşanmak istiyorsunuz, çocuklarınızı alıp evi terk ettiniz yada dava açtınız diye çocuklarınızı elinizden alamaz. Kendinizi kandırmayın ve bahane üretmeyin.
Zaten siz evi terketmeyin.Dava sürecinde çocuklar alınacak diye yazmadım ben çocukları alıp evi terk edecek olursam ve eşim de razı olmayıp polise yansırsa bunu yapabilirlermiş avukat tam olarak bunu dedi.durumu anlattım ama hiçbiri somut delil değil dedi.bahane üretmiyorum.şakin durum dışardan bakılınca öyle görünse bile olaya şahit olanlar hiç böyle bi ikazda bulunmadı.
İyi de midem almasa bile böyle bir şey varsa hiç mi benden başka kimse şüphelenmez.kimsenin böyle bi rahatsızlığı yok kalkıp ben deyince iftira diyecekler, varsa ki hala yakıştırmıyorum bunu kanıtlamadan ortaya dökmem daha gizli kapaklı iş çevirmelerine sebep olurEn hassas noktalarımız çocuklar kuzum. Değil böyle bişey, düşen bir çocuk görsem içim yanar yahu bunlar nasıl sabrediyor?
Artık çocuklardan el çeksinler. Pis düşüncelerine, arsız namussuz düşüncelerine kendilerince din kılıfı uyduruyorlar bide alçaklar. Artık dayanamıyorum ya şiştim dünden beri.
Sadece kendi çocuklarımız için değil başkalarının çocukları içinde canımız yanmalı. Konu sahibi eğer ki aktif bişey yapmazsa bimere, cimere yollayacağım bu mesajları. O çocuklara yazık günah
Milletin ne diyeceği umrumda değil lakin elinizi vicdanınıza koyun böyle bir şeyin varlığından emin olmadan yetim çocuklara bunu nasıl yaparım.kaldı ki ikisi de aklı başında çocuklar(dı)Konu sahibi kardeşim acaba millet ne der hususunu çok mu düşünüyorsunuz?!! Yahu sokakta kediye köpeğe hallenen bı millet var etrafta endişeniz sizi garip yapmaz dikkate almayanları garip yapar.
işte bu konuda haklısın ama benim kanıta ihtiyacım varHe anam hee.... ergenlikmiş yahu gerçekten konu sahibi 9.2 şiddetiyle sarsılırda kendine gelirsin inşallah ya.!!!!
Bu kadında da bişey var bnce iyice kemalim yapmaz moduna giriyor
Bacım, konu sahibi, bu devirde herkesten herşeyi bekleyeceksin. Babana bile güvenmiyceksin demişler
Bak ne dedim ben sana önceki mesajlarımda? Kanıtları bul önce çaktırma aynı çatı altında sonra vur poposuna tekmeyi. Kimse sana kanıt bulmadan git söyle herkese demiyor.İyi de midem almasa bile böyle bir şey varsa hiç mi benden başka kimse şüphelenmez.kimsenin böyle bi rahatsızlığı yok kalkıp ben deyince iftira diyecekler, varsa ki hala yakıştırmıyorum bunu kanıtlamadan ortaya dökmem daha gizli kapaklı iş çevirmelerine sebep olur
Milletin ne diyeceği umrumda değil lakin elinizi vicdanınıza koyun böyle bir şeyin varlığından emin olmadan yetim çocuklara bunu nasıl yaparım.kaldı ki ikisi de aklı başında çocuklar(dı)
işte bu konuda haklısın ama benim kanıta ihtiyacım var
Mune gece konuşmalarından, Kv ye gelince akşam 22.30 da gidip gece 3 ye gelmesinden, eldeyken gece bu adamla 3 e 4e kadar konuşmasından tut da beni yok saymasına kadar bir çok şey anlattım. Ne yapabilirim peki dedim şahit bulmanız duşunda tavsiyem yok dediHiçbir tuhaflık yok ki grill, ortada olan somut gerçekler, kendi iradesi olmayan bir adam, onu maddi manevi yeğenler üzerinden sömüren bir adam, belki dilimiz varmıyor ama cinsel istismara uğrayan yeğenler ihtimali, avukatsa konu sahibesi avukata nasıl aktardıysa ona göre bir cevap vermiştir, siz gider ben eşimle anlaşamıyorum aramızda şiddetli geçimsizlik var, adam beni aklına estikçe evden kovuyor derseniz bunlar somut gerekçeler değil diyecek bir avukat yok, anlatım şeklinize bağlı tamamen.
Konu sahibesi gitmiş eşim iyi biri ama bir adam var onun etkisinde kalıyor demişse avukat bunu boşanma gerekçesi olarak kabul etmez.
Yukarıda yazdım canımKardelen hanımcım,
Buraya gelene kadar ilk etapta
Zaten boşanmaya gönlü olan kocanız beye tamam madem istiyorsun boşanalım
deseniz daha kolay olmaz mı.
Boşanma davalarının büyük kısmı şiddetli geçimsizlik ten açılıyor, herkes somut kanıtlar mı sunuyor mahkemeye.
Hangi avukat bu ya eşin rıza gösterecek yada boşanamazsınız diyen?
Avukat dediğin şey daha çok iç sesin gibi duruyor buradan bakınca.
Hadi canım, iyi de bu avukat niye böyle dedi off kafam bi milyon oldu düşünemiyorum artıkMune çok hakli konu sahibi acaba nasıl anlatınız avukata gerekçeleri? Çünkü saç rengini değiştirdiği için bile bosanabilmis tanıdığım var
Gece o adamla konuştuğunu, elimde gizli kayıt olduğunu ama bunun delil olmayacağını bildiğimi söyledim.dilekçe verince dinleme yapılabiliyorsa adamın yönlendirmesi çoklar dedim. Dinleme sadece suç davalarında suça yönelik yapılır diyor, aile davasında olmazmış doğru mu?Evlilik sırlarının başkasına anlatılması bile başlı başına bir gerekçedir, evimizdeki herşeyi 3. şahıslara anlatıyor, beni evden kovuyor, kişiliğimi ve onurumu zedeleyici beni küçümseyen sözlü tacizleri var deseniz bitti, boşanmak istiyorsanız bir sürü sebep bulursunuz, artık sevgi saygı kalmadı, evlilik birliğimiz temelinden sarsıldı deyince bile boşanıyorsunuz, 1 celsede bitmez belki birkaç yıl sürer ama boşanırsınız, dava açınca ailenizin yanına gidersiniz, 6 ay ayrı yaşamakta boşanmak için sebep.
kabul etmiyor boşanmayı@yolcukardelen oku bak sırf şu mesajı oku allah aşkına. Senin boşanmana sebep çok şey var ortada. Bence sen uzayacak diye girmiyorsun bu işe. O zaman eşinle konuş anlaşmalı boşanın. Çocuklar yine yaşından dolayı size verilir.
Etmesin bu bir etken değil. Aaa adam kabul etmiyor diye devlet sizden almaz çocukları. Okumuş, eğitimci insansınız araştırın. Tanıdık avukatlara gitmeyin. Çekişmeli boşanma adı üstünde. Uzun da sürse bir sonuca mutlaka varılır. Kaldı ki çocuklar anaya muhtaç yaşta. Anne bir ahlaksızlık yapmamışsa, eşini aldatmamışsa, kötü alışkanlıkları yoksa geçici velayetle alır çocukları. Sonrası ortak velayet olur ki yinede alamaz çocukları sizden.Mune gece konuşmalarından, Kv ye gelince akşam 22.30 da gidip gece 3 ye gelmesinden, eldeyken gece bu adamla 3 e 4e kadar konuşmasından tut da beni yok saymasına kadar bir çok şey anlattım. Ne yapabilirim peki dedim şahit bulmanız duşunda tavsiyem yok dedi
Yukarıda yazdım canım
Hadi canım, iyi de bu avukat niye böyle dedi off kafam bi milyon oldu düşünemiyorum artık
Gece o adamla konuştuğunu, elimde gizli kayıt olduğunu ama bunun delil olmayacağını bildiğimi söyledim.dilekçe verince dinleme yapılabiliyorsa adamın yönlendirmesi çoklar dedim. Dinleme sadece suç davalarında suça yönelik yapılır diyor, aile davasında olmazmış doğru mu?
kabul etmiyor boşanmayı
Bunu yazınca aklıma geldi.daha önce boşanma mevzusunu açtığımda çocuklar var diye bu kadar rahatsın, çocukları bana karşı kullanıyorsun demiştiEşiniz sizi korkutuyor çocuklar üstünden. Halt etmiş.. o kimmiş ki de devlet öyle bir adama verecek çocukları. Vallahi dellendirmesin gider yolarım bak ben bu adamı. Sen inanma bunun lafına. En fazla karakolluk olursuun ordada herşeyi anlatırsın şikayetçi olursun dava açılır. Ertesi günde gidersin sende açarsın boşanma davanı.
Başka birileri yapsa ben de çevrem de ters karşılar lakin karakterinden dolayı kimsenin aklına gelmiyor.dedim ya sevilen sayılan diyePES vallahi pes benim size diyecek bişeyim yok artık. 38 sayfa dil döktük hala nasıl savunabiliyorsunuz. Kardeşim kimse evli bir adamın bu tür davranışlarını normal karşılamaz sizin çevreniz de sizin gibiyse evet o bi ihtimal. Çocuklara aşırı üzüldüm şu an baba zaten ne idüğü belirsiz anne desen deli aşık modunda Rabbim acısın o çocuklara da başlarına bişey gelmesin
Hayır tabi kiYa Allah bilir konu sahibi nasıl anlattı da avukat onu dedi. Yok eve biraz geç gelir çocukları ihmal etmez, beni de çok sever. Ayrıca abisi öldüğü için psikolojisi de bozuk e ben hiç yardımcı olamıyorum ona demek ki ben vazgeçerim bu işten zaten demiştir avukatta dava düşer o zaman dedi tabi
İlk kez duydum???Eş çocukları vermeye yanaşmıyormuş, onun da çözümü var artık ortak velayet.
ben artık kendimi ve çocuklarımı uzaklaştırma derdindeyimSansar tam bur sansar bu adam..
En zayif aninda yakalamis iste esinizi..
O adami biran once esinizden uzaklastirmaya bakin.
Siz bence bizle dalga geçiyorsunuz? Ortak velayeti nasıl ilk defa duyuyorsunuz?Bunu yazınca aklıma geldi.daha önce boşanma mevzusunu açtığımda çocuklar var diye bu kadar rahatsın, çocukları bana karşı kullanıyorsun demişti
Başka birileri yapsa ben de çevrem de ters karşılar lakin karakterinden dolayı kimsenin aklına gelmiyor.dedim ya sevilen sayılan diye
Hayır tabi ki
İlk kez duydum???
ben artık kendimi ve çocuklarımı uzaklaştırma derdindeyim
Hiç değilse koruma tedbiri mi ne diyorlar ya ondan çıkartır.Bence avukat tanıdık diye geri çevirmiş işinde iyi biri ortak mortak demeden alır o çocukları zaten yaşları küçük bunları anlatırsan görme sıklığını azaltacak bi çözüm dahi bulur sana
Hiç değilse koruma tedbiri mi ne diyorlar ya ondan çıkartır.
10 yıldır avukatlık yapıyorum, dava sürecinde kadın çocuklarla birlikte evi terk etti diye çocukların esirgeme kurumuna verildiğini ne duydum, ne gördüm, yani o kadar abest bir şey ki söylediğiniz bunun doğru olmadığını anlamak için hukuk okumaya gerek yok, mantık kuralları çerçevesinde düşünmek yeterli. Boşanma davası ile birlikte çocukların geçici velayetini talep edeceksiniz bu kadar. Çocuklarınızı söylediğiniz nedenle hiç kimse elinizden alamaz. Hala bu yönlendirmenin bir meslektaşım tarafından yapıldığına inanmıyorum ve inanmak istemiyorum. İlk mesajım da yazdığım gibi anlattığınız somut olayda bir çok boşanma nedeni de mevcut, soyut bir durum söz konusu değil. Başka birine danışmanızı öneririm.Dava sürecinde çocuklar alınacak diye yazmadım ben çocukları alıp evi terk edecek olursam ve eşim de razı olmayıp polise yansırsa bunu yapabilirlermiş avukat tam olarak bunu dedi.durumu anlattım ama hiçbiri somut delil değil dedi.bahane üretmiyorum.şakin durum dışardan bakılınca öyle görünse bile olaya şahit olanlar hiç böyle bi ikazda bulunmadı.
öğretmwnliğine laf eden kimÖncelikle öğretmenliğime laf ettirmem bunu bilin. kişinin özel hayatı ile mesleği birbirini etkilese de ayrıdır.kaldı ki ben psikolojimin bozuk olduğu bu sürecin hiçbirinde çalışmıyordum.