- 27 Ocak 2018
- 490
- 449
- 28
- Konu Sahibi Suskunhanim
Eşiniz sizi korkutuyor çocuklar üstünden. Halt etmiş.. o kimmiş ki de devlet öyle bir adama verecek çocukları. Vallahi dellendirmesin gider yolarım bak ben bu adamı. Sen inanma bunun lafına. En fazla karakolluk olursuun ordada herşeyi anlatırsın şikayetçi olursun dava açılır. Ertesi günde gidersin sende açarsın boşanma davanı.Öncelikle öğretmenliğime laf ettirmem bunu bilin. kişinin özel hayatı ile mesleği birbirini etkilese de ayrıdır.kaldı ki ben psikolojimin bozuk olduğu bu sürecin hiçbirinde çalışmıyordum.Kaldı ki yansıtacak olsam hemen ayrılırdımzne duygudaşım diye neyse ki çalışmadığım döneme denk geldi.
Bugüne kadar ailemizi bilen çok kişiden. Yardım istedim bu konuda ve bir çoğuna da bahsettim ama hiçbiri kalkıp da durum çok vahim demedi.toplum içinde sevilen sayılan insanız her ikimiz de. Bu tarz ihtimallerden biri bile bahsetse bu konuyu daha önce açardım, ben doğumumdan sonraki 6 ayı ağlayarak ve sürekli kendimi sorgulayarak geçirdim.
Şimdiyse kararlıyım ama avukat bana davan düşer diyor ne yapmalıyım?kocam çocukları alamazsın diyor ben avukata polis çağırsam dedim o direkt yetiştirme yurduna verilir anlaşmazlık halinde diyor.çocuklarımı bırakıp gitmem mümkün değil
kapı orda git diyor ama ne çocukları vermeye yanaşıyor ne de boşanmaya