Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Prosedürü çok bilmiyorum ben de çıkarttırdım ama mesajları gönderdim avukata o yaptı ben kimseyle görüşmedim tebligat için imzaya gittim sadece.

Mune beni en iyi bir sen anladın bir de mesafeli . Ancak yorum yazanların hepsine de teşekkür ederim gerçekten benimle dertlendiler sağ olsunlar.aradaki yorumları okuyup yazacağım, yeni bayan bi avukatla görüştüm
Aynısını ben de düşündüm ama çocuklar elinde büyümüş gözüyle baktım hep. Yeni görüştüğüm avukat da bu konuya dikkat çekti.kanıt bulmaya çalışacağız

Teşekkür ederim
Siz bence bizle dalga geçiyorsunuz? Ortak velayeti nasıl ilk defa duyuyorsunuz?
Boşanan çiftlere tanık oldum lakin bu konuda gerçekten bilgim yoktu
Başkanını avukatla görüştüm sizin söylediklerinize paralel şeyler şöylesi yazacağım birazdan, teşekkür ederim
öğretmwnliğine laf eden kim
ben değilim arkadaş
gerçekten bir yardım almalısın
çok yorum var ve atlamadan gitmeye çalışıyorum, evimde de değilim bi taraftan da çocuklarla oynamaya çalışıyorum derken arada karışmış olabilir Siz değilseniz lütfen üzerinize alınmayın

@yolcukardelen canım benim ben de mune ile aynı şeyleri düşündüm.

Sen çok tatlı, pamuk gibi, yumusacık, ailesine sahip çıkmak isteyen, temiz bir kadınsın.

En doğru olanı yapmışsın, iyi bir avukat bularak ve onun yönlendirmeleriyle de kanıt toplama kararı alarak.

Ben de sana tam bunları yazacaktım ama çok yorum olunca kalabalık yapmak istemedim.

Iki genç kızın yani yeğenlerin durumu hepimizi rahatsız etti, avukat da buna dikkat çekmiş.

Senden ricam duygusal tepkiler vermemek için olanlara aileni kötü bir adamdan kurtarma operasyonu olarak bak. Bu süreçte belki kocanı kurtarır ve yeniden aile olursunuz.

Ancak bu yol zorlu, yaninda şu an avukattan baska kimse yok, kocan etki altında, kötü adam manipulasyonda usta, arada aklı basinda olması gereken büyüklerin ya gözü kapalı ya da işin icindeler. Yani teksin. Bu nedenle sağlam durmalısın.

Avukat hanımla iyi bir dialog kuracağından eminin. Sen zaten çok şekersin, kendini de gayet guzel ifade ediyorsun. Lutfen ona da olanları hic cekinmeden anlat, yani profesyonel destegin yanısıra bu olayda biraz dert ortağın gibi olur umarım.

Bakalım süreç nasıl isleyecek.

Sakin ve akıllı olarak ilerledikçe sonuçta ne olursa olsun sen ve evlatların hasar almadan kurtulursunuz zaten senin sorumlulugun da bu.

Allah yardımcın olsun.

Ah mune ah...
Ben dediğim dedik ve çevresindekileri tatlı dille yöneten biriydim.bununda inan yöneteyim diye yapmadım hiçbir zaman.Karakterim böyle.Eşim de zamanında bu konuda sorun etmemişti hiç lakin bu adam gözünü açayım derken düşman etti bana ve tüm kadınlara. Şimdi benim yerimi o adam dolduruyor güç dengesi adına.

Belki bu doğum dönemine gelmese daha akıllı davranabilirdim ama duygularımı arka plana itemedim.zaten çok duygusal bi insanım.
Azıcık dişli ve uyanık semiş ve önüne geçecekleriniz büyümüş demişsiniz ya örnek verebilir misiniz?

Ohaaaa.Canim senin kocan koca değil sana kuma olmuş resmen.Herseyin farkındasın da neden bu kadar ezdiriyirsun kendini.Bak sen sindikce,adam dinlenmiş.Senin gibi çalışan,para kazanan ,mesleği olan bir kadın neden kendini bu kadar ezdirir.Valla konuyu nereden tutsam elimde kalıyor.Allah yardım etsin insAllah.Eşinin ders almaya ihtiyacı var.Hemde ciddi olarak

İnşallah bu adam yengeni alda ortada kalmasın demez tövbe tövbe ,baksanıza ne dese yapıyormuş

Polise bildirilse mi acaba adam? Adam gercekten tehlikeli.
İyi de nasıl anlatacağım, kanıtım yok. Kv durumun farkında it siye bahsediyor bu adamdan ama kayınbabaya sordum akşam kimi kimsesini tanıyor musun diye. Durumun farkında değil hala adam.74 yaşında ve çok anlamıyor böyle şeyleri.salı günü kızılca kıyamet koptu evde ve babası buna bizim mi bi kusurumuz oldu diye soruyor

Anneye bak ,hemde öğretmen bir anne.Kim olursa olsun ,bırak amcayi ,eşim alsa göturse ne oluyoruz arkadaş derim ya bu nasıl bir iş.Genislik olmuş ,konya ovasi.Tövbeler olsun.

Kararına sevindim açıkcası inşallah tez zamanda açıklığa kavuşur her şey. Diğer türlü çok zorlu günler seni bekliyordu sonu belirsiz bi savaşa girecektin.

Ay yazık insanlara
Yaşlılarmış da
Allah kocanızın eltinizi falan ıslah etsin

Yeni görüştüğüm avukat da son paragrafta yazdıklarınıza yakın şeyler söyledi.bende ki körlük sanırım
Fikriniz niye değişti bi şey anlamadım
Bana da bu adamın eltinizde ya da eltinizin çocuğunda gözü var da yakın olmaya çalışıyor gibi geldi hani eşinize kendini abisi gibi hissettirip bi şekilde aileye girmeye çalışıyor sanki
Amaçlı bu olsa aileyi birbirine karşı doldurmaz
burda yazdıysanız konu linkini bana mesaj olarak atar mısınız yorumlarda arada kaynamasın.süreci öğrenmek istiyorum

Yok ben mesajlarınla beni anladığını hissediyorum teşekkür ederim, ola ki arada kaynarsa yorumun ya yeniden etiketle ya da mesaj at Süreç tam da dediğin gibi ilerliyor ama burada bunca insan aynı şeyi düşünüyorsa bir yerlerde gerçekten benim körlüğüm var ve artık son vermenin zamanı geldi.yakıştıramasam da araştırıp emin olmalıyım.evet hem destek hem de dert ortağı gibi oldu
terk etmek bile onun için ders olmaz

Dünden beri benimle dertlenip bana yol gösteren canlar, hepinize çok ama çok teşekkür ederim.Umarım asla böyle bir olay başınıza gelmez.Bazı olayları duyduğumda ben olsam yapamazdım dediğim şeyler ile sınandım bu yıl.
Bugün ilk avukatın söylediklerinden sonra adeta yıkılmıştım, forumda bu kadar ayyuka çıkarken kimse anlam veremezken avukat nasıl olur da bunu söyler diye.ama bazı arkadaşların yazdığı gibi oldu sanırım, avukat uğraşmak istemedi.
Akşam başka bi avukatla görüştüm, başta aynı şeyleri anlattım ama sorular ile konunun tüm detayını öğrendi diyebilirim.Bu süreçte de dava açabiliriz, geçici velayeti alırız ama süreç uzar dedi.bir kaç ay delil toplamak için evi terketme, izlemede kal ama be öfkelen ne de sevgi gösterisinde bulun dedi. Ben yoruldum dedim, çok haklısın ama sonuca ulaşmak için katlanılabilir dedi.en azından 3. Kişilerin yanında aile terapistine gitmeyi teklif et ki çabaladığını şahit olabilsinler hakim karşısında dedi.
Hatta psikoloğa devam et dedi.bu çabanı gösterir dedi(gündüz ki avukat bu karşı tarafın işine yarar onlar kullanır demişti ama yeni avukatım senin durumun tam tersine işimize bile yarar dedi.lohusa iken yalnız bırakılıp depresyona itilmiş bir kadın olarak savunuruz dedi.olaki psikolojisi bozuk diyecek olurlarsa da alırız hastaneden raporumuzu dedi.
Çocuklar konusunda da kanıt bulmadan buny dillendirmenin yanlış olacağını ama bu durumların asla normal olmadığını söyledi.aklıma geldikçe yazarım yine Mune mesafeli

Valla burada yasak suç vs diyenler olacaktır, doğru da..
Ama ben yaptım ve eşimin telefonuna casusluk programı yükledim. Telefonda konuşma, msjlaşma, whatsap, internet vs tüm kayıtları görebiliyorum.
Ortam ses kaydı da alabiliyorum.
Tüm konuşmalarını karşı tarafta dahil dinleyebiliyorum.
İstediğim zaman komut verip kamerasını bile kullanabiliyorum.
Herşey benim elimde yanı.
Telefonun elinizde 1-2 dk olması yeterli. Bence yükleyin. En azından kafanızda soru işareti kalmaz.

Dava sürecini burada yazmadım.ben iki kez çekişmeli dava açtım.ikisinde de daha ilk dava görülmeden çektim davamı.ama ikisin de de uzaklaştırma aldım.ilkinde avukatım halletti.ikincide yine avukatın yönlendirmesiyle hakimle bizzat görüştüm.avukat çok önemli iyice araştırın.avukatlar bazen her detayı söylemiyor işlerine geliyor.vallaha ben burdaki kadınlardan avukatlardan öğrendiğimden daha çok şey öğrendim.şu an 3. kez çekişmeli açmaya mecalim olmadığı için ve bir çok hakkımı kaybettiğim için avukatlar yüzünden.anlaşmalı için bekliyorum.bir avukat çıkıpta bana evi sat sonra dava aç deseydi şu an bu halde olmayacaktım.

bu nasıl programmış böyle.. özelden yazsana.

Boşanma davasının düşmesi için birkaç yıl çekişmeli devam etmesi ve karşı tarafın istikrarlı bir şekilde boşanmayı kabul etmemesi lazım diye biliyorum ben.
Ki eşinizin karşı çıkacağını sanmıyorum, zira kadınlardan nefret edet hale gelmiş nerdeyse.

Merhaba. Nasıl yaptığınızı özelden msj atarak anlatabilir misiniz acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…