Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Eşiniz sizi korkutuyor çocuklar üstünden. Halt etmiş.. o kimmiş ki de devlet öyle bir adama verecek çocukları. Vallahi dellendirmesin gider yolarım bak ben bu adamı. Sen inanma bunun lafına. En fazla karakolluk olursuun ordada herşeyi anlatırsın şikayetçi olursun dava açılır. Ertesi günde gidersin sende açarsın boşanma davanı.

PES vallahi pes benim size diyecek bişeyim yok artık. 38 sayfa dil döktük hala nasıl savunabiliyorsunuz. Kardeşim kimse evli bir adamın bu tür davranışlarını normal karşılamaz sizin çevreniz de sizin gibiyse evet o bi ihtimal. Çocuklara aşırı üzüldüm şu an baba zaten ne idüğü belirsiz anne desen deli aşık modunda Rabbim acısın o çocuklara da başlarına bişey gelmesin

Zaten absurd seyleri tlfda konusmaz ki.
Bu seyhler muritlerine neler yapiyor da seneler sonra ortaya cikiyor.
Ben esinize guvenmeyin derim.
Cok uzucu ikinizde okumus insanlarsiniz..

Katılıyorum, sürekli git kapı orada diyen eşe şiddetli geçimsizlik gerekçesiyle çekişmeli boşanma davası açılabilir, şiddetli geçimsizliğin tanımı geniştir zaten.
Bunu söylemedi avukat, hafta içi fırsatım olur sadece.ilk fırsatta gidip başka bi avukatla görüşeyim
Peki bişey sorcam yegenin amcaya öyle mesaj atmasi normal mi sizce?
Bence değil ama onlara göre çok normal, eşim onlar benim kızım diyor. Ben de muneyle aynı şeyi düşünüyorum koca kişisi şu an adamın yönlendirmesiyle yetimlere kol kanat gerdiğini düşünüyor
Şifresi var nasıl yükleyeceğim burda yazanlardan sonra yakışsın yakışmasın yapsam diyorum ama
Bir de o gizli kayıtlar delil olmuyor ne yazık ki
Bunu eşimi tanıyan bir doçent arkadaşım da söyledi.
Boşa dil dökmüyorsunuz kararımı verdim

Hadi delil yok diye suçlamalar yapılmaz haklı olarak.
Ama boşanmak isteyeni geri çevirmez avukat.
Yani bu dava düşer demez.

Ya Allah bilir konu sahibi nasıl anlattı da avukat onu dedi. Yok eve biraz geç gelir çocukları ihmal etmez, beni de çok sever. Ayrıca abisi öldüğü için psikolojisi de bozuk e ben hiç yardımcı olamıyorum ona demek ki ben vazgeçerim bu işten zaten demiştir avukatta dava düşer o zaman dedi tabi

Eş çocukları vermeye yanaşmıyormuş, onun da çözümü var artık ortak velayet.

Sansar tam bur sansar bu adam..
En zayif aninda yakalamis iste esinizi..
O adami biran once esinizden uzaklastirmaya bakin.

O avukatında dişlerini dökmek lazım. Ya çocukları niye alsınlar. Aksine eşiniz sizi ve onları alıkoyduğu için uzaklaştırma bile alabilir . Mune seni daha iyi savunur valla. Sen ona danış bırak bunları , ayyy çıldırıcam dostlar, saç baş yoldurttunuz bana

oha

nerede yazıyor bunlar ya

Azıcık saçım vardı benimde gittii az önce

yolcukardelen,
dün geceden beri aynı yorumlar üzerinden dönüyorum, sizin konu çok basit, çözüm olarak basit demiyorum, eşiniz ve diğer adamın ilişkisi bakımından basit, ortada derin birşey yok, karşı taraf uyanık, eşiniz kendi düşüncelerini üretemeyen biri, bu kadar basit bu.

Bugün o adamdan sıyrılsa yarın başkasına inanacak, özür dilerim gerçekten eşinizin kendine ait düşüncesi yok ondan oluyor bunlar, siz bunu zararı size dokunana kadar fark edememişsiniz.

Eşiniz yönlendirilebilecek biri, siz de çok güzel yönlendirirdiniz aslında ama olaya hep duygusal bakıp kabahat bende mi diye bakmışsınız.

Size bir örnek daha, bir tanıdık var, aynı eşiniz gibi kendi düşünceleri yok, eşi çok uyanık bir kadın öyle güzel yönlendiriyor ki, güzel derken kadın kendi lehine yönlendiriyor, adamın maaş kartını bile aldı, cebinde 1 kuruş bırakmıyor, git diyor adam gidiyor, gel diyor adam geliyor, otur otur kalk kalk, adam bildiğiniz kurulu bebek, kurup bırakıyorsunuz istediğinizi yapıyor, adamı öyle bir kıvama getirmiş ki aileni sil dese siler.

Çekişmeli dava açamıyor musunuz dava niye düşüyor anlamadım
Delil yetersizliğinden reddedilirmiş
Yok dava esnasında değil.Ben çocukları alıp gitmeye kalktığımda eşim kabul etmez ve anlaşma sağlanamazsa
Bosanmak istedikten sonra bosanirsin merak etme... kanit illa bulursun... yazisma konusma hangisi delil kabil ediliyorsa artik... bi kere adam kotu yerlere cekmiyorsa bile evinizin huzurunu bozuyo... bu bile yeterli...
Avukat bunu yeterli görmedi işte. En azından şahit olmalı geçimsiziğe diyor ama eşim bana hep iyi davranır başkalarının yanında,kötü davranışına şahit olacak kimse yok. Kötü davrandığı zamanlarda kimse yoktu
bozuldu bozulacağı kadar 51 kiloya düştüm ki kızıma 58 el hamile kalmıştım

Valla ben buradaki konuları okuya okuya hukuki boyutlarına kadar araştırır hale geldim, çenem de mübarek boyumdan büyük, konudaki adam, konu sahibesinin eşi dahil hepsini çiğ çiğ yerim de işte diplomasız avukatlıktan sürüm sürüm süründürürler :)

Bak sen şimdi bi elini yüzünü yıka kendine gel otur düşün taşın. Ben napıyorum neyin içindeyim diye. Hayıflanmayla olmaz bu işler.
Bunu demek istemiyorum ama düzeltme yoluna gideceksen onu dene yoksa git iyice araştır güzel bi avukat bul. Çok anlamsız bişeyin içindesin. Hiçte hayra alamet değil.

Ya cekerse çeksin onumu düşünecek kadın kazık kadar adam olmuş hallere bak çocukları için bu adamdan ayrılmalı ve görüştürmemeli bile o adamamı götürür çocukları napar belli değil bu herif

Ya aslında hepimizin demek istediğini çok güzel açıklamışsın hukuki boyutuna kadar. Sırf senin yorumları okusa yeter aslında.
Bence acilen bir hukuk fakültesine başlamalısın. Heba oluyorsun buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…