- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
-
- Konu Sahibi Suskunhanim
Neden almasın ki? Sonuçta para kazanacak.Bence avukat uğraşmak istememiş başından savmış resmen.
Yoksa en azından bu işin üstüne düşün derdi yani ben olsam öyle derdim.
Millet ne sebepten boşanıyor. Kaldı ki bu kadının eşi özel hayatlarını başka birisine aktarıyor. Bu ahlaka sığan bir şey mi?
Naz niyaz yüzünden boşanmıyorsunuz. Bence bulunduğunuz yerdeki tüm avukatları gezin. Şiddetli geçimsizlik demeniz bile yeterli.
Tamam. Sustumgrill bu konuya artık sokmayın şu kişileri, kaçıncı ikaz.
En hassas noktalarımız çocuklar kuzum. Değil böyle bişey, düşen bir çocuk görsem içim yanar yahu bunlar nasıl sabrediyor?Valla tatlım ya benim de mideme kramp girdi, çıldıracam. Bi üye burda kendi çocuğuna da cinsel istismar olasılığından bahsetmişti sanırım o yorumdan sonra kayışlar koptu bende , bi çocuğa daha bişey olsun istemiyorum
İnsanlar bu kadar iğrenç olamasınlar , iğrençliklere bu kadar göz yumulmasın istiyorum artık
Tanıyan çok kişiye anlattım ama hiç bu yöne yormadılar böyle kişiler olmadıkları için o adamı tanımıyorlar sadece. Önerilerinizi dikkate alacağım ama isteyen istediğiyle samimi olur ahlak polisi misin deseler ne diyeceğim?Konu sahibi arkadaşım,aile büyüklerinizden babanıza,abinize güvenebileceğiniz kişilere dünden beri burada anlattıklarınızı anlatın.Kendi başınıza hareket etmeye karar veremiyorsunuz anladığımız kadarıyla.Eğer arkadaşlarında dediği gibi bir örgüt işi çıkarsa olay durum çok fena.Yanlız,çocukların istismar edilip edilmediği konusu şu an için acil bakılması gereken bir durum.Çocuk polisine bu anlattıklarınızı anlatıp ifade verebilir.Çocukların istismar edilmesinden endişe ettiğinizi söyleyebilirsiniz.Kesinlikle inceleme yapacaklarını düşünüyorum.Aile dışından biri ile bir kız çocuğu neden aynı evde annesiz kalmalı bir plan yapılır?Elin adamının omzuna yatıp neden resim çektirilir?Ve en önemlisi bir anne bunlara nasıl müsade eder?Ben halen bunları düşünüyorum.Devletimiz heryerde şüphe duyduğunuz durumlarda sadece bize bilgi verin biz gereken incelemeyi yaparız diyor.Lütfen çekinmeden ya sosyal hizmetlere veya çocuk polisine bilgi verin.Önerebileceklerim şimdilik bunlar.
Yani istismar ihtimali bile önemli bir konu değil mi sencede grill? Böyle bir durumda avukat olsam yapılabilecek herşeyi yapmaya çalışırdım. Tek mesele boşanmada değil aslında. O eltinin çocukları da bu batağın içinde. Kendi çocuklarınında düşme ihtimali var babaları yüzünden.Neden almasın ki? Sonuçta para kazanacak.
Çok tuhaf ilerliyor bu konu.
Kozlar bugün avukatla görüştüm anlattım, bunlar dava açmak için somut şeyler değil dedi. Açsak bile düşer dedi. Ya eşim razı olacakmış boşanmaya ya da şahit lazımmışbana başkalarının yanında hep iyi davrandı bugüne dek. Laf sokacağında yengesi ve çocukların yanında yaptı bunu onlar da şahit olmaz malum
Çocukları alıp gitmeye kalkarsam ve polis gelirse de anlaşamama halinde mahkeme kararına kadar yetiştirme yurdunda kalırmış çocuklar.elim kolum bağlandı ne yapacağım benMune
Hadi delil yok diye suçlamalar yapılmaz haklı olarak.Yani istismar ihtimali bile önemli bir konu değil mi sencede grill? Böyle bir durumda avukat olsam yapılabilecek herşeyi yapmaya çalışırdım. Tek mesele boşanmada değil aslında. O eltinin çocukları da bu batağın içinde. Kendi çocuklarınında düşme ihtimali var babaları yüzünden.
He anam hee.... ergenlikmiş yahu gerçekten konu sahibi 9.2 şiddetiyle sarsılırda kendine gelirsin inşallah ya.!!!!Yani bilmiyorum kaç tane amca kendi fotografını çekip yeğenine özlemişsindir diye mesaj atar !!
Hiçbir tuhaflık yok ki grill, ortada olan somut gerçekler, kendi iradesi olmayan bir adam, onu maddi manevi yeğenler üzerinden sömüren bir adam, belki dilimiz varmıyor ama cinsel istismara uğrayan yeğenler ihtimali, avukatsa konu sahibesi avukata nasıl aktardıysa ona göre bir cevap vermiştir, siz gider ben eşimle anlaşamıyorum aramızda şiddetli geçimsizlik var, adam beni aklına estikçe evden kovuyor derseniz bunlar somut gerekçeler değil diyecek bir avukat yok, anlatım şeklinize bağlı tamamen.Neden almasın ki? Sonuçta para kazanacak.
Çok tuhaf ilerliyor bu konu.
Kozlar bugün avukatla görüştüm anlattım, bunlar dava açmak için somut şeyler değil dedi. Açsak bile düşer dedi. Ya eşim razı olacakmış boşanmaya ya da şahit lazımmışbana başkalarının yanında hep iyi davrandı bugüne dek. Laf sokacağında yengesi ve çocukların yanında yaptı bunu onlar da şahit olmaz malum
Çocukları alıp gitmeye kalkarsam ve polis gelirse de anlaşamama halinde mahkeme kararına kadar yetiştirme yurdunda kalırmış çocuklar.elim kolum bağlandı ne yapacağım benMune
Bencede. Ben 1 ay önce gittim ailesiyle anlaşamıyorum boşanmak istiyorum dedim bana bile düşer demedi. Uzar ama boşanırsınız dedi mesela. Çok garip mevzularHadi delil yok diye suçlamalar yapılmaz haklı olarak.
Ama boşanmak isteyeni geri çevirmez avukat.
Yani bu dava düşer demez.
Biri takip etse bile işe yaramaz düne kadar gittiği yerleri söylüyordu(tabi doğruysa) uzaktan izlemekle anlaşılmaz ki konuşmaları lazım.o da şu durumda imkansız gibi bir şeyBenim de hep aklima bunlar geldi... o yuzden takip et dedim konu sahibine nereye gidiyolar ne yapiyorlar.. yada esinin tanimadigi birine takip ettirsin.. ne kadar gizleseler de az cok anlasilir zaten
Yok yok bolanma niyetindeyim ama avukatın söylediklerini yazdım işteOrasi da dogru ama kendisi pek bosanma niyetinde degil... yarin birgun konu sahibinin cocugunu da cekerler iclerine... biraz cocugunu dusunsun.. o yuzden oyle bir fikir verdim ki senin dedigin gibiyse bosanir..
kalp kriziDogru... bide baska soran oldu mu bilmiyom kayni nasil oldu diye sordum hastalik mi diye hani ama cevap vermedi galiba... butun mesajlari da okuyamadum net
Hiçbir tuhaflık yok ki grill, ortada olan somut gerçekler, kendi iradesi olmayan bir adam, onu maddi manevi yeğenler üzerinden sömüren bir adam, belki dilimiz varmıyor ama cinsel istismara uğrayan yeğenler ihtimali, avukatsa konu sahibesi avukata nasıl aktardıysa ona göre bir cevap vermiştir, siz gider ben eşimle anlaşamıyorum aramızda şiddetli geçimsizlik var, adam beni aklına estikçe evden kovuyor derseniz bunlar somut gerekçeler değil diyecek bir avukat yok, anlatım şeklinize bağlı tamamen.
Konu sahibesi gitmiş eşim iyi biri ama bir adam var onun etkisinde kalıyor demişse avukat bunu boşanma gerekçesi olarak kabul etmez.
Oda var daha bir kaç ay önce ortalıkta bir tosun çiftlik bank diye milyonlarca lirayla kandırdı insanlarıDehşete düşülecek birşey yok, düşüncelerine kıymet verdiği abi gibi gördüğü adam yüzünden eşini ve çocuklarını döveni gördüm, öyle kerametli, mistik adam da değil sıradan komşu amca, o komşu amca beni niye kandıramadı mesela? Öyle ya madem bu kadar etkili, onun gibi nice komşu amcalar, teyzeler neden beni kandıramıyor?
Size bir olay anlatayım bizzat yaşadık, birkaç yıl evvel bir bankanın önünde banka açılış saatini bekliyoruz, kadının biri de bekliyor, yanımıza yaklaştı telefonumda kontör yok acil arama yapmam lazım sizden arayabilir miyim dedi, bizde tamam dedik acil deyince insanın aklına çoluğu çocuğu aileyi arama geliyor haliyle, konuşma yanımızda olduğundan duyuyoruz, şimdi yatıracağım 2 bin değil mi? gibi bir konuşma, telefonu kapadı teşekkür etti, sohbet etmeye başladık, sohbete istinaden çocuğunuz şehirdışında mı okuyor diye sorduk, öyle ya para vb geçince bizim aklımıza gelen o oldu, kadın hayır dedi medyuma para yatırıyorum, bizdumur olduk, nasıl yani dedik, efendim bu medyum kılıklı zat kadını bir takım yalanlarla kandırmış, kadın medyumun söyledikleri yüzünden seyahatini bile ertelemiş, kısa kesiyorum olay epey komşu kumpaslı, kandırmacalı, kadının yaşadığı bazı talihsizlikler üzerinden zayıf noktadan vurmalı bir mevzu zira, bu kandırıkçı kişi parayı seni bu kötü durumdan kurtarmak için işlem yapacağım diye istemiş
Gülüyorum ama gülünmeyecek gibi değil, daha da komiği biz kadına kesin sizin evinizin şurasında şu vardır, salon kapınızda bu vardır, şöyle yapın böyle edin kadın inandı, ablacım sen şaka mısın nasıl inanırsın böyle şeylere dedik, yani biz kadını istesek öyle bir kandırırdık ki gelsin 2000-3000'ler evi ver deseniz verirdi, he biz inanma deyip kadını ikaz ettik ama kadın bize böyle bir zatı nasıl küçümsersiniz, herşeyi biliyor diye tersleyip banka açılınca parayı yatırdı, parayı alana afiyet olsun, o yüzden diyorum ben, siz, bir başkası istese böyle insanları çok rahat kandırır, parasını da yer, her istediğini de yaptırır.
Ben az önce ne okudum? Ne demek ahlak polisi misiniz? GAYETTE EVET AHLAK POLİSİYİZ HEPİMİZ!!!Tanıyan çok kişiye anlattım ama hiç bu yöne yormadılar böyle kişiler olmadıkları için o adamı tanımıyorlar sadece. Önerilerinizi dikkate alacağım ama isteyen istediğiyle samimi olur ahlak polisi misin deseler ne diyeceğim?
Evlilik sırlarının başkasına anlatılması bile başlı başına bir gerekçedir, evimizdeki herşeyi 3. şahıslara anlatıyor, beni evden kovuyor, kişiliğimi ve onurumu zedeleyici beni küçümseyen sözlü tacizleri var deseniz bitti, boşanmak istiyorsanız bir sürü sebep bulursunuz, artık sevgi saygı kalmadı, evlilik birliğimiz temelinden sarsıldı deyince bile boşanıyorsunuz, 1 celsede bitmez belki birkaç yıl sürer ama boşanırsınız, dava açınca ailenizin yanına gidersiniz, 6 ay ayrı yaşamakta boşanmak için sebep.Mune çok hakli konu sahibi acaba nasıl anlatınız avukata gerekçeleri? Çünkü saç rengini değiştirdiği için bile bosanabilmis tanıdığım var
amin maalouf mani kitabını okudunuz mu
o na benzettim bir an hikayenizi
biraz uzaklaşın birbirizden
Öncelikle öğretmenliğime laf ettirmem bunu bilin. kişinin özel hayatı ile mesleği birbirini etkilese de ayrıdır.kaldı ki ben psikolojimin bozuk olduğu bu sürecin hiçbirinde çalışmıyordum.Kaldı ki yansıtacak olsam hemen ayrılırdımzne duygudaşım diye neyse ki çalışmadığım döneme denk geldi.33 SAYFAYI HİÇ ÜŞENMEDEN OKUDUM...
Konu Sahibine şuan gram üzülmüyorum.. Konunun ilk mesajını ve sayfaları okurken empati yapıp Allahım ne kadar yazık kadına diye başlamıştım aslında... YAHU 2 ÖĞRETMEN. Biz çocuklarımızı günün en büyük en verimli kısmında bu öğretmenlere teslim etmiyor muyuz ? Konu sahibinin öğrenci velisi olma ihtimalimi düşünmek istemiyorum. Ne verim katabilirsin o çocuklara, kocanın ÖĞRETMENLİĞİNE değinmiyorum bile.
Tarikattır örgüttür çok anlamam forumda da yasakmış anladığım kadarıyla bu konulara değinmek zaten ama benim kafamda oluşan şema şu
X adam Eltiyle ilişkisi var
( Belki abinin ölümünde payları dahi vardır. )
Eşinin büyük yeğeni ile münasebeti var.
15 yaşındaki yeğenide annesi ile ilişkisi olduğunu bilmemesinin rahatlığıyla X kişisi münasebet halinde.
İki kazık kadar adam iki kızı istismar ediyor. Kızlar başlarında baba yok ana desen ne olduğu belli değil ergenler
akıllar bir karış havada yazık..
konu sahibi hanım arkadaş da aslında bal gibi herşeyin farkında ama biz kadınlar ağzımıza edeni baş tacı etmemizle ünlüyüz ya geleneği bozmuyor.
Sen bu adamdan daha ne hayır bekliyorsun be kadın ? Düzelecekmiş. Düzelse de hiçbirşey olmamış gibi mi devam edecek ? İMKANSIZ BE BU İMKANSIZ.
Forum konularında her zaman kimseyi yargılamamaya özen gösteririm ancak bu arkadaşın rahatlığı başıma ağrı soktu resmen.
Çocuklarını seven bir anneysen tayinini iste al çocuklarını git büyüt başka bir şehirde arkana bile bakma derim. Babasız büyüyeceklermiş. Binlerce çocuk annesiz babasız büyüyor böyle bir baba ile olmaktansa ( ki bence çocuklarında tehlike altında ) babasız büyüsünler.
Neymiş yeğeni seni seviyorum diye mesaj atıyormuş. Sinirim katlanıyor ya.
kapı orda git diyor ama ne çocukları vermeye yanaşıyor ne de boşanmayaEşiniz zaten sizden ayrılmak istememiş miydi? git kapı orda diyen adam neden boşanma konusunda sıkıntı çıkarsın? Yaştan dolayı zaten mahkeme size verir çocukları.
@yolcukardelen oku bak sırf şu mesajı oku allah aşkına. Senin boşanmana sebep çok şey var ortada. Bence sen uzayacak diye girmiyorsun bu işe. O zaman eşinle konuş anlaşmalı boşanın. Çocuklar yine yaşından dolayı size verilir.Evlilik sırlarının başkasına anlatılması bile başlı başına bir gerekçedir, evimizdeki herşeyi 3. şahıslara anlatıyor, beni evden kovuyor, kişiliğimi ve onurumu zedeleyici beni küçümseyen sözlü tacizleri var deseniz bitti, boşanmak istiyorsanız bir sürü sebep bulursunuz, artık sevgi saygı kalmadı, evlilik birliğimiz temelinden sarsıldı deyince bile boşanıyorsunuz, 1 celsede bitmez belki birkaç yıl sürer ama boşanırsınız, dava açınca ailenizin yanına gidersiniz, 6 ay ayrı yaşamakta boşanmak için sebep.