Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Neden almasın ki? Sonuçta para kazanacak.
Çok tuhaf ilerliyor bu konu.

En hassas noktalarımız çocuklar kuzum. Değil böyle bişey, düşen bir çocuk görsem içim yanar yahu bunlar nasıl sabrediyor?

Artık çocuklardan el çeksinler. Pis düşüncelerine, arsız namussuz düşüncelerine kendilerince din kılıfı uyduruyorlar bide alçaklar. Artık dayanamıyorum ya şiştim dünden beri.

Sadece kendi çocuklarımız için değil başkalarının çocukları içinde canımız yanmalı. Konu sahibi eğer ki aktif bişey yapmazsa bimere, cimere yollayacağım bu mesajları. O çocuklara yazık günah

Uzun süredir foruma girip yorum yapmıyordum ama konuyu ve yazdıklarınızı görünce dayanamadım. Muhtemelen danışmaya gittiğiniz avukatın dediklerini kendinizce istediğiniz gibi yorumladınız. Eşinize karşı çekişmeli boşanma davası açabilirsiniz, eşinizin size ilgisiz davranması, evden kovması, üçüncü bir şahısla gece yarılarına kadar yaptığı olağan dışı görüşmeler gayette boşanma sebebidir. Bu konuda en azından anneniz varsa kardeşiniz tanıklık yapabilir. Yine telefon kayıtları delil niteliğindedir.

Çocukların sizden alınarak devlet korumasına verilmesi mümkün değildir, bunu size kim söyledi bilmiyorum ama bir avukatın söylemediğine eminim. Boşanma davası açılması durumunda hakim olağanüstü bir hal ve durum varsa böyle bir tedbir alabilir. Çocukların ebeveyn tarafından cinsel istismara, işkenceye uğratılması gibi olağandışı durumlardan bahsediyorum. Bu halde bile hakim devlet korumasına almak yerine karşı taraftaki ebeveyne verilmesine öncelik gösterir. Hiç kimse siz kocanızdan boşanmak istiyorsunuz, çocuklarınızı alıp evi terk ettiniz yada dava açtınız diye çocuklarınızı elinizden alamaz. Kendinizi kandırmayın ve bahane üretmeyin.

Tanıyan çok kişiye anlattım ama hiç bu yöne yormadılar böyle kişiler olmadıkları için o adamı tanımıyorlar sadece. Önerilerinizi dikkate alacağım ama isteyen istediğiyle samimi olur ahlak polisi misin deseler ne diyeceğim?

Yani istismar ihtimali bile önemli bir konu değil mi sencede grill? Böyle bir durumda avukat olsam yapılabilecek herşeyi yapmaya çalışırdım. Tek mesele boşanmada değil aslında. O eltinin çocukları da bu batağın içinde. Kendi çocuklarınında düşme ihtimali var babaları yüzünden.

bu nasıl avukat? diplomayı bakkaldan almış heralde. başka bi avukata gidin.

Hadi delil yok diye suçlamalar yapılmaz haklı olarak.
Ama boşanmak isteyeni geri çevirmez avukat.
Yani bu dava düşer demez.

Yani bilmiyorum kaç tane amca kendi fotografını çekip yeğenine özlemişsindir diye mesaj atar !!
He anam hee.... ergenlikmiş yahu gerçekten konu sahibi 9.2 şiddetiyle sarsılırda kendine gelirsin inşallah ya.!!!!

Bu kadında da bişey var bnce iyice kemalim yapmaz moduna giriyor

Bacım, konu sahibi, bu devirde herkesten herşeyi bekleyeceksin. Babana bile güvenmiyceksin demişler

Hiçbir tuhaflık yok ki grill, ortada olan somut gerçekler, kendi iradesi olmayan bir adam, onu maddi manevi yeğenler üzerinden sömüren bir adam, belki dilimiz varmıyor ama cinsel istismara uğrayan yeğenler ihtimali, avukatsa konu sahibesi avukata nasıl aktardıysa ona göre bir cevap vermiştir, siz gider ben eşimle anlaşamıyorum aramızda şiddetli geçimsizlik var, adam beni aklına estikçe evden kovuyor derseniz bunlar somut gerekçeler değil diyecek bir avukat yok, anlatım şeklinize bağlı tamamen.

Konu sahibesi gitmiş eşim iyi biri ama bir adam var onun etkisinde kalıyor demişse avukat bunu boşanma gerekçesi olarak kabul etmez.

Kardelen hanımcım,
Buraya gelene kadar ilk etapta
Zaten boşanmaya gönlü olan kocanız beye tamam madem istiyorsun boşanalım
deseniz daha kolay olmaz mı.
Boşanma davalarının büyük kısmı şiddetli geçimsizlik ten açılıyor, herkes somut kanıtlar mı sunuyor mahkemeye.
Hangi avukat bu ya eşin rıza gösterecek yada boşanamazsınız diyen?

Avukat dediğin şey daha çok iç sesin gibi duruyor buradan bakınca.

Hadi delil yok diye suçlamalar yapılmaz haklı olarak.
Ama boşanmak isteyeni geri çevirmez avukat.
Yani bu dava düşer demez.
Bencede. Ben 1 ay önce gittim ailesiyle anlaşamıyorum boşanmak istiyorum dedim bana bile düşer demedi. Uzar ama boşanırsınız dedi mesela. Çok garip mevzular

Benim de hep aklima bunlar geldi... o yuzden takip et dedim konu sahibine nereye gidiyolar ne yapiyorlar.. yada esinin tanimadigi birine takip ettirsin.. ne kadar gizleseler de az cok anlasilir zaten
Biri takip etse bile işe yaramaz düne kadar gittiği yerleri söylüyordu(tabi doğruysa) uzaktan izlemekle anlaşılmaz ki konuşmaları lazım.o da şu durumda imkansız gibi bir şey
Orasi da dogru ama kendisi pek bosanma niyetinde degil... yarin birgun konu sahibinin cocugunu da cekerler iclerine... biraz cocugunu dusunsun.. o yuzden oyle bir fikir verdim ki senin dedigin gibiyse bosanir..
Yok yok bolanma niyetindeyim ama avukatın söylediklerini yazdım işte

Dogru... bide baska soran oldu mu bilmiyom kayni nasil oldu diye sordum hastalik mi diye hani ama cevap vermedi galiba... butun mesajlari da okuyamadum net
kalp krizi

Mune çok hakli konu sahibi acaba nasıl anlatınız avukata gerekçeleri? Çünkü saç rengini değiştirdiği için bile bosanabilmis tanıdığım var

Oda var daha bir kaç ay önce ortalıkta bir tosun çiftlik bank diye milyonlarca lirayla kandırdı insanları
Doğru düzgün şubesi bile olmayan bankalara milyonlar yatırmışlar
Oradaki insanların zayıf noktası bir an önce parayı bulma isteği

Var böyle dediğiniz tipte insanlar medyum söylediği için karısından boşanan duydum
Neymiş adam buna karından boşanırsan ikinci karın çok zengin güzel olacak demiş
Sonuç 10 senedir evdeki karısından olduğuyla kaldı
Zengin ve çok güzel kadın ne yapacaksa bunu
Buda zenginlik isteği ile ilgili
Bazısıda bol bol dini kullanır
Neyse bende üzülmüyorum bu tiplere ama yanında ailelerinide beraber mahvediyorlar onlara üzülüyorum

Ben az önce ne okudum? Ne demek ahlak polisi misiniz? GAYETTE EVET AHLAK POLİSİYİZ HEPİMİZ!!!
ÇOCUK İSTİSMARI İHTİMALİNDE, ŞÜPHESİNDE İLK YAPILACAK ŞEY POLİSE, JANDARMAYA YADA KONU MUHATTABI KİMSE ONA HABER VERMEKTİR. Kİ BENCE KOCANIZ OLACAK ŞAHIS ÇARPIK İLİŞKİ İÇERİSİNDE. YA NEYSE BENİ İLGİLENDİRMİYOR ORASI.
VALLA ANLATTIĞINA İNANMAYANA DİYECEKSİN Kİ GEL 2 GÜN KAL GİZLİCE İZLE ANLARSIN.
Ayy valla yok böyle bişey hanımefendi bence siz kendinizi kandırıyorsunuz. Anlarım eşinizi seviyorsunuz ama bu kadarı fazla etmeyin açın şu gözünüzü ya.

Mune çok hakli konu sahibi acaba nasıl anlatınız avukata gerekçeleri? Çünkü saç rengini değiştirdiği için bile bosanabilmis tanıdığım var
Evlilik sırlarının başkasına anlatılması bile başlı başına bir gerekçedir, evimizdeki herşeyi 3. şahıslara anlatıyor, beni evden kovuyor, kişiliğimi ve onurumu zedeleyici beni küçümseyen sözlü tacizleri var deseniz bitti, boşanmak istiyorsanız bir sürü sebep bulursunuz, artık sevgi saygı kalmadı, evlilik birliğimiz temelinden sarsıldı deyince bile boşanıyorsunuz, 1 celsede bitmez belki birkaç yıl sürer ama boşanırsınız, dava açınca ailenizin yanına gidersiniz, 6 ay ayrı yaşamakta boşanmak için sebep.

amin maalouf mani kitabını okudunuz mu
o na benzettim bir an hikayenizi
biraz uzaklaşın birbirizden

Öncelikle öğretmenliğime laf ettirmem bunu bilin. kişinin özel hayatı ile mesleği birbirini etkilese de ayrıdır.kaldı ki ben psikolojimin bozuk olduğu bu sürecin hiçbirinde çalışmıyordum.Kaldı ki yansıtacak olsam hemen ayrılırdımzne duygudaşım diye neyse ki çalışmadığım döneme denk geldi.
Bugüne kadar ailemizi bilen çok kişiden. Yardım istedim bu konuda ve bir çoğuna da bahsettim ama hiçbiri kalkıp da durum çok vahim demedi.toplum içinde sevilen sayılan insanız her ikimiz de. Bu tarz ihtimallerden biri bile bahsetse bu konuyu daha önce açardım, ben doğumumdan sonraki 6 ayı ağlayarak ve sürekli kendimi sorgulayarak geçirdim.
Şimdiyse kararlıyım ama avukat bana davan düşer diyor ne yapmalıyım?kocam çocukları alamazsın diyor ben avukata polis çağırsam dedim o direkt yetiştirme yurduna verilir anlaşmazlık halinde diyor.çocuklarımı bırakıp gitmem mümkün değil
Eşiniz zaten sizden ayrılmak istememiş miydi? git kapı orda diyen adam neden boşanma konusunda sıkıntı çıkarsın? Yaştan dolayı zaten mahkeme size verir çocukları.
kapı orda git diyor ama ne çocukları vermeye yanaşıyor ne de boşanmaya

@yolcukardelen oku bak sırf şu mesajı oku allah aşkına. Senin boşanmana sebep çok şey var ortada. Bence sen uzayacak diye girmiyorsun bu işe. O zaman eşinle konuş anlaşmalı boşanın. Çocuklar yine yaşından dolayı size verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…