Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Çünkü adamı sürekli kontrol ve etki altında tutmaya çalışıyor bence.
Henüz 5-6 aylık mesele.
1-2 senede artık geri dönülemeyecek şekilde beyni yıkanmış olur.
Yok en az 1 yıllık mesele ne yazık ki
Kesinlikle on numara yerden yakalamışsınız konuyu. Bende aynı şeyi düşünüyorum. Konu sahibi bu kadar şeyi nasıl görememiş? Halada kendini sindiriyor. Napıyım diyor. Valla al at kapının önüne napıcan
Ya böyle insan değil hiçbiri, elimi kolumu bağlayan da o.bana örgüt vb çok ütopik geliyor.avukatı aradım bu sebeplerle dava düşer dedi anlamadım ki
.

Bakın bu arkadaşlar çok haklı. Ben bizzat yakın çevremde yaşadım. Bu adam düzelmeyecek kardeşim. Uyanın bu rüyadan önce. Acı konuşmak istemem ama sonuç bu. Sizin kendinizi ve çocuklarınızı acilen kurtarmaniz lazım. Babanıza sıvının ve merak etmeyin çocuklarınızı sizden alamazlar. Şu anda bu şekilde yönlendiren ve yönlendirilen insanlara karşı infial var toplumda. Kimse eşinize hak vermez kurtarın kendinizi.
dava açsam da düşermiş ama

Aynen, konu sahibesini kırmak istemiyorum ama acı gerçekler bunlar, adam zaten birinin etkisi altında kalmaya müsait bir yapıda, eskiden abisinin düşüncelerine değer veriyormuş, abi iyi biriymiş ki onun fikirlerini uygulaması dikkat çekmiyormuş, abinin ölümüyle bu adam dizginleri ele almış, şu konunun benim gözümde kumar bağımlılığı, uyuşturucu bağımlılığından hiçbir farkı yok, diğer adam gözde fazla büyütülüyor, keramet o adamda değil, eşin kendine ait fikrinin olmamasında.
Evet orasıda var
Arkadaşımın sevgilisi vardı böyle görseniz yolda görseniz selam almayacağınız bir tip
Arkadaşım resmen o adama tapıyordu bir başkasının yürü git diyeceği şeylere kız o biçim inanıyordu
Tek doğru kabul ediyordu
Sevgilisinin sözüyle erkek kardeşiyle annesiyle kavga ediyordu falan
Ve cidden adamı görseniz ne yakışıklılığı ne eğitimi ne düzgün bir karakteri vardı
Ve sonu çok kötü oldu kız için

Yani sevgiliyi bulunca her tarafı ayrı oynayan gördükte arkadaş lafıyla karısıyla kavga eden kazık kadar öğretmeni okuyunca daha çok dehşet oldum

Konuda o kadar absürt detay var ki gerçekten nerden tutulsa elde kalır .
İki saatlik yoldan geleceklerdi muhtemelen ondan vazgeçtiler hastane işinden.acil bi hastalık da değildi.
Uyuşturucu etkisi olan bi madde? Hipnoz? Bence bunun gibi bir şey. Ben munenin anlattığı gibi öyle abisi ölmüş, yönlendirilmeyi severmiş vs bu kadar basit bi mesele olduğuna inanmıyorum. İnsan barakada yaşayan, işsiz sapsız, ne idiğü belirsiz birinden niye etkilensin yoksa. Her abisi ölen kafayı yrmiyor ya.
Ah ah
Offff :KK43: Suan içim yandıı
Bence sikayet edin adamı .Bisekilde konuşmalarını falan kaydedin.
Yoksa esinizi geçtim.Yazık o kızlara..
Buarada esiniz öğretmen,tehlikenin farkında mısınız?Öğrencilerini de isleyebilir..
Ben olsam kocamda olsa kimsenin günahına giremem.Gider okul idaresiyle görüşürüm gerekirse..
sadece ortam dinlemesi yaptım amatörce, adamın dediklerini duyanıyorum bilmiyorum. İdare seceneğini düşündüm ama vazgeçmiştim şu saatten sonra da adım atmak istemiyorum artık

Ya böyle insan değil hiçbiri, elimi kolumu bağlayan da o.bana örgüt vb çok ütopik geliyor.avukatı aradım bu sebeplerle dava düşer dedi anlamadım ki
Çekişmeli dava açamıyor musunuz dava niye düşüyor anlamadım

Yok en az 1 yıllık

O zaman bir müddet izlemeniz hatta gerekirse kayıtlar biriktirmeniz en iyisi gibi. Özellikle yegenlerle adamın ve çok üzgünüm ama eşinizin ilişkisi normal değil. İzleyin gerekirse dedektif tutun. Bı şekilde kanıt elinize geçer diye düşünüyorum. Dava da delil teşkil etmese bile ortaya dökülmeden basınız ağrımadan bunlardan kurtulmanıza yardımcı olur. Bide nolur nolur çocuklarınızi uzak tutun bırakın size fesat desinler ama çocuklarınızı koruyun gerekirse eşinizden bile. Bu uyarıları yazmak bile rahatsız edici ama neler çıkıyor ortaya her gün.

Kozlar bugün avukatla görüştüm anlattım, bunlar dava açmak için somut şeyler değil dedi. Açsak bile düşer dedi. Ya eşim razı olacakmış boşanmaya ya da şahit lazımmış:KK43: bana başkalarının yanında hep iyi davrandı bugüne dek. Laf sokacağında yengesi ve çocukların yanında yaptı bunu onlar da şahit olmaz malum:KK43:
Çocukları alıp gitmeye kalkarsam ve polis gelirse de anlaşamama halinde mahkeme kararına kadar yetiştirme yurdunda kalırmış çocuklar.elim kolum bağlandı ne yapacağım ben Mune Mune
Ne alakası var hanımefendi. Boşanma davası neden düşsün. Ben boşanmak istiyorum diyen bir taraf var ortada .Bir sene de olmaz üç senede biter dava. Ayrıca cocuklarin yurda alınması ne demek ? Siz eminmisinjz avukata gittiğinize? Hangi boşanma davası sırasında çocuklar yurda veriliyor? Aklımda soru işaretleri oldu şu yazdiklarinizdan sonra. Çünkü hiçbir avukat boşanma davası sırasında çocuklar yurda verilir demez. Çalışmayan anneden bile çocuklar alınmıyor.

Kozlar bugün avukatla görüştüm anlattım, bunlar dava açmak için somut şeyler değil dedi. Açsak bile düşer dedi. Ya eşim razı olacakmış boşanmaya ya da şahit lazımmış:KK43: bana başkalarının yanında hep iyi davrandı bugüne dek. Laf sokacağında yengesi ve çocukların yanında yaptı bunu onlar da şahit olmaz malum:KK43:
Çocukları alıp gitmeye kalkarsam ve polis gelirse de anlaşamama halinde mahkeme kararına kadar yetiştirme yurdunda kalırmış çocuklar.elim kolum bağlandı ne yapacağım ben Mune Mune
Bosanmak istedikten sonra bosanirsin merak etme... kanit illa bulursun... yazisma konusma hangisi delil kabil ediliyorsa artik... bi kere adam kotu yerlere cekmiyorsa bile evinizin huzurunu bozuyo... bu bile yeterli...

Bana burda en garip gelen şey Genç kızların amcalarina durduk yerde seni seviyorum yazması ve amcanın da ozlemissindir deyip foto atmasi murat Başoğlu vakası çıkmaz inşallah ben bu kadar sogukkanlı olamazdim
Ya benim kocam yapmazsa getirmek istemiyorum işi ama bi ergenlik yaşadıkları kesin
Biz şimdi dılardan bakıp sakince irdeliyoruz ama konu sahibi çok hassas dönemlerde yaşamış bi şekilde işin vehametini görememiş.

Hiç uygun davranışlar değil kızları annesi dururken neden bu adamlar doktora götürüyo kızlar üzerinden bi şeyler de dönüyo belli ki yaşları çok küçük anneleri yüzünden kim bilir neler yaşıyorlar.

Aynen dediğin gibi her yerinden elinde kalıyor mevzu bu savaşı vermeye değer mi bilemiyorum ben olsam gitmek daha temiz olur der bırakırdım sanırım çocukları korumak adına.
Aynen öyle ve bana bu durumları hep normal gösterdiler hala bile toplayamadım kendimi. İşin kötüsü avukat dava düşer diyor
Bu kadar absürtlük varken kocam çok değişti a dostlara indirgenecek bir basitliği anlamam mümkün değil.
Durumun vehametini buradakileri okudukça anlayabiliyorum
EF SA NE :KK68:

Konu sahibi karıştırıyor bazı şeyleri.
doğru söze ne denir

Hayır o kadar kızdım ki şiddetli geçimsizlik aklıma gelmedi, Mune hatırlattı. Tabiki sadece şiddetli geçimsizliği öne sürerek dava açılır. Sadece eşiniz mahkemede polyannacılık oynar biz birbirimizi çok seviyoruz falan derse dava ertelenir. Bakın düşer demiyorum .

Davacı davadan vazgeçer ve davalı kabul ederse ancak o zaman dava düşer . Ki sizin eş dediğiniz adam muhtemelen neticesine vara vara boşanmayı kabuk edecek sizden. Siz velayet için kanıt toplayın bu çarpık ilişkiyi öne sürerseniz işiniz kolay olur. Başka bir avukata gidin mümkünse işini bilen biri olsun :işsiz:

Valla biz daha çok dil dökermişiz gibi geliyor Asetil , sanki konu sahibi yakınımızmış gibi çırpınıyoruz farkında mısınız :KK14:
Evet, hepimiz çokca çırpınıyoruz. Tek derdimizde kalan sağları kurtarmak. Bu kadınında psikolojisi bozulur kötü şeyler gelir başına. Çocukları düşünmek dahi istemiyorum. Yüreğim sıkışıyor.

Düşünsene konu sahibi ya babası olacak o herif birgün senin çocuklarınıda o adamın eline bırakırsa? Sen davanı açmadan önce aynı çatı altında ne kadar delil toplayabilirsen topla. Bak burda onlarca insan yapabileceğin güzel fikirler verdi. Sonra aç davanı isterse 10 yıl sürsün. Çocukları vermez bence devlet o adama.

Özellikle o yeğenle olan konuşmayı ortaya çıkartırsan yüzünü dahi göremez o pis herif.

Örgüt olayını da geçtim aile içi ilişki yapısı var bence bu olayda gerçekten normal şeyler değil bunlar ya :kusmuk:

Paytakcığım biz elimizden geleni yapalım en azından vicdan azabı yaşamayız bacım :KK14::olamaz:

Aynı şeyi yaşadım. Bir yıl da ben kaldim yurtlarinda. Ogrencilere "sohbet" veren kendilerine abla diyen öğrenciler sohbete telefon kabul etmezdi. Ona rağmen paranoyak gibi sıradan öğrencilerle bile şifreli konusurlardi, bazı sorulara cevap vermezlerdi, dinleme cihazı vardır belki diye de eklerlerdi. Fethullah gulen kitaplarından bahsederken sadece pırlanta derlerdi, ne Fethullah gulenin ismini ne de kitapların ismini söylerlerdi. Haftalık örneğin 20 sayfa pırlanta okuma görevi verirlerdi, Kuran okumayı tercih edecegimi söyleyerek reddederdim sohbet ortamında, çünkü kendilerini zamanın din otoritesi olarak algılayan bu insanların asla kuran odaklı bir eğitimine denk gelmemiştim ve bunu protesto ediyordum. Varsa yoksa Risale-i Nur ve pirlanta. Risalelerin zaten dili anlaşılmaz ve pirlanta odaklı eğitim tepki çekeceği için sadece bir perde idi bana göre risaleler. Neden hiç kuran okuyun demediklerini sordum sık sık. Sürekli dilini hic anlamadığım, cevirisiz kitapları elimde sozlukle okumayi mantıksız buldugumu söyledim. İlahi kitap bile onlarca dile cevrilmisken bu insan ürünü kitaplara atfedilen hangi kutsiyetin çeviriye bile değil dilini sadeleştirmeye mani olduğunu sordum. İlk bir kaç kerede bu "ablalar" nefsimizin bize böyle seyler dusundurdugunu, nefsimize uydukca şeytanın bizi sevaptan alıkoymak için bizden istenen bu ödevleri yapmamıza engel olacağını soylediler. İtaat etmeyen insana sistematik bir baskiyla kendini günahkar hissettirerek kontrol altına almaya çalışıyorlar yani. Dönem bitiminde yurt muduru bana kibarca bir daha yurtta kalamayacağımı söyledi. Yurt müdürüyle birebir konuşmamız olmamıştı hiç. Haftalık "ablalar" toplantisinda hafta kritigi yaparken benim söylediklerim bile konu olmuş ve beni yurttan atma kararı almislardi. O kadar sistemli çalışıyorlar ki olur da birinin kulağına su kaçar diye kendilerine benzetemeyeceklerini anladıkları kisiyi tehlike olarak görüp saf dışı bırakıyorlar.

Bir çok insan bunlar okumuş iyi insan, sürekli Allah peygamber diyorlar, namaz kılıyorlar tabi ki onlar bilecek doğrusunu ben mi bileceğim diye düşündü. Bir kere denileni yapan, ikinci isteği daha kolay yerine getirir, basamak basamak teslim olur ve kendi iradesinin yerini örgüt iradesi alir. Bu zamanla olduğu için örgüt içindeki insanlara normal geliyor. Konu sahibi burada konuyu bir çırpıda anlattı ama kendisi uzun bir zamana yayılmış olarak yaşadı. Buradaki insanlar okuduklarini anlamlandırmakta zorlanmayacak doğal olarak ama konu sahibi yavaş yavaş artan dozda buna maruz kaldığı için durumun ciddiyetini tam anlamıyla kavrayamamasini ben normal karşılıyorum. Ben bizzat örgüt içinde yer alan birinden duydum, gulenin yikanmamis atleti getiriliyormus turkiyeye ve sadık örgüt üyeleri arasında parçalanıp paylasiliyormus mübarek diye. Anlatan kişi bunu saçma bularak anlatuyirdu fakat biz ne desek örgütten ayrılmayı da istemiyordu. Çünkü bu insanlar örgüt içinde makam elde ediyor, kimi az kimi çok insan üzerinde etki sahibi oluyor, örgüt dışında elde edemeyeceği bir pozisyona kavuşuyor. Bir de bu sebeple bağımlı hale geliyor örgüte. Konu sahibinin eşi de hem zayıf karakteri sebebiyle etki altında kalıyor hem de bu adamda bulduğu bir şey sebebiyle bağımlı ona. Bu sadece övgü de olabilir, cennetten tapu almak da olabilir, cinsel bir menfaat de olabilir.
Bunlar en hafifi.neler var da yazarsam Mune Mune ile K Kazen acımadan banlar beni :)

Evet orasıda var
Arkadaşımın sevgilisi vardı böyle görseniz yolda görseniz selam almayacağınız bir tip
Arkadaşım resmen o adama tapıyordu bir başkasının yürü git diyeceği şeylere kız o biçim inanıyordu
Tek doğru kabul ediyordu
Sevgilisinin sözüyle erkek kardeşiyle annesiyle kavga ediyordu falan
Ve cidden adamı görseniz ne yakışıklılığı ne eğitimi ne düzgün bir karakteri vardı
Ve sonu çok kötü oldu kız için

Yani sevgiliyi bulunca her tarafı ayrı oynayan gördükte arkadaş lafıyla karısıyla kavga eden kazık kadar öğretmeni okuyunca daha çok dehşet oldum
Dehşete düşülecek birşey yok, düşüncelerine kıymet verdiği abi gibi gördüğü adam yüzünden eşini ve çocuklarını döveni gördüm, öyle kerametli, mistik adam da değil sıradan komşu amca, o komşu amca beni niye kandıramadı mesela? Öyle ya madem bu kadar etkili, onun gibi nice komşu amcalar, teyzeler neden beni kandıramıyor?

Size bir olay anlatayım bizzat yaşadık, birkaç yıl evvel bir bankanın önünde banka açılış saatini bekliyoruz, kadının biri de bekliyor, yanımıza yaklaştı telefonumda kontör yok acil arama yapmam lazım sizden arayabilir miyim dedi, bizde tamam dedik acil deyince insanın aklına çoluğu çocuğu aileyi arama geliyor haliyle, konuşma yanımızda olduğundan duyuyoruz, şimdi yatıracağım 2 bin değil mi? gibi bir konuşma, telefonu kapadı teşekkür etti, sohbet etmeye başladık, sohbete istinaden çocuğunuz şehirdışında mı okuyor diye sorduk, öyle ya para vb geçince bizim aklımıza gelen o oldu, kadın hayır dedi medyuma para yatırıyorum, biz :KK57: dumur olduk, nasıl yani dedik, efendim bu medyum kılıklı zat kadını bir takım yalanlarla kandırmış, kadın medyumun söyledikleri yüzünden seyahatini bile ertelemiş, kısa kesiyorum olay epey komşu kumpaslı, kandırmacalı, kadının yaşadığı bazı talihsizlikler üzerinden zayıf noktadan vurmalı bir mevzu zira, bu kandırıkçı kişi parayı seni bu kötü durumdan kurtarmak için işlem yapacağım diye istemiş:KK70:

Gülüyorum ama gülünmeyecek gibi değil, daha da komiği biz kadına kesin sizin evinizin şurasında şu vardır, salon kapınızda bu vardır, şöyle yapın böyle edin kadın inandı, ablacım sen şaka mısın nasıl inanırsın böyle şeylere dedik, yani biz kadını istesek öyle bir kandırırdık ki gelsin 2000-3000'ler evi ver deseniz verirdi, he biz inanma deyip kadını ikaz ettik ama kadın bize böyle bir zatı nasıl küçümsersiniz, herşeyi biliyor diye tersleyip banka açılınca parayı yatırdı, parayı alana afiyet olsun, o yüzden diyorum ben, siz, bir başkası istese böyle insanları çok rahat kandırır, parasını da yer, her istediğini de yaptırır.

Çok ilginç.
Şiddetli geçimsizlik, bu adamı sevmiyorum, evden kovuldum, psikolojik şiddet vs bin türlü gerekçeyle millet boşanıyor.
Çocuklar dava süresince yurda verilmez. Geçici velayetle sizde kalır.

Avukat tuhaf. Siz başka avukata gidin.

Dehşete düşülecek birşey yok, düşüncelerine kıymet verdiği abi gibi gördüğü adam yüzünden eşini ve çocuklarını döveni gördüm, öyle kerametli, mistik adam da değil sıradan komşu amca, o komşu amca beni niye kandıramadı mesela? Öyle ya madem bu kadar etkili, onun gibi nice komşu amcalar, teyzeler neden beni kandıramıyor?

Size bir olay anlatayım bizzat yaşadık, birkaç yıl evvel bir bankanın önünde banka açılış saatini bekliyoruz, kadının biri de bekliyor, yanımıza yaklaştı telefonumda kontör yok acil arama yapmam lazım sizden arayabilir miyim dedi, bizde tamam dedik acil deyince insanın aklına çoluğu çocuğu aileyi arama geliyor haliyle, konuşma yanımızda olduğundan duyuyoruz, şimdi yatıracağım 2 bin değil mi? gibi bir konuşma, telefonu kapadı teşekkür etti, sohbet etmeye başladık, sohbete istinaden çocuğunuz şehirdışında mı okuyor diye sorduk, öyle ya para vb geçince bizim aklımıza gelen o oldu, kadın hayır dedi medyuma para yatırıyorum, biz :KK57: dumur olduk, nasıl yani dedik, efendim bu medyum kılıklı zat kadını bir takım yalanlarla kandırmış, kadın medyumun söyledikleri yüzünden seyahatini bile ertelemiş, kısa kesiyorum olay epey komşu kumpaslı, kandırmacalı, kadının yaşadığı bazı talihsizlikler üzerinden zayıf noktadan vurmalı bir mevzu zira, bu kandırıkçı kişi parayı seni bu kötü durumdan kurtarmak için işlem yapacağım diye istemiş:KK70:

Gülüyorum ama gülünmeyecek gibi değil, daha da komiği biz kadına kesin sizin evinizin şurasında şu vardır, salon kapınızda bu vardır, şöyle yapın böyle edin kadın inandı, ablacım sen şaka mısın nasıl inanırsın böyle şeylere dedik, yani biz kadını istesek öyle bir kandırırdık ki gelsin 2000-3000'ler evi ver deseniz verirdi, he biz inanma deyip kadını ikaz ettik ama kadın bize böyle bir zatı nasıl küçümsersiniz, herşeyi biliyor diye tersleyip banka açılınca parayı yatırdı, parayı alana afiyet olsun, o yüzden diyorum ben, siz, bir başkası istese böyle insanları çok rahat kandırır, parasını da yer, her istediğini de yaptırır.
Buna gerçekten :oha:

Evet, hepimiz çokca çırpınıyoruz. Tek derdimizde kalan sağları kurtarmak. Bu kadınında psikolojisi bozulur kötü şeyler gelir başına. Çocukları düşünmek dahi istemiyorum. Yüreğim sıkışıyor.

Düşünsene konu sahibi ya babası olacak o herif birgün senin çocuklarınıda o adamın eline bırakırsa? Sen davanı açmadan önce aynı çatı altında ne kadar delil toplayabilirsen topla. Bak burda onlarca insan yapabileceğin güzel fikirler verdi. Sonra aç davanı isterse 10 yıl sürsün. Çocukları vermez bence devlet o adama.

Özellikle o yeğenle olan konuşmayı ortaya çıkartırsan yüzünü dahi göremez o pis herif.

Örgüt olayını da geçtim aile içi ilişki yapısı var bence bu olayda gerçekten normal şeyler değil bunlar ya :kusmuk:

Paytakcığım biz elimizden geleni yapalım en azından vicdan azabı yaşamayız bacım :KK14::olamaz:

Valla tatlım ya benim de mideme kramp girdi, çıldıracam. Bi üye burda kendi çocuğuna da cinsel istismar olasılığından bahsetmişti sanırım o yorumdan sonra kayışlar koptu bende , bi çocuğa daha bişey olsun istemiyorum :dua:

İnsanlar bu kadar iğrenç olamasınlar , iğrençliklere bu kadar göz yumulmasın istiyorum artık :KK43:

Çok ilginç.
Şiddetli geçimsizlik, bu adamı sevmiyorum, evden kovuldum, psikolojik şiddet vs bin türlü gerekçeyle millet boşanıyor.
Çocuklar dava süresince yurda verilmez. Geçici velayetle sizde kalır.

Avukat tuhaf. Siz başka avukata gidin.
Bence avukat uğraşmak istememiş başından savmış resmen.

Yoksa en azından bu işin üstüne düşün derdi yani ben olsam öyle derdim.

Millet ne sebepten boşanıyor. Kaldı ki bu kadının eşi özel hayatlarını başka birisine aktarıyor. Bu ahlaka sığan bir şey mi?

Naz niyaz yüzünden boşanmıyorsunuz. Bence bulunduğunuz yerdeki tüm avukatları gezin. Şiddetli geçimsizlik demeniz bile yeterli.

Valla bende strese girdim Asetil, hala daha yok sabredeyim eski günlerin hatrına falan. Cidden çok pis işler dönüyor gibi hissediyorum. tanısam konu sahibi evi basıcam sarsıcam bi kendine gel diye. Çok gerildim ben ya neler dönüyor orda :KK17:
Ve hala benim yanlış anladığımı ileri sürüyorlar siz böyle yazmasanız şu halimle bile şüphe edeceğim kendimden
sizin anneniz babanız kardeşiniz nerede ?
yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?
onlar eşinizde bir değişiklik olduğunu fark ediyorlar mı?
Fark ediyorlar, babam eve geçince bak düzelmiyorsa gelirim almaya dedi kardeşim şimdi gel de geleyim dedi
Demi? Halı gibi silkeleyesim var kadını resmen. Bu kadar kör olunmaz. Eski günlerin hatrı kalmamış aralarında zaten. Karı kocalık ilişkisi yok, eşler arasında olan şeyler yabancı bir erkeğe aktarılıyor, yeğen-amca ilişkisi.. daha neler neler.

Konu sahibine kızmıyorum. Önceden düşünememiş olabilir ama burda onca kişi yorum yapıyoruz. Hepimiz mi yanlış açıdan bakıyoruz?

KONU SAHİBİ SÖZÜM SANA;
HEBA ETME KENDİNİ DE ÇOCUKLARINIDA NOLURSUN YA. BAK ARTIK YALVARIYORUM
Avukatı aradım ama bunların somut deliller olmadığını ve davanın düşeceğini söyledi
Hadi esiniz aklını kaybetti belli ki peki siz bu adamla neden ugraşıyorsunuz hala bide yeni bebek veriyorsun bu herife :işsiz: tuncerin karısı gibisin :işsiz: bu adam düzelmez düzelmiyeceğini sen bizden iyi biliyorsundur aslında :KK66:
:KK43:
Öğretmensiniz paranız pulunuz vardir biraz.
Ben olsam eşimden gizli birikim yapar adam tutar bi güzel dövdůrürdüm o kadın düşmanı olan mendeburu.
Iyilesip taburcu olunca tekrar adam tutar tekrar dayak artırırdım.
Gerçekten ciddi ciddi veriyorum bu tavsiyeyi size.
Tek anlayacağı yol dayak çünkü.
o adam için parama yazık kaldı ki ben öyle dövecek adam falan bulamam ki öyleni çevrem yok

Yazdıklarım konu sahibi de dahil, herkese ütopik geliyor.
Ancak onların içindeyken ve çevremde şahit olduklarım var.
Afedersin her defasında ohâaaaa diye ağzım açık kalıyor.
Çok kapalı bir organizasyon olduğu için anlatılanlar uçuk geliyor.

Yazdıklarım konu sahibi de dahil, herkese ütopik geliyor.
Ancak onların içindeyken ve çevremde şahit olduklarım var.
Afedersin her defasında ohâaaaa diye ağzım açık kalıyor.
Çok kapalı bir organizasyon olduğu için anlatılanlar uçuk geliyor.
grill bu konuya artık sokmayın şu kişileri, kaçıncı ikaz.

X