Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Çünkü adamı sürekli kontrol ve etki altında tutmaya çalışıyor bence.
Henüz 5-6 aylık mesele.
1-2 senede artık geri dönülemeyecek şekilde beyni yıkanmış olur.
Yok en az 1 yıllık mesele ne yazık ki
Ya böyle insan değil hiçbiri, elimi kolumu bağlayan da o.bana örgüt vb çok ütopik geliyor.avukatı aradım bu sebeplerle dava düşer dedi anlamadım ki
dava açsam da düşermiş ama

Evet orasıda var
Arkadaşımın sevgilisi vardı böyle görseniz yolda görseniz selam almayacağınız bir tip
Arkadaşım resmen o adama tapıyordu bir başkasının yürü git diyeceği şeylere kız o biçim inanıyordu
Tek doğru kabul ediyordu
Sevgilisinin sözüyle erkek kardeşiyle annesiyle kavga ediyordu falan
Ve cidden adamı görseniz ne yakışıklılığı ne eğitimi ne düzgün bir karakteri vardı
Ve sonu çok kötü oldu kız için

Yani sevgiliyi bulunca her tarafı ayrı oynayan gördükte arkadaş lafıyla karısıyla kavga eden kazık kadar öğretmeni okuyunca daha çok dehşet oldum

Konuda o kadar absürt detay var ki gerçekten nerden tutulsa elde kalır .
İki saatlik yoldan geleceklerdi muhtemelen ondan vazgeçtiler hastane işinden.acil bi hastalık da değildi.
Ah ah
sadece ortam dinlemesi yaptım amatörce, adamın dediklerini duyanıyorum bilmiyorum. İdare seceneğini düşündüm ama vazgeçmiştim şu saatten sonra da adım atmak istemiyorum artık

Çekişmeli dava açamıyor musunuz dava niye düşüyor anlamadım

Ne alakası var hanımefendi. Boşanma davası neden düşsün. Ben boşanmak istiyorum diyen bir taraf var ortada .Bir sene de olmaz üç senede biter dava. Ayrıca cocuklarin yurda alınması ne demek ? Siz eminmisinjz avukata gittiğinize? Hangi boşanma davası sırasında çocuklar yurda veriliyor? Aklımda soru işaretleri oldu şu yazdiklarinizdan sonra. Çünkü hiçbir avukat boşanma davası sırasında çocuklar yurda verilir demez. Çalışmayan anneden bile çocuklar alınmıyor.

Bosanmak istedikten sonra bosanirsin merak etme... kanit illa bulursun... yazisma konusma hangisi delil kabil ediliyorsa artik... bi kere adam kotu yerlere cekmiyorsa bile evinizin huzurunu bozuyo... bu bile yeterli...

Bana burda en garip gelen şey Genç kızların amcalarina durduk yerde seni seviyorum yazması ve amcanın da ozlemissindir deyip foto atmasi murat Başoğlu vakası çıkmaz inşallah ben bu kadar sogukkanlı olamazdim
Ya benim kocam yapmazsa getirmek istemiyorum işi ama bi ergenlik yaşadıkları kesin
Aynen öyle ve bana bu durumları hep normal gösterdiler hala bile toplayamadım kendimi. İşin kötüsü avukat dava düşer diyor
Bu kadar absürtlük varken kocam çok değişti a dostlara indirgenecek bir basitliği anlamam mümkün değil.
Durumun vehametini buradakileri okudukça anlayabiliyorum
EF SA NE

Konu sahibi karıştırıyor bazı şeyleri.
doğru söze ne denir

Evet, hepimiz çokca çırpınıyoruz. Tek derdimizde kalan sağları kurtarmak. Bu kadınında psikolojisi bozulur kötü şeyler gelir başına. Çocukları düşünmek dahi istemiyorum. Yüreğim sıkışıyor.

Düşünsene konu sahibi ya babası olacak o herif birgün senin çocuklarınıda o adamın eline bırakırsa? Sen davanı açmadan önce aynı çatı altında ne kadar delil toplayabilirsen topla. Bak burda onlarca insan yapabileceğin güzel fikirler verdi. Sonra aç davanı isterse 10 yıl sürsün. Çocukları vermez bence devlet o adama.

Özellikle o yeğenle olan konuşmayı ortaya çıkartırsan yüzünü dahi göremez o pis herif.

Örgüt olayını da geçtim aile içi ilişki yapısı var bence bu olayda gerçekten normal şeyler değil bunlar ya

Paytakcığım biz elimizden geleni yapalım en azından vicdan azabı yaşamayız bacım

Bunlar en hafifi.neler var da yazarsam Mune ile K Kazen acımadan banlar beni :)

Dehşete düşülecek birşey yok, düşüncelerine kıymet verdiği abi gibi gördüğü adam yüzünden eşini ve çocuklarını döveni gördüm, öyle kerametli, mistik adam da değil sıradan komşu amca, o komşu amca beni niye kandıramadı mesela? Öyle ya madem bu kadar etkili, onun gibi nice komşu amcalar, teyzeler neden beni kandıramıyor?

Size bir olay anlatayım bizzat yaşadık, birkaç yıl evvel bir bankanın önünde banka açılış saatini bekliyoruz, kadının biri de bekliyor, yanımıza yaklaştı telefonumda kontör yok acil arama yapmam lazım sizden arayabilir miyim dedi, bizde tamam dedik acil deyince insanın aklına çoluğu çocuğu aileyi arama geliyor haliyle, konuşma yanımızda olduğundan duyuyoruz, şimdi yatıracağım 2 bin değil mi? gibi bir konuşma, telefonu kapadı teşekkür etti, sohbet etmeye başladık, sohbete istinaden çocuğunuz şehirdışında mı okuyor diye sorduk, öyle ya para vb geçince bizim aklımıza gelen o oldu, kadın hayır dedi medyuma para yatırıyorum, biz dumur olduk, nasıl yani dedik, efendim bu medyum kılıklı zat kadını bir takım yalanlarla kandırmış, kadın medyumun söyledikleri yüzünden seyahatini bile ertelemiş, kısa kesiyorum olay epey komşu kumpaslı, kandırmacalı, kadının yaşadığı bazı talihsizlikler üzerinden zayıf noktadan vurmalı bir mevzu zira, bu kandırıkçı kişi parayı seni bu kötü durumdan kurtarmak için işlem yapacağım diye istemiş

Gülüyorum ama gülünmeyecek gibi değil, daha da komiği biz kadına kesin sizin evinizin şurasında şu vardır, salon kapınızda bu vardır, şöyle yapın böyle edin kadın inandı, ablacım sen şaka mısın nasıl inanırsın böyle şeylere dedik, yani biz kadını istesek öyle bir kandırırdık ki gelsin 2000-3000'ler evi ver deseniz verirdi, he biz inanma deyip kadını ikaz ettik ama kadın bize böyle bir zatı nasıl küçümsersiniz, herşeyi biliyor diye tersleyip banka açılınca parayı yatırdı, parayı alana afiyet olsun, o yüzden diyorum ben, siz, bir başkası istese böyle insanları çok rahat kandırır, parasını da yer, her istediğini de yaptırır.

Çok ilginç.
Şiddetli geçimsizlik, bu adamı sevmiyorum, evden kovuldum, psikolojik şiddet vs bin türlü gerekçeyle millet boşanıyor.
Çocuklar dava süresince yurda verilmez. Geçici velayetle sizde kalır.

Avukat tuhaf. Siz başka avukata gidin.

Buna gerçekten

Valla tatlım ya benim de mideme kramp girdi, çıldıracam. Bi üye burda kendi çocuğuna da cinsel istismar olasılığından bahsetmişti sanırım o yorumdan sonra kayışlar koptu bende , bi çocuğa daha bişey olsun istemiyorum

İnsanlar bu kadar iğrenç olamasınlar , iğrençliklere bu kadar göz yumulmasın istiyorum artık

Bence avukat uğraşmak istememiş başından savmış resmen.

Yoksa en azından bu işin üstüne düşün derdi yani ben olsam öyle derdim.

Millet ne sebepten boşanıyor. Kaldı ki bu kadının eşi özel hayatlarını başka birisine aktarıyor. Bu ahlaka sığan bir şey mi?

Naz niyaz yüzünden boşanmıyorsunuz. Bence bulunduğunuz yerdeki tüm avukatları gezin. Şiddetli geçimsizlik demeniz bile yeterli.

Ve hala benim yanlış anladığımı ileri sürüyorlar siz böyle yazmasanız şu halimle bile şüphe edeceğim kendimden
sizin anneniz babanız kardeşiniz nerede ?
yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?
onlar eşinizde bir değişiklik olduğunu fark ediyorlar mı?
Fark ediyorlar, babam eve geçince bak düzelmiyorsa gelirim almaya dedi kardeşim şimdi gel de geleyim dedi
Avukatı aradım ama bunların somut deliller olmadığını ve davanın düşeceğini söyledi
Hadi esiniz aklını kaybetti belli ki peki siz bu adamla neden ugraşıyorsunuz hala bide yeni bebek veriyorsun bu herife tuncerin karısı gibisin bu adam düzelmez düzelmiyeceğini sen bizden iyi biliyorsundur aslında

o adam için parama yazık kaldı ki ben öyle dövecek adam falan bulamam ki öyleni çevrem yok

Yazdıklarım konu sahibi de dahil, herkese ütopik geliyor.
Ancak onların içindeyken ve çevremde şahit olduklarım var.
Afedersin her defasında ohâaaaa diye ağzım açık kalıyor.
Çok kapalı bir organizasyon olduğu için anlatılanlar uçuk geliyor.

grill bu konuya artık sokmayın şu kişileri, kaçıncı ikaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…